Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:51:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54750 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Дуки, то "инвалид" се односило на његову снагу у дуелу... Иначе Деко просјечно претрчи преко 10 км по утакмици, и направи највише фаула за Барцу, бар је тако било до прошле сезоне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ма како год било, опет је глупост пљувати Дека, а у истом посту у неба дизати лика који се креће као баба параплегичарка.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 17:21:20 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
лика који се креће као баба параплегичарка.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
deco je fantastican igrac,ima sve,dribling,udarac pregled igre,pas sve,ove godine je bio u drugom planu jedino zbog povrede.inace moglo se videti i koliko nedostaje barsi,dok je bio bili smo i bez r10 dominantni u LS kada se i on povredio onda se odokativno videlo da to vise nije to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
1. Деко никако није инвалид, као што неко малопре рече. Smile Заправо он је један од најбољих везних играча последњих година.

2. С друге стране Рикелме је инвалид и то онај тежак инвалид. Те његове чаробне потезе што изводи по Аргентини, може само мачку о реп окачити, јер кад год је тербало нешто значајно урадити на вишем нивоу, њега није било. Увек би засрао ствар. Свака екипа којој је он вођа на крају подува курац, управо због њега, јер све преко њега и иде, а његовој спорости, килавости и тромости краја нема.

3. Сале Илић је далеко од играча каквим га гробари сматрају. Укартко, ради се о човеку, који није урадио скоро ништа, а очекивало се много. Протраћен таленат.
Svojim proseravanjem sakrivas neznanje . . .

1.Ne kazem da je Deco los - naprotiv. . . Ja ga prvi trazim u Interu. . . Niti kazem da malo trci. . . Kazem da je invalid jer je slab ko picka i posle svakog duela je na zemlji . . .

2. Tim misljenjem o Rikelmeu mozes samo da obrises dupe jer to dokazuje kolko ti nemas veze sa fudbalom . . .
za invalid obrati se strucnjaku koji rece da skols nije nikad znao da sutne na gol  Smile Smiley 1
Kad naucis da tumacis nesto vise od proste recenice mozda ces i moci da se ukljucis u neku raspravu . . . Sa Fernando Torresom i PSG bg-om . . . A ako cak budes uspeo i da shvatis neki post do kraja posle tumacenja jedne prosto prosirene recenice mozda i napises nesto pametno . . . mada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Rикелме да је нешто знао, остао би у Браци ...  Smile Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
sle tebe cu ja bre da pitam gde cu da se ukljucim ,a gde ne.Pisacu ono sto ja mislim,dali ces ti da se sprdas time kao i mojim pravopisom neznam,ali mozes slobodno,radi ega sve moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6303
Ок је момци,искулирајте мало  Smile

Ми смо пре свега другари  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
1. Деко никако није инвалид, као што неко малопре рече. Smile Заправо он је један од најбољих везних играча последњих година.

2. С друге стране Рикелме је инвалид и то онај тежак инвалид. Те његове чаробне потезе што изводи по Аргентини, може само мачку о реп окачити, јер кад год је тербало нешто значајно урадити на вишем нивоу, њега није било. Увек би засрао ствар. Свака екипа којој је он вођа на крају подува курац, управо због њега, јер све преко њега и иде, а његовој спорости, килавости и тромости краја нема.

3. Сале Илић је далеко од играча каквим га гробари сматрају. Укартко, ради се о човеку, који није урадио скоро ништа, а очекивало се много. Протраћен таленат.
Svojim proseravanjem sakrivas neznanje . . .

1.Ne kazem da je Deco los - naprotiv. . . Ja ga prvi trazim u Interu. . . Niti kazem da malo trci. . . Kazem da je invalid jer je slab ko picka i posle svakog duela je na zemlji . . .

2. Tim misljenjem o Rikelmeu mozes samo da obrises dupe jer to dokazuje kolko ti nemas veze sa fudbalom .

1. Зато што за разлику од многих, он улази у дуел. С друге стране није баш јак као Туре да би остајао на ногама.

2. Као што он може брисати дупе својим чаробним партијама у Боки Јуниорс. Видиш, ја не морам ништа да доказујем, јер имам чињенице које говоре уместо мене. Сви су видели његов "успех" у Барси, његове "сјајне" игре у репрезентацији у четвртфиналу СП против Немаца и у финалу првенства ЈА проитв Бразила. Ту је и чувени пенал против Арсенала. Лика су бре протерали из Европе. Нико га жив није хтео, а Виљареал га је нудио скоро за џабе.

Rикелме да је нешто знао, остао би у Браци ...  Smile Smile   Smile

Барса је за њега земља снова. Smile Превелик залогај. Smile

Да је вредео Виљареал би га задржао. Smile

А видимо да том Виљареалу сасвим добро иде. Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 17:42:47 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
sle tebe cu ja bre da pitam gde cu da se ukljucim ,a gde ne.Pisacu ono sto ja mislim,dali ces ti da se sprdas time kao i mojim pravopisom neznam,ali mozes slobodno,radi ega sve moze
Nisam se sprdao nicijim pravopisom . . .

Od tvojih 20 000 postova mozda 500 su ukljucivanje u raspravu . . . sve ostalo je sega , zajebavanje sprdanje . . .Dobro mene boli uvo , svako forum shvata na svoj nacin , neko ce da se sprda a neko ce da polemise. . . Meni to ne smeta i necu nikom nista da prigovaram dok covek koji se samo sprda se ovako ukljuci u raspravu . . . Kako se ukljuci u raspravu? Tako sto me je napao izvukavsi reci iz konteksta iz ne znam kog razloga kada je 95 % clanova foruma koji su procitali moj metarski post o Scholsovom sutu shvatili moju poentu . . . Samo ti nisi ili procitao post ili ga nisi shvatio i onda ulece ovde sa pricom kako ja govorim da Scholes nikad nije imao sut  Smiley 1  Smile . . E pa tada moram i da ti odgovorim na tvoj nacin ucestvovanja u raspravama. . .

Citat
2. Као што он може брисати дупе својим чаробним партијама у Боки Јуниорс. Видиш, ја не морам ништа да доказујем, јер имам чињенице које говоре уместо мене. Сви су видели његов "успех" у Барси, његове "сјајне" игре у репрезентацији у четвртфиналу СП против Немаца и у финалу првенства ЈА проитв Бразила. Ту је и чувени пенал против Арсенала. Лика су бре протерали из Европе. Нико га жив није хтео, а Виљареал га је нудио скоро за џабе.
Ne ovde je samo pitanje da li ga ti gotivis ili ne . . . Razlika u necijem kvalitetu je mnogo manja nego sto ti to docaravas recima. . . Igrac koji je dobar a ti ga gotivis je zver , igrac koji je dobar a ti ga ne gotivis je go qrac a Dejo je bog

Znaci neobjektivnost ili neznanje . . . Pitanje je sad  . . .

Da ti ne gotivis Riquelmea vidi se iz prilozenog. . Pazi ti . . . On je promasio penal protiv Arsenala  Smile  Smile Pa nije poenta da li je on promasio ili ne , to se desava svakom . . Jel su Teri,Ronaldo,Badjo i pregrst drugih igraca neznalice??? Poenta je da on nije zasrao Villareal, vec da je na celu sa njim taj,sasvim prosecan tim dosao do polufinala Lige Sampiona iza sebe ostavivsi visestruko kvalitetnije i bolje sastave. . .

Juan Roman Riquelme dokazuje svoje kvalitete u Boci sa kojom igra ubedljivo najlepsi i najleprsaviji fudbal koji sam ja u zivotu gledao, a gledam maltene celu sezonu copa libertadores. . . (ovde bih izostavio Barsu sa Ronaldihnom - oni su stvarno pre par sezona ponizavali protivnike)

Neciji (ne)kvalitet nije presudan da li ce neko ostati u velikom timu ili ne . . . U vecem broju slucajeva to su sreca,adaptacija,uklapanje u trenutnu taktiku i mentalitet igre, zelje i zahteve trenera, i uopse odnos sa igracima,upravom i trenerom. . pre ce biti da nije ostao zbog nekog od navedenih razloga nego zbog nekvaliteta
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:34:40 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:51:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.