Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 17:51:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54456 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Brate, nije kvalitet ubacivanje iz drugog plana i zavrsnica? Pa zahvaljuci tome je dao 101 gol u nasoj lig a vezni je igrac???? Smiley 1
to si ti gledao 101 dalmatinac
nemas ti pojma,ostavi se pes-a
ne igram pes. . .samo nastavi da meris brzinu zidana

Brate, nije kvalitet ubacivanje iz drugog plana i zavrsnica? Pa zahvaljuci tome je dao 101 gol u nasoj lig a vezni je igrac???? Smiley 1
zavrsnica jeste kvalitet al on nema neku zavrsnicu jer nikad i nema priliku da dodje do iste . . . desi se jednom i da gol . . . onda bi tako mogao da kazem da i bole jankovic ima najjacu zavrsnicu ikada. . . .

ubacaj iz drugog plana je jedan segment igre koji jeste kvalitet igraca al vise njegovo dobro shvatanje nego tehnicki plus . . . samo ti pokusavas da ga sto boljeg skrpis . . kapiram
nema sta da merim sasa ilic je za njega tata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
zavrsnica jeste kvalitet al on nema neku zavrsnicu jer nikad i nema priliku da dodje do iste . . . desi se jednom i da gol . . . onda bi tako mogao da kazem da i bole jankovic ima najjacu zavrsnicu ikada. . .

Ne razumem ovo nikako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Evo ovako . . .

Gerrard - Lampard - Ballack ( prednosti i mane ) dakle ne ko je najbolji a ko najgori . . . jedva sam izdrzao da ne stavim Stankovica ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
stankovic nikad nije ni bio dobar,slepao se uz pericu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Evo ovako . . .

Gerrard - Lampard - Ballack ( prednosti i mane ) dakle ne ko je najbolji a ko najgori . . . jedva sam izdrzao da ne stavim Stankovica ovde  Smile

Lampard- Zahvalan igrac, nema sumnje. neverovatan radijus kretanja, odlican sut, odlicno dodavanje u smislu preciznosti, ali bez prevelike lucidnosti. Odilcne ume da odreaguje u gol sansi, i da udje u istu. Mane- Kreativnost, nedostatak ideje ponekad.

Gerrard- Sve vazi isto za Gerrarda, samo sto Stevie ima i kreativnost i ideju, neverovatne liderske sposobnosti, bolji je sa loptom, i ima cak i veci radijus kretanja i kapacitet pluca od Lamparda. Mane- pa ne znam koliko je to mana, ali nije Maradona ni Ronaldinho ni Zidane.

Balack- Prednosti- Nevorovatna fizicka snaga i izdrzljivost, odlican u vazduhu, sjajne suterske sposobnosti, dobro dodavanje. Mane- Spor, trom, nema dribling.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 13:06:06 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Evo ovako . . .

Gerrard - Lampard - Ballack ( prednosti i mane ) dakle ne ko je najbolji a ko najgori . . . jedva sam izdrzao da ne stavim Stankovica ovde  Smile

Lampard- Zahvalan igrac, nema sumnje. neverovatan radijus kretanja, odlican sut, odlicno dodavanje u smislu preciznosti, ali bez prevelike lucidnosti. Odilcne ume da odreaguje u gol sansi, i da udje u istu. Mane- Kreativnost, nedostatak ideje ponekad.

Gerrard- Sve vazi isto za Gerrarda, samo sto Stevie ima i kreativnost i ideju, bolji je sa loptom, i ima cak i veci radijus kretanja i kapacitet pluca od Lamparda. Mane- pa ne znam koliko je to mana, ali nije Maradona ni Ronaldinho ni Zidane.

Balack- Prednosti- Nevorovatna fizicka snaga i izdrzljivost, odlican u vazduhu, sjajne suterske sposobnosti, dobro dodavanje. Mane- Spor, trom, nema dribling.
bruka post . . .  .

Samo se moje misljenje razlikuje u ovome. . . zato sam i stavio poredjenje.  . .

Ovaj Ballack . . . On kad je u formi nije normalan, veruj mi da nije spor, gledao sam 2put tekmu protiv nas , brz je do jaja , jos je jak kao zemlja i onda ne mozes da ga zaustavis. . . lud je mnogo

Lampard inace ove godine ima vise pretrcanih kilometara od Steviea, sve ostalo se slazem za Lamparda u rec. . .(samo kreativnost i znaci imati ideju)

Steviea i ja gotivim samo malcice si pretero , kreativan je al ne bas tolko . . . Sve ostalo tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pa dobro ne kazem ja da je mnogo kreativan, vec vise u smislu da uvek zna sta ce sa loptom, kapiras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Necu brate, ne umem ja to. Uvek padnem na drugu stranu tabele... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
ima samo jedna strana . .  Smile a jbg to ti je kad ne znas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 17:51:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.