Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:19:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54556 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda on i misli da je bolji, po meni se ne mogu uporediti, Ajala je dobar igrac ali sto se fizikalija tice polu-invalid je za jednog Nestu.

Kad vec kuckam da napisem i za ostala poredjenje:

Drogba-Etoo: Drogba  kompletniji, igra glavom bolje, sut imaju i jedan i drugi, jaki su i jedan i drugi, Drogba mi se cini takticki disciplinovaniji. Mada je i Etoo strasan igrac.

Pirlo-Cavi: Pirlo je neprevazidjen na tom mestu, jedini igrac koji mi se svidja koliko i on je Alonso iz Liverpula.

Makelele je cale za Gatuza, inteligentniji, potkovaniji tehnicki, radi sve sto i Gatuzo i jos mnogo vise jedino sto ne baca snagu i ne uklizava za loptom koja je vec u autu kao Gatuzo.

Totti-Del Piero: jednostavno Totti

I jos nesto, niko ne drzi vrhunsku formu vise od 10 god kao Raul, izuzetan je fudbaler. Setite se lobova, udaraca glavom, asistencija.....meni omiljen pa necu da ga uporedjujem nisakim jer necu biti objektivan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Faca sam sebi nekad uskace u usta. . Pa nedavno je rekao da je Ajala bolji . . .  Smile

Hehehehehehehe.. znao sam da ćeš to izvuć

Pazi, ja nisam nigdje rekao da je Nesta za mene bolji od Ayale. Ja sam samo krizirao tvoju izjavu da Nesta ne može bit najbolji...

Dakle, po meni je Ayala najbolji libero u zadnjih 10 godina. Ali po meni. Ako se promatraju svi parametri važni za obrambenog igrača, Ayala i Nesta bili bi u vrhu po svim kategorijama. Međusobni poredak njih dvojice stvar je osobne preferencije onog koji ocjenjuje.

Ako se sjećaš, ja sam baš i naveo zašto mislim da je Ayala za mene bolji od Neste. I ako se sjećaš, spomenuo sam da je Ayala za mene bolji od Neste za nijansu.  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AKo te ne mrzi da ponavljas reci mi po cemu je Ajala bolji?

edit:izgleda da te mrzi
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 18:37:59 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
hmm kad smo kod Raula . . On je imao opaaasnih padova u igri i formi . . On 2,3 godine nije bio standardan . . Sto zbog povreda sto zbog forme. . .

Meni je recimo Samuel zver od defanzivca. . .Secam se sta je radio u Romi kada su osvajali sve zivo . . bruka. . . Gallas mi je sjajan . . .Recimo u poslednjih 10 godina od neste je bolji Thuram . . . Thuram profesor odbrane. . . Naravno tu nije Cannavaro. . . Odlican je Sammer . . . Recimo Lucia svi hvale zbog njegove svestranosti . . . Iako mene strahovito nervira onaj njegov fazon da nonstop krece u napad pro fudbaleri mi govore kako je to zlo za protivnika . . odma krece zbrka i sl . . . Terry je paklen igrac. . . Vid je isto zmija . .

Al evo recimo ovakvom tipu poredjenja moze doci kraj kad postavite na tapet jednog Zlatana. . . Ja ga ne volim . . . Al covek je ako izuzmemo mozak najkompletniji fudbaler svemira. . . ikada . . .  Jaci , brzi , sa boljim sutom, tehnikom, driblingom , sa vise ludinosti . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Неста је најбољи играч у дуелу један на један (памтим да су га намагарчили поштено, само два-три пута - Касано док је био у Барију, а овај у Лациу и Роналдињо на утакмицама Барсе и Милана '05 и '06) . Неста се сјајно поставља. Одличан је у скоку. Разуме игру и распоређује саиграча, кад се екипа брани.

Није му Тирам ни близу, иако је и он сјајан играч.

Замер и Канаваро су ту негде.

Лусио, Галас, Самуел - смешно је заиста њих упоређивати с Нестом.

Рођаче, Златан игра фудбал на овом ниову пар месеци и још пар месеци пре тога је био добар. Да ли треба да ти набрајам фудбалере, који су играли боље од њега сада, а притом временски дуже?
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 18:57:06 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
AKo te ne mrzi da ponavljas reci mi po cemu je Ajala bolji?

edit:izgleda da te mrzi

Ma tražio sam na Interovoj temi moje ranije objašnjenje, ali nisam ga mogao pronać... sorry... sad moram ići, objasnit ću drugom prigodom...  Smile

Meni je recimo Samuel zver od defanzivca. . .Secam se sta je radio u Romi kada su osvajali sve zivo . . bruka. . . Gallas mi je sjajan . . .Recimo u poslednjih 10 godina od neste je bolji Thuram . . . Thuram profesor odbrane. . . Naravno tu nije Cannavaro. . . Odlican je Sammer . . . Recimo Lucia svi hvale zbog njegove svestranosti . . . Iako mene strahovito nervira onaj njegov fazon da nonstop krece u napad pro fudbaleri mi govore kako je to zlo za protivnika . . odma krece zbrka i sl . . . Terry je paklen igrac. . . Vid je isto zmija . .

Kao što sam ti već ranije rekao, prijatelju...

Igra u obrani ne svodi se samo na "tko je jači i tko zna napravit faul bez penala". Ima tu još puno, puno više...

Ovi koje si ti nabrojao su dobri stoperi, ali to ih ne čini dobrim obrambenim igračima na isti način na koji su dobri Nesta, Ayala, ranije Baresi, Scirea...

Obrana je puno više od guranja, uklizavanja, skakanja i povremenog udarca nogom u cjevanicu, kad sudac ne gleda

Razmisli malo o tome zašto je Beckenbauer jedan od najvećih igrača ikad, a proslavio se kao libero (iako je započeo karijaru kao vezni igrač)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 18:54:47 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja jednostavno ne mislim da je nesta los  . . .nego da ne moze da se kaze za njega da je najbolji na svetu . . jednostavno ne moze. . . Po meni je Thuram bolji . . . Sammer. . .

Po meni Cannavaro nije dobar koliko nesta , niti samuel niti sammer niti terry niti thuram. . . .

RODJACE  ja kazem ne da je zlatan najbolji igrac jer za to i treba mozga . . al nikada niko nije bio kompletan kao danas zlatan . . iako ga ja ne volim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Ja jednostavno ne mislim da je nesta los  . . .nego da ne moze da se kaze za njega da je najbolji na svetu . . jednostavno ne moze. . .

Зашто не?

Већина што стручњака, што обичних љубитеља фудбала, тако мисли.

Човек једноставно има све и нешто преко тога.

То нешто је елеганција и грациозност с којом игра.

Оно што је Зидан с лоптом у нападу, то је Неста без ње у одбрани.

RODJACE  ja kazem ne da je zlatan najbolji igrac jer za to i treba mozga . . al nikada niko nije bio kompletan kao danas zlatan . . iako ga ja ne volim

Прво, како може бити комплетан, ако мозга нема?

Друго, а шта су онда Анри, Шевченко, Беркамп, Дебели, Тоти? Само нападаче сам ти ту навео (с изузетком Тотија, који је нешто између или је час једно, час друго). Треба ли да кренем с десеткама?
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 19:11:22 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sto ne navede Drogbu i Van Nistelrooya  Smile Smile Smile A prva desetka Savicevic  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ne citas moje postove. . .rekao sam da izuzimam mozak . . . gledam tehnicke sposobnosti . ..

Kako te nije sram da tu ubrajas totija  Smile . . . Toti pizdica koja ne mozeda stoji na nogama . . pola igre mu se zasniva da padne i iznudi prekid. . .Sevci je isto doooosta slabiji, Berkamp je spor malo vise od mene. . .Debeli da , henry takodje moze da se poredi . . Henry daaa on je sjajan . . on je mozda malo slabiji al je i dalje najbolji . . ladno ga se nisam setio . . e odo da igram pokericu . . dolazim posle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:19:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.