Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:54:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54592 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Raul je upravo ono sto je bio Mijat. . . Dakle nesto kao poluspic , ali ne sa karakteristikama jednog del piera vec jednostavno coveka koji se ubacuje iz drugog plana. . . Sto je stariji to je i jaci,tezi ,pa se moze ponasati i kao cist spic - sidras . . . Ja nesto nisam njegov admireer, ali ne moze mu se osporiti da zna

Dalje . . . Pocinjete da mi bivate smesni sa paljbom po Inzagiju a tek po Nistelroju . . .
Nistelroj je tip Crespa,Trezegola. . . Po osecaju, Inzagi je bolji od njih ali i daje golova iz manjeg spektra situacija ,jer je fizicki slabiji

Po meni su Del Piero i Totti poredjenje. . .Tu ne mogu da sudelujem jer Totija ne mogu da svarim . . . Pa je jasno ko mi je bolji . ..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Mijat je imao mnogo bolju tehniku, nego sad Raul.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ништа посебно бољу, него Раул сад.

Раул некад, је већ друга прича.

Да видимо шта је све људима пало на памет ође:

Тоти или дел Пјеро - тешко проценити. Дел Пјеро је некад био заиста бољи. Сад је то Тоти. Дражи ми је дел Пјеро, али ипак малу предност дајем принцу Рима.

Пирло или Ћави - одлични и један и други, али Пирло је ипак непревазиђен. Он није само бољи од Ћавија, он је бољи од сваког другог играча на тој позицији.

Пујол или Неста - добар је Пујол, борбен, чврст, тешко га је проћи, сјајан је и као капитен, али Неста је по мени најбољи одбрамбени играч у последњој деценији.

Кукулеле или Гатузо - па ако гледамо садашњег Гатуза, који се битно поправио у осталим деловима ире, који не подразумевају само трчање и ломљење противника, онда би могао њему дати предност. Међутим, треба гледати мало шире од тога, тако да је у овом поређењу Кукулеле јачи.

Дрогба или Ето - Наравно Ето. Smile Овај није могао да му присмрди док се Самуел није повредио.

Савићевић или Мијатовић - Дејо је наравно икс пута бољи. Smile Зализани му није ни до колена.

« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 14:56:16 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1520
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Пирло или Ћави - одлични и један и други, али Пирло је ипак непревазиђен. Он није само бољи од Ћавија, он је бољи од сваког другог играча на тој позицији.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Makelele - Gatuzo . . Po meni Makelele 2 klase iznad . . .Ono sto on radi se cesto ne vidi golim okom. . . Zver . . . Jednom su mi ljudi rekli da obratim paznju na njegovu igru i neke osobenosti . . .neverovatno . . . Neki tvrde da je on drzao igru reala i kad je on otisao da su se raspali . . .

Pujol - Nesta . . Pa sta ja znam . . Mozda mala prednost Zabaru jer je ovaj glupi Spanac  Smile al daleko . . . DALEKO od toga da je Nesta najbolji u bilo cemu u poslednjoj deceniji . . .

Drogba - Eto . . Ja sam se odavno izjasnio  Smile

Raul - Mijat . .. Pa po meni Mijat nema nesto bolju tehniku . . Jako slicni igraci . . . Mada ipak vise gotivim Chernogorca . . .

Pirlo - Xavi . . Pa tu bih se apsolutno slozio sa Dukijem . . Al sa druge strane ja opet ne bih racunao Xavia i Pirla na istoj poziciji . . Pirlo je jednostavno komandant . . . A to sto stoje na slicnim mestima to je mnogo manje vazno , jer da nije bilo Ancelotija Pirlo bi stajao negde ispred i ne bi ni video ovu poziciju na kojoj je sada. . .

Ja bih pre sa Xavijem uporedio igrace tipa Cambiasso . . . Iako mnooogo gotivim Xavia opet moram glas dati Estebanu . . .Veoma moguce da je ovo presubjektivno . . .

Totti i Del Piero . . Za mene zabac(princ) rima nece biti nikad nigde ista bilo sta sve nesto svagda svakud premda ondak  Smile Govnar. . .

Dejo i Mijat. . . Nisu bas ta pozicija . . . Dejo je malcice iza . . .totalno drugi stil . . Mnogo je lenji . . . Al tu tehniku,lucidnost Mijat moze da sanja . .  Sa druge strane Mijat ima i osecaj i strasan sut . . Pa covek je bio i srebrna ne znam ja sta kopaja zub ili lopta  . . . Do jaja zajebano poredjenje koje se mora zavrsiti crvenobelo-crnobelo podelom . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Makelele - Gatuzo . . Po meni Makelele 2 klase iznad . . .Ono sto on radi se cesto ne vidi golim okom. . . Zver . . . Jednom su mi ljudi rekli da obratim paznju na njegovu igru i neke osobenosti . . .neverovatno . . . Neki tvrde da je on drzao igru reala i kad je on otisao da su se raspali . . .

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Pujol - Nesta . . Pa sta ja znam . . Mozda mala prednost Zabaru jer je ovaj glupi Spanac  Smile al daleko . . . DALEKO od toga da je Nesta najbolji u bilo cemu u poslednjoj deceniji . . .

E pa onda ti netko (na primjer: ja) mora reći da obratiš pažnju na Nestu i na način na koji on igra obranu, kako rješava neke stvari, kako se postavlja i slično...

Baš kao što si i za Makelelea izjavio da se ono što on radi često ne vidi na prvi pogled, isto važi i za Nestu. Vjerovao ili ne, igra u obrani ne svodi se samo na "tko jače uđe u duel a ne napravi penal je car" filozofiju

Nesta je zadnji u nizu talijanskih velikana na poziciji libera (iako se ta pozicija izgubila u današnjem nogometu) Trapattoni-Castano-Salvadore-Scirea-Baresi-Nesta

Niti jedna nogometna nacija nije proizvela više inteligentijih, tehnički potkovanih i savršeno hladnokrvnih obrambenih igrača od Talijana, a Nesta ima svoje mjesto među galerijom slavnih u tom odabranom društvu

izjaviti da je Nesta "daleko od najboljeg" je otprilike jednako izjavi da je Ronaldo (Brazilac) tek nešto malo bolji igrač. Glupost.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pazi za mene je on ipaak precenjen . . . Sjajan jeste . . Al najbolji u poslednjoj deceniji pih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se sa St_facom i ja bih dodao da nisam nikad u zivotu gledao boljeg igraca odbrane, decko pokazuje vise mozga u igri nego bilo koji drugi igrac odbrane, pri tome je gradjen idealno, jak i brz...Secam se da je Stankovic jednom rekao(u periodu kad su bili saigraci u Laciu) da je impresioniran Nestom i da je tehnicki i po "klikerima" Prevazisao Belodedica a da je fizicki jaci od Najdoskog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Faca sam sebi nekad uskace u usta. . Pa nedavno je rekao da je Ajala bolji . . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:54:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.235 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.