Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:21:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poplave u srbiji, Božji gnev  (Pročitano 40655 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia Luvmya 520
U bibliji pise da svaki covek ima slobodnu volju (ako treba, citiracu).
Ako mozes da navedes stihove koji " to " kazu, da li ti mozes da zastupas to nebulozno tumacenje
te apsolutne neistine i masakra logike ?
( to pitam zato sto je lako naci na netu sta god zazelis o bibliji, a odbrana tvrdnje tog i takvog tumacenja je nesto sasvim drugo )
Citat: bozjicovek
za "ejephela"...(ne mogu da izgovoirim svaki put to,izvini) :
Kome se ti izvinjavas ?!? Ko tebe tera da ti " izgovaras " moj nik ?!?
Clanovi koji imaju zdrav razum vide koja slova cine moj nik pa ih tako i napisu ili koriste copy/paste.
Citat
mislim d asiti majstor nerazumevanja Pisma i to i ostan i po svojoj volji.
Tvoje tvrdnje nisu zdravorazumne i utemeljene u cinjenicama. Ti nemas jedan jedini argument za sve sto govoris.
Koga ovde boli briga sta ti mislis ?
Citat
ima mnogo takih majstora kvariša ljudskih duša izgtubljenih. ni jedan pesticid danas proizveden od čoveka ne moće da to zatre,osim da će doći Božji sud pravedni na sve to. sotona ne voli reč pokajanje,to nije čudo. jovan krstirtelj i proroici su ubijieni upravo od irodijade i irodijada zbog toga.
Svaka tvoja rec je laz, apsolutna laz.
Koga ja kvarim ?!? Kome ja govorim sta da radi ili sta da ne radi ?!?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Nigde ne kaze, ali nagovestava. Ako neko, ili bolje reci niko nema slobodnu volju, prema bibliji, onda je sve ovo jos gluplje Smiley

"O if only you would actually pay attention to my commandments! Then your peace would become just like a river."

Zavisi od verzije (prvi deo moze da se cita umesto 'would' kao 'had'.)

Mrzi me da citiram jos, ali poenta je tu.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2014, 15:13:02 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Nigde ne kaze, ali nagovestava. Ako neko, ili bolje reci niko nema slobodnu volju, prema bibliji, onda je sve ovo jos gluplje Smiley

"O if only you would actually pay attention to my commandments! Then your peace would become just like a river."

U bibliji pise da svaki covek ima slobodnu volju (ako treba, citiracu).
Ako mozes da navedes stihove koji " to " kazu, da li ti mozes da zastupas to nebulozno tumacenje
te apsolutne neistine i masakra logike ?
( to pitam zato sto je lako naci na netu sta god zazelis o bibliji, a odbrana tvrdnje tog i takvog tumacenja je nesto sasvim drugo )
za "ejephela"...(ne mogu da izgovoirim svaki put to,izvini) :
Kome se ti izvinjavas ?!? Ko tebe tera da ti " izgovaras " moj nik ?!?
Clanovi koji imaju zdrav razum vide koja slova cine moj nik pa ih tako i napisu ili koriste copy/paste.
Citat
mislim d asiti majstor nerazumevanja Pisma i to i ostan i po svojoj volji.
Tvoje tvrdnje nisu zdravorazumne i utemeljene u cinjenicama. Ti nemas jedan jedini argument za sve sto govoris.
Koga ovde boli briga sta ti mislis ?
Citat
ima mnogo takih majstora kvariša ljudskih duša izgtubljenih. ni jedan pesticid danas proizveden od čoveka ne moće da to zatre,osim da će doći Božji sud pravedni na sve to. sotona ne voli reč pokajanje,to nije čudo. jovan krstirtelj i proroici su ubijieni upravo od irodijade i irodijada zbog toga.
Svaka tvoja rec je laz, apsolutna laz.
Koga ja kvarim ?!? Kome ja govorim sta da radi ili sta da ne radi ?!?

uh ti si se baš zgranuo ovde. ne znam samo zašto,osim ako ne zbog istine. ne ličiš baš da si u duhu vernika dok tako "grmiš".
   moje reči nikad nisu bile moje već od Božjega Duha a to je za tbee ipak tabu. jer to treba moliti i dobiti.
za plejbeka: Bog ne trpi našu volju,slobodna volja u neku ruku nije baš prikladna kada se dođe na sud. ni zemaljski ne trpi a kamoli nebeski. tamo vlada drhat i muk samo. tamo će svi sve znati al kasno.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2014, 19:08:12 od bozjicovek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
A otkud ti znas sta tamo vlada? 'si bio?  Smile
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A otkud ti znas sta tamo vlada? 'si bio?  Smile
svakako da sam često u Duhu gore. slava Bogu.

Brate, ne tupi više leba ti. I da... Sve zaboravim da te pitam... Kako ti se zove sekta? Smile
Reč Božja je dvosekli mač,nema tupu snagu.
"sekta" koju pitaš se zove hrišćanska. u grupi u kojoj su proroke apostole i Isusa svrstavali u sektu. tek da malo razbistriš ono što je jasno imenovano u jevanđelju da je Isus nazvan sektom nazaretskom,jer je bio iz nazareta. proveri ako ne veruješ....kada su ih zvali hrišćanina onda to je to. nema onih tabli kao na pijaci pravoslavna,katolička adventna,baptistri,itd,nema toga to nije pijkaca jevanđelje poznaje samo one koji veruiju Hrista i zovu ih hrišćanima.

« Poslednja izmena: 14. Jun 2014, 20:44:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia Luvmya 520

Nigde ne kaze, nigde ne " nagovestava ". Recenica koju si citirao je " sta bi bilo kad bi bilo " - Kada bi mogao da shvatis moje zapovesti onda bi ziveo u miru ".
Covek je kreacija koja nije imala sposobnost shvatanja stvarnosti do ovih dana.
Cak i da te ne mrzi da citiras, ne bi nasao stih koji govori da je covek kreator bilo cega.

A poenta je da se ljudi dele na one koji su u zabludi da imaju " slobodnu volju " i one koji znaju da je nemaju.

Sta meni vredi da tebi citiram stihove kao sto su :
" Ja sam Gospod, i nema drugog, osim mene nema boga; opasah te, premda me ne znaš,
Da bi poznali od istoka sunčanog i od zapada da nema drugog osim mene; ja sam Gospod i nema drugog,
Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to.

" Vidite sada da sam ja, ja sam, i da nema Boga osim mene. Ja ubijam i oživljujem, ranim i isceljujem, i nema nikoga ko bi izbavio iz moje ruke. "

" Gle, iznesoh danas preda te život i smrt, dobro i zlo. "

Ko ce tu stvarnost da shvati ? ti ?
   uh ti si se baš zgranuo ovde. ne znam samo zašto,osim ako ne zbog istine. ne ličiš baš da si u duhu vernika dok tako "grmiš".
   moje reči nikad nisu bile moje već od Božjega Duha a to je za tbee ipak tabu. jer to treba moliti i dobiti.
za plejbeka: Bog ne trpi našu volju,slobodna volja u neku ruku nije baš prikladna kada se dođe na sud. ni zemaljski ne trpi a kamoli nebeski. tamo vlada drhat i muk samo. tamo će svi sve znati al kasno.
Uopste se nisam " zgranuo " posto sam odavno upoznat sa nacinom na koji se izrazavaju ljudi oboleli od psihoze.
Boziji Duh je I S T I N A, reci koje govore o postojecem, iz tebe bolest govori neistinu, sam sebe proglasavas " svetim " i vredjas sve druge ljude ovde na forumu, zbog cega si po pravilniku odavno trebao da budes trajno banovan, kao sto su to drugi forumi uradili .

Ovo se ovde konstantno ponavlja, ljudi ti objasnjavaju da to sto ti govoris nije zdravorazumno, ali ti moderatori dozvoljavaju da stvaras ovako nebulozne teme i njima skrnavis ovaj podforum......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114

Nigde ne kaze, nigde ne " nagovestava ". Recenica koju si citirao je " sta bi bilo kad bi bilo " - Kada bi mogao da shvatis moje zapovesti onda bi ziveo u miru ".
Covek je kreacija koja nije imala sposobnost shvatanja stvarnosti do ovih dana.
Cak i da te ne mrzi da citiras, ne bi nasao stih koji govori da je covek kreator bilo cega.

A poenta je da se ljudi dele na one koji su u zabludi da imaju " slobodnu volju " i one koji znaju da je nemaju.

Sta meni vredi da tebi citiram stihove kao sto su :
" Ja sam Gospod, i nema drugog, osim mene nema boga; opasah te, premda me ne znaš,
Da bi poznali od istoka sunčanog i od zapada da nema drugog osim mene; ja sam Gospod i nema drugog,
Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to.

" Vidite sada da sam ja, ja sam, i da nema Boga osim mene. Ja ubijam i oživljujem, ranim i isceljujem, i nema nikoga ko bi izbavio iz moje ruke. "

" Gle, iznesoh danas preda te život i smrt, dobro i zlo. "

Ko ce tu stvarnost da shvati ? ti ?
Uopste se nisam " zgranuo " posto sam odavno upoznat sa nacinom na koji se izrazavaju ljudi oboleli od psihoze.
Boziji Duh je I S T I N A, reci koje govore o postojecem, iz tebe bolest govori neistinu, sam sebe proglasavas " svetim " i vredjas sve druge ljude ovde na forumu, zbog cega si po pravilniku odavno trebao da budes trajno banovan, kao sto su to drugi forumi uradili .

Ovo se ovde konstantno ponavlja, ljudi ti objasnjavaju da to sto ti govoris nije zdravorazumno, ali ti moderatori dozvoljavaju da stvaras ovako nebulozne teme i njima skrnavis ovaj podforum......

ti si sad baš održao lekciju urednicima foruma,stim da bi se mogli doista ugledati na tvoj post ,da mogu da procene kako izgleda vrh vređanja,ali fala Bogu za urednike što te ne diraju,to je  tvoje mišljenje o meni,a Bogu pripada sud,tako da te ni ja ne sudim,već žalim.to je sve što mlgu sve vreme ovde na forumu.
istina nikog ne bi trebala da vređa.
 navedi forume koji su me banovali? na kraju mora se zbiti da te neko i banuje ako istina zaboli.ali ovde urednici ne pate od te bolesti,na tvoje razočaranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Исус је човек, оснивач верске секте, који је ишао свуда и гладном, босом и голом народу говорио како постоји једини бог који их чека после смрти и како ће тамо у неком рају добити награду за све те патње које преживљавају у овом животу. Неуки људи су желели да верују у то јер је 99% становништва било изузетно сиромашно и мучило се, отуд толики одзив хришћанству. После су га убили јер је људе залуђивао како "император није бог" и као одмазду и подсмех га разапели на симбол његове секте. То је цела прича о Исусу.

Све остале баљезгарије, ходање по води, вода у вино, слепи у здраве, васкрсење и шта ти ја знам, плод су маште идиота који су сели и на 3000 страна се насрали о свему и свачему, успут и о постанку света, па се данас то зове Библија, Јеванђеља...

У 21. веку људи да се и даље залуђују са тиме, мени је то страшно. Нека верује ко у шта хоће, нико му то не може забранити, али овако да се иде наоколо и просипају народу будалаштине како нас овим оплавама неки бог кажњава, е то је за затвор. Задржите за себе, пустите нас нормалне да се носимо са природом.
Smile

Citat
" Standardno " objasnjenje koje standardno nema dodirnih tacaka sa stvarnoscu.
Ti nemas pravo nikome da sudis i nikoga da izdvajas i nazivas gresnim i iskvarenim.
O bibliji pojma nemas i naravno da ti nije jasno sta u njoj pise.
Bog ubije sve ljude koje nije odabrao za vecni zivot. To nije " gnev ", to nije " kazna " nego sudbina koja nije mogla da bude drugacija.

Nema apsolutno nikakvog smisla ili zdravog razuma u tvrdnji da je ovo sto se desilo Srbiji ( ili nekome drugome na Planeti ) odgovornost bilo kog coveka.

Ko si ti da ti bilo koga nazivas " bahata stoka " ?!?

Ljudi su izgubili zivote, imovinu, a ti te ljude napadas i nazivas njihovu smrt i patnju " inekcije i ljekovi odozgo " ?!? Strava i uzas.
strahovito  Smiley 1. i takav čovek je moderator. stoga ne treba da te čudi što nije banovao ove slične njemu što šire te gluposti kako smo ovo zaslužili
je li ovo glasanje da se tema skine sa foruma?!  prorok jeremija je  trebao takođe biti ućutkan od lažnih proroka i ostalih vođa ,ali su dva tri razumna čoveka opomenula da ako se to čini Bog će imati svoj odgovor  i nevolja će do kraja pasti na narod.
   nema veće ljubavi od Boga ka jednom narodu i čoveku osim reći mu istinu i potražiti njihova srca za pokajanje.  takođe nema veće prevare sotone od glasova koji žele ućutkati taj glas. sotona zna Božji karakter da nakon što Bog iska pokajanje ako ne dođe do njega nevolja će biti do kraja izlivena. jer Bog voli grešnika,ali ne i greh njegov. u jezekilju 24. Bog je rekao proroku da naložio pod kotao vatru da se skine zagorel. zagorel je greh a kotao je jedna narod. kada zagorel nije htela da se skine ,Bog je rekaod a se naloži od proroka još veći oganj da bi zbog neposliuha narodnog i ne iskanja pokajanja i kotao i zagorel sad bili stopljeni. tako je prorokovana nevolja do kraja koja je zadesila Božji narodc u neposluhu.
   kada je suša bila tri i pol godine pod uticajem lažnog duha a preko 400 idolopokloničkih proroka žreca u vreme cara ahava ,ahav nagovoren od jezavelje paganke,što je slika na crkv u u ovom narodu,vikala na iliju proroka da je uzrok suše on a ne njihovo grešenje Bogu i držanje idola.
 ovde je očito isti problem. nastavite da udarate po moderatoru,jer to je jedina vaša nada  kao odgovor na istinsko opominjanje kroz vizije za ovaj nastradali i smućeni narod. narod moj strada iz neznanja reči kaže Bog. to je tačno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Kažu ljudi da se kop Kolubare polako prazni. Jel to Bog čuo naše molitve pa odlučio da pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
satana ima takodje mogucnosti da isprazni kop
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:21:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.