Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:00:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poplave 2015.  (Pročitano 14122 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Evo nacrtao sam ti čak

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Не свадите се, ви сте другови.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Inače, Nemačku svake godine pogađaju uragani i prave joj štetu od 2 milijarde evra. A u proleće je klepaju poplave, a u leto suše...  Smile

Izgleda da vama debilima treba da se nacrtaju neke stvari.

Mada verovatno ni to ne bi imalo nekog efekta jer vi ne biste bili vi kad ne biste stalno nešto srali i kontrirali.

P.S. Najiskrenije se pitam koliko bi vas debila nastavilo da brani i svršava na sve vezano za državu i ovu vlast da vam sutra poplave odnesu kuću zato što par desetina kopiladi nije uradilo svoj posao i dužnost kako treba i poštedelo zemlju i narod par milijardi evra svake godine, nego su bacili pare na neki propali projektat ili ih turili sebi u bulju. Baš se iskreno pitam šta biste onda srali, koga biste onda branili i da li bi vam i onda narod bio kriv za sve.

I samo vi nastavite da živite u tim svojim imbecilnim iluzijama da je ovoj garnituri nešto mnogo stalo, kako do države, tako i do vas prvobranilaca. Jedva čekam 2018.-2019. pa da gledam kako jedete sve ono što ste prethodno nalupetali.

Ево ти једна ствар за размишљање: Шта мислиш колики је проценат кућа које су потопљене а изграђене су без грађевинске дозволе? Шта мислиш да је држава била држава и са тим кућама поступила у складу са законом и све их срушила? Која би онда била прича цењене јавности и забринутих блогера? А то није проблем од времена посраног Вучића већ траје деценијама и деценијама. И ето...поплаве биле, вода ушла у куће и сад треба помоћи људима. Била клизишта. Одеш у катастар и ту где је била кућа ништа није уцртано. Значи, изграђена на дивље. И Господар каже: "Нема помоћи за оне којима су куће без грађевинске дозволе." Мислим да би настала револуција и покољ. И опет те питам...шта мислиш колико је кућа на дивље изграђено у плавном делу река или на местима где постоји опасност од клизишта?
Ја се брајко мој сваке године борим са подземним водама. Ни сам више не знам колико сам сам камиона земље дотерао и раширио по башти и једном делу дворишта. Али, то стално тоне мало по мало и сваке године јово наново. Мислиш да ми је Вучић крив за то? Или било који други посрани политичар? Мислиш да треба да паметујем, пишем блогове и правим смешне постере?
Наравно, стоји да је држава одговорна али се не може очекивати да нешто што није рађено деценијама неко одради за годину или две. Цифру коју ти наводиш од 500 милиона евра је смешна. Да се све обнови...насипи, канали, цела инфраструктура...то је више милијарди евра. А те паре Србија једноставно нема нити ће их имати у даљој будућности. И да се све уради опет се против природе не може. Ту вест сам окачио као мали пример да и моћне државе као што је Немачка без обзира колика су улагања опет најебу и опет изгубе животе. Али...тамо нема позива на линч и оставке. Или још бољи пример: сећаш ли се кад је пре пар месеци лик у Чешкој ушетао у кафић и побио седморо-осморо људи. После се дошло до тога да је човек имао психичке проблеме, да је био на евиденцији социјалне службе итд. Значи, заказало је министарство унутрашњих послова, министарство социјалне политике итд. Да ли је било позива за оставке тих министара? Наравно да не. Људи овде морају схватити да није све у одговорности државе већ да има нешто и у одговорности појединца. Не могу ја очекивати да ће држава почистити сво смеће кад девет од десет њих баца отпатке поред корпе за смеће. Не могу очекивати да ћу се возити у новом и чистом аутобусу кад се девет од десет њих шверцује. Разумеш шта хоћу да кажем?
Ја нпр тебе у потпуности разумем и убеђен сам да си ти онај један и баш зато имаш толико срџбе и гнева. Али, мораш сагледати ствари из више углова. Ти и ја можемо и даље да се пљујемо и да се називамо ботовима и дебилима али мислим да нема поенте. Поготово нема поенте кад то није лицем у лице. Искрено, знам да сам тежак али неко овде мора да разбија монотонију пљувања сваког потеза небитно које власти јер је апсолутно немогуће да ама баш ништа није урађено како треба. Или бар за прелазну оцену. Немогуће је да нема поштеног човека који обавља неку власт. Једноставно, не желим да поверујем у то. Ако сви поверујемо у то онда је једноставно крај. Па макар био бот, дебил, кер штагод.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Vazno je negde poceti, a ne samo kukumakati kako nema para. Kako nema para kad su sve prodali i dobili navodno toliko pomoci sa strane, investicija, potipisanih sporazuma itd, itd, itd.  Dakle izgleda je bolje ne raditi nista i cekati dok se nesto srusi pre nego sto svi onda skoce da sprece katastrofu kada je vec sve gotovo.

Tolike pare su otisle i niko ne pita ni gde ni kako. Putevi nikad gori, a mi se brinemo za izgradnju infrastrukture.  Poslova i industrije nema, a mi se brinemo za ulazak u EU. Srba sve manje, bez penzije, pomoci za decu i uslova da se ta deca rode, a brinemo se za Srbiju.  Medicina u procepu i propasti gde nemamo dovoljno lekara ni sestara ni aparata, a saljemo nase preko grane, a brinemo se za buducnost.

Ti navodis Mrgec o dozvolama i tim cudima, mozda za nesto si u pravu, ali kada drzava ima nenormalne uslove, velike dadzbine i dugogodisnje cekanje sta treba da se radi? Da cekas dok ne odes u penziju da sagradis nesto?  Kada nisu osnovne uslove obezbedili ne mogu da se zale da je ovo ili ono uradjeno po propisu ili ne. Oni postuju propise samo kada njima odgovara da se se postuju.  Mene nije bilo briga ni pre 6-7 godina koje bio na vlasti, ja sam i tada pozivao da ljudi razmisle sta rade, jer cenzura medija i naroda je na zavidnom nivou ko u vreme komunizma ako ne i gore. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Bla bla bla.

Imas 10 hiljada dinara da se obujes i obuces. Ti si kupio jeftinije patike, farmerke, majicu, duks, donji ves za tih 10 hiljada. Tebi se majica raspala posle petog pranja, ali ko te jebe sto nisi kupio majicu od 10 soma. Smile

Nema potrebe da ti crtam, ti ces i to da okrenes u neku svoju pricu.. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Prvo, a kad sam ja branio one koji su gradili kuće na divljaka pa onda kukali na državu što im je reka odnela to? Nisam nikad. Eno stoje svi moji postovi i dalje. Divljake, džabalebaroše i tvrdoglave Srbende nikad nisam branio, niti ću.

Drugo, po 20. put - nije samo jebeni Vučić kriv za to, već je to posledica nemara godinama unazad. Ali svidelo se to Vučiću ili ne, to je gorući problem koji mora da se reši jer će svake godine da nam jede nekoliko stotina miliona evra i nekoliko desetina života. Kažete nema para, morali bi da se zadužimo. Pa reci mi care, a šta su naši uradili kad su se desile poplave? Pa uzeli kredite i podelili poslove stranim firmama da sve to srede za paprene cene. I što je najgore od svega - posle godinu dana opet sve vratili na staro, jer su obnovili svega 30% nasipa, a neke su radili toliko preko kurca da nisu potrajali ni godinu dana.

Treće, isto po 20. put - tih dodatnih 500 miliona evra je trebalo da se srede najkritičnija mesta. I da su se ti radovi izvodili i pare skupljale u periodu od 3 godine, Srbija bi bila mirna narednih 10. To mi je lično rekao diplomirani inženjer melioracije, koji radi u Beograd Vodama i dok ne vidim objašnjenje da nije tako, vrište mi jaja šta Vučić kaže. Pritom, deo tih para se nekada i izdvajao, ali je onda pametni Dinkić to ukinuo, a još pametniji Vučić nastavio njegovu politiku. Isti onaj Vučić što je obećavao da će da ga strpa u mardelj.

Četvrto, nešto se ne sećam da si tako ''razbijao monotoniju'' dok je na vlasti bila druga grupa ološa. Otkad znam za tebe, tebi se postovi svode na kontriranje i pljuvanje po narodu. Još dok je DS bio na vlasti, redovno si uletao na teme da se nasereš po svakome ko bi imao nešto protiv vlasti ili države. Pa makar to bio i neko ko se požalio na neku tamo šalterušu negde 200 km od tebe. I eto ga Mrgi, uleće i lansira kontra paljbu protiv naroda u odbrani nekog tamo koga ni ne zna, samo zato što ga zaboli srce kada vidi da se narod nešto buni. A usput zaboravlja da bez tog jebenog naroda ne bi imao ni radno mesto, ni školu, ni platu.

I peto, hvala ti što si me obavestio da nema poštenih ljudi na vlasti. Da mi nisi rekao, ne bih znao. Samo što ja ja nikada nisam rekao da postoji poštena vlast, ali sam rekao da je npr. malo pičkarski da mi Vučić sere o štednji, stezanju kaiša i poštenju dok se sve protuve čije je hapšenje javno obećavao godinama, i dalje šetaju slobodno po zemlji i prave još štete. Dakle ne objašnjavaš ti ništa, nego udaraš kontre. Ja sam i tebe i ostale advoakte već više puta pitao - na osnovu čega to do sada urađenog, bi ja trebalo da poverujem da je Vučić nešto drastično drugačiji od ostalih vreća govana koje su se izređale u zadnjih 25 godina, i vredan tog kultnog obožavanja i jednoumlja koje se može videti ovde i na drugim mestima širom zemlje? Svaki put je odgovor bio čuvena fraza ''ma Vučić je kriv''. Do danas se niko od vas nije potrudio da barem jednom ozbiljno proba da napiše šta je to sve ovaj uradio i ispunio, pa da vidimo da li ''negativni pojedinci'' preteruju ili zaista nema neke velike razlike u odnosu na prošle. Jok. ''Vučić je kriv''. I ping pong debate. To je jedino na šta se danas svode sve teme.

Roki - važi batice, kako god ti kažeš. Odustajem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Mrgili  Smile  Smile

Zez samo, naravno - oke post   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Citat
To mi je lično rekao diplomirani inženjer melioracije, koji radi u Beograd Vodama
Da je ovaj pricao kome treba, a ne tebi mozda bi se nesto i promenilo. Svi su generali posle bitke. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Gde ti živiš čoveče... Gde ti živiš kad si u stanju da lupaš ovakve gluposti, da mi je znati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Roki, ne znam koliko godina imas i koliko ti daleko seze pamcenje ali evo ti prilicno jasan primer

Inflacija 90-tih u Srbiji - svi su slavili deda Avrama, kako su ga zvali, sto je regulisao i sredio dinar. Ali znas kad se to desilo - kada je Sloba smislio da je trenutak. Pre toga je grupa profesora sa ekonomskog fakulteta (a verovatno i drugih, ali za ovo znam) Slobi predlagala to isto deda Avramovo resenje. Eto to kao jedan od drasticnijih primera. Ovde velika vecina stvari zavisi samo i iskljucivo od volje onog ko je gore, i to je sva istina. Ovde se stvari uglavnom desavaju i realiziju uprkos (i u vecini su rezultat neke licne inicijative) a ne zbog, ako me razumes.

« Poslednja izmena: 02. Apr 2015, 01:08:39 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:00:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Poplave

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.