Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:47:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poplave 2015.  (Pročitano 14044 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Nemoj da lupas idiote. Ovakve poplave se nisu desile ima mnooogo godina. Ali bitno je da ti teras neku svoju pljuvacku pricu jer ti mozak nije sposaban za nista drugo. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Ja tebi pre svega dve nedelje objasnih zašto su ove poplave mogle da budu ublažene, a negde i izbegnute i ko je odgovoran što se to nije desilo... znaš ono, kad sam te pitao da li znaš koliko je dodatnih para bilo potrebno za preventivu, a koliko nas je koštala šteta jer preventiva nije urađena, a ti ćutao kao kamen, što i jesi... O svemu sam ja pisao, ali džaba, ne vredi objašnjavati glupom keru jer će ker samo da tera po svome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
@hkj
Pusti budalu da lize dupe vlastima, to kerovi rade, ne mozes da ocekujes nista od dzukca na lancu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Citat
O svemu sam ja pisao, ali džaba, ne vredi objašnjavati glupom keru jer će ker samo da tera po svome.
Svoje mentalne probleme leci kod psihijatra, a ne na forumu. Smile

Plus tebi je milion puta objasnjeno da u Srbiji ima milijardu i jedan problem, a da se budzetom ne moze pokriti ni trecina. Ovakve poplave se nisu desile bas dugo, cak se ni najstariji ne secaju slicnih. Tako da to nikako nije mogao da bude prioritet pored svih ostalih stvari za koje treba izdvojiti pare. Da se nisu desile poplave, desilo bi se nesto drugo, pa bi ti istu pricu pricao i za to. Tacnije i desilo se nesto slicno pa si i tu pricao ovu pricu, samo ne toliko retardirano. Pricam o padu helikoptera i vojnom budzetu. Para nema za sve sto je potrebno i zbog toga se za sve izdvaja pomalo i pravi neki prioritet ili sta ti ja znam vec.
Realno da si ti srao pare mozda bi se nesto i uradilo u drzavi, ali jbg nisi... Smile

@Raven
Idi placaj porez u USA izdajniku Srbski Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nastavi da kupujes markiranu odecu iz Amerike, pomozi nam da te bombardujemo. Smiley
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Ja nemam nikakvu odecu iz amerike Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ja nemam nikakvu odecu iz amerike Smile
Ma ne, uopste nemas ni jedne Nike, Reebok, Puma, Russel Athletic, ne koristis internet, i ne koristis Americki Softver Windows 7, ni telefon Samsung sa Americkim komponentnama ili enginu, i uopste nikada nisi bio u McDonaldsu, niti si kupio cigarete, koristio neku telekom kompaniju koju drze Ameri ili Americke kompanije.  Sve ima svoje, i svaki delic kupljenog ide zna se na koju stranu, tako da je Srbija prepuna izdajnika koji koriste Americku tehnologiju i proizvode, ukljucujici nase sportiste, politicare i sve ostale. 
Smiley
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
To se sve pravi u kini...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
To se sve pravi u kini...
Pravi se da, a ko drzi te firme i ko dobija te pare? Kina naravno jedan delic za radnu snagu, ali Americke kompanije i amerikanci dobijaju ostatak.  Da mi otvorimo Zastavu u Ugandi, i da prave stvari u Ugandi, opet bi te pare dosle Zastavi, jer da ne dolaze ne bi ni pravili ni izvozili ni prodavali. Prosta matematika. Dakle, zakljucujemo da su svi izdajnici kada pogledas, uostalom Srbi vole Turske serije, pa Americke pa boga pitaj cije vise, tako da sve o cemu Roki nagvazda po obicaju nema nikakve veze.  I ako zeli da prica o izdajnicima neka pita Vucka i garnituru sto se jebu sa Blerom i Kirbijem? Mora da je strana kita veoma dobra. Sto su sve rasprodali a nista nisu napravili? Sto Srbija beduje i gladuje usred EU integracije i svetitelja Pickoustog.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Roki, ajmo još jedan, poslednji put. Evo nacrtao sam ti čak, ajde uključi mozak i skoncentriši se na 5 sekundi pa da završimo s ovim napokon. Dakle, imaš dve opcije. Jedna je skuplja i gora po zemlju, druga je jeftinija i bolja po zemlju. A i tvoju voljenu vlast. I Mrgijevu državu. U suštini, bolja po sve. Jel ok? Ajde sad da stavimo to na dijagram gde ćemo goru opciju predstaviti kao teži,a bolju opciju kao lakši teret koji pada na zemlju (nadam se da znaš da kad nešto padne na tebe, da manje boli ako padne ono lakše) Evo crteeeežaaa:

Jel može ovako? Jel dopire nešto u ganglije?
Dakle, između ove dve opcije, koju bi ti izabrao?  Smile Kapiram da je teško pitanje i da traži upotrebu mozga a ne partijske knjižice, ali slobodno si uzmi koliko god ti vremena treba pa onda daj odgovor. Verujem da ćeš uspeti. Ja i dalje verujem u tebe. Samo polako. Dakle, šta je bolje izabrati od ova dva? Šta je lakše i povoljnije po zemlju?  Smile

Da se nisu desile poplave, desilo bi se nesto drugo, pa bi ti istu pricu pricao i za to.

Da je Tadić ostao na vlasti, ti bi isekao vene. Mani me ŠBB KBB priča.

Citat
Tacnije i desilo se nesto slicno pa si i tu pricao ovu pricu, samo ne toliko retardirano. Pricam o padu helikoptera i vojnom budzetu.

Šta sam pričao?  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2015, 23:25:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:47:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Poplave

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.