Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Popis stanovnistva od 1. do 15. oktobra  (Pročitano 83765 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Evo ja cu da se izjasnim ko madjar ako je tako Smile I onako ceo grad misli da jesam madjar Smile

PS: previse smo igrali erepublik Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Гамбино

Sta mislis koliko ima cigana koji su se izjasnili da su srbi?

има доста више њих што се изјашњавају као роми зато јер тако имају сва могућа и немогућа права,разне врсте новчане помоћи док као срби имају доста мање тога

Nema to veze sa romima koji zive u kartonskim kucama, ja pricam o ljudima koji su javne licnosti koji su cigani a govore da su srbi, a takvih je gomila, pogledaj kod sebe u komsiluku ko se sve izjasnjava da je srbin pa kreni po srbiji gde ces svakog drugog nadimljenog videti da za sebe govori da je srbin.

Pogotovo tamo oko vranja sve cigan do cigana...

Prelistajte malo stormfront da bi shvatili pravu razliku izmedju arnauta i srbina.

Ili prelistaj malo ove  farmere  pa pogledaj koliko je ucestvovalo cigana  koji za sebe govore da su srbi.

« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 00:51:25 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ali tih uspesnih i bogatih Mandova nemas puno. Tacno je da se takvi izjasnjavaju kao Srbi cesto, da bi pobegli od svog porekla, ali vecina Cigana koji zive losije se nikad ne bi odrekli svojih privilegija, koje im dolaze uz to sto su Cigani i sto se kao takvi izjasnjavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Imam jedno pitanje Smile Ako se ja izjasnim kao ciganin jel dobijam 30 bodova za fax?  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Imam jedno pitanje Smile Ako se ja izjasnim kao ciganin jel dobijam 30 bodova za fax?  Smile

pitaj na faksu ali mislim da da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ja cu da se izjasnim kao ono sto jesam ne vidim razlog zasto bih bulaznio gluposti Wink

PS: Voleo bih da se ovo odradi kako treba ali nesto nisam bas siguran.

da pokazes da si prosvećen i da si iznad toga. nešto kao što je komunizam radio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590

pitaj na faksu ali mislim da da
Ovo mi je sansa za budzet! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
A, jock...

Kako da budem vernik SPC kad nisam ni krstena...  Smile
Крстићемо те на дан пописа ... све ђутуре.  Smile

Citat
Gambi kojom logikom to očekuješ ? Mislim na smanjenje nacionalnih manjina ?

Па то је неки природни тренд пада популације националних мањина у Србији (осим када су у питању цигани и шиптари).
Довољно је да анализираш пописе из 1991 и 2002. год.

Попис 1991
Мађари=343.800(4,39%)
Румуни=42.316 (0,54%)
Бугари=26.698 (0,34%)

Црногорци=118.934 (1,52%)
Македонци=45.068 (0,58%)

Попис 2002
Мађари = 293,299 (3.91%)
Румуни=34.576 (0,46%)
Бугари=20.497 (0,27%)

Црногорци = 69.049 (0,92%)
Македонци=25.847 (0,35%)

Од пописа из 91'' до пописа из 2002. број Мађара је смањен за 50.501 односно за скоро 15 %, Румуна за 7740 односно за скоро 2 %, Бугара такође за 2%.
Црногораца има 49.885 мање односно за 41 % мање.
Македонаца има 19.221 мање, односно за 42 % мање.

Намерно сам одвојио ове две православне националне мањине које су се одвојиле од српског националног корпуса и занимљиво је да се њихов број сразмерно популацији, смањује готово у исти проценат, а то је око 42 процента.
Док остале такорећи несрпске националне мањине бележе највећи пад до 15 посто, а неке чак имају и пораст.

Тако да ако наставе тим трендом Црногораца ће на овом попису бити око 40.710,  Македонаца 14.964, а Мађара 249.220.
to je po tim podacima , ali meni sve čini da ih ima sve više i više , ali možda grešim videćemo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
kada mi Dzedaji osnujemo svoj nacionalni savet...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Попис становништва у октобру
6. јануар 2011. | 00:57 | Извор: Б92 Београд -- Због недостатка новца у буџету попис становништа, уместо у априлу, почеће у октобру ове године.

Биће то прилика да се добијени резултати сложе, упореде, процене, статистички уобличе. Добијени резултати ће у многоме олакшати све будуће планове у свим сегментима друштва, јер ће све полазне величине бити евидентиране.

Колико нас има, како живимо, колико нас је запослено? Детаљне податке не знамо. Од последњег пописа, пре осам година, држава је променила границе, а економска и демографска слика знатно је другачија.

Резултати пописа увек су основа свих анализа и планова развоја у свакој држави.

“Било шта што се ради у оквиру званичних, државних статистика, и што служи вођењу економских политика, планирању у разним делатностима, корисницима у привреди, медијима,не може се замислити извођење било каквог индикатора без знања, структура и контигената становништва. И ако је реч о економији без знања о квалитету радне снаге, распореда раде снаге, дакле радно способног становништва”, рекао је заменик директора републичког завода за статистику, Миладин Ковачевић.

Први пут откако се код нас попис ради, установиће се степен рачунарске писмености, али и број бескућника.

Такође, сасвим тачно ће се знати да ли је индустрија изгубила 40 или више одсто некадашњег потенцијала, колико се променила образовна структура становништва, шта су доминантне делатности и професије.

“Имаћемо још један важан параметар за планирање будућности. Макар тај попис показао да ће то планирање будућности бити врло компликовано, понављам, обзиром на драстично старење становништва”, изјавио је финансијски консултант, Небојша Катић.

“Ја мислим да ће се извући закључци који већ и сада постоје голим оком, а то је да је дошло до веома велике депопулације значајног дела Србије, видеће се те драматичне регионалне разлике, потом старење становништва”, каже из Бечког института за међународну упоредну економију, Владимир Глигоров.

Предстојећи попис ће по још једном детаљу бити специфичан у евидентирању капацитета и структуре државе.

Обавиће се као посебан сегмент и попис пољопривреде ради приближавања европским стандардима.

Пописиваће се газдинства, фарме, земљишни фонд, засејане површине, воћњаци, ливаде, сточни фонд, па чак и производња органске хране.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.