Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39579 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Мало претерујеш, ево рецимо нисмо ни споменули оне који конзумирају вутру. Зашто ? Зато што они не представљају проблем својој породици, окружењу и на крају држави ... зато што та врста дроге не изазива физичку зависност, а што не значи да није штетна као и алкохол.

Porodice sirom Srbije, a narocito u pasivnim krajevima, imaju stravicne predrasude prema vutri. Porodicama ne pravi problem vutra, vec upravo te predrasude. Buduci da subjektivno sagledavanje stvari, zacinjeno predrasudama i glupostima iz masovnih medija, definise kako ce porodica da reaguje, vutra posredno moze da bude problem za porodicu, ciji probavni sistem za informacije ne vari ono sto ne razume. Kanabis je biljka, koja pored konzumacije cveta, nudi sirok spektar primene za drustvo. To je jedna od najprimenljivijih biljki u prirodi. Da ne duzim, vutra se pusi bez aditiva, bez hemijskih procesa za generisanje finalnog proizvoda, pa se s' toga ne moze stavljati u isti kos sa ostalim ilegalnim supstancama (ni sa alkoholom). Staviti prirodu protiv zakona je... apsurdno.

Citat
Па да постанемо мека за наркомане широм света.

Ako ti narkomani ne uticu na nenarkomanski deo drustva, kome je cilj da bude produktivan, zasto bi to bio problem? Ljudi svesni posledica upadaju u svet heroinske zavisnosti. Sta ti ljudi ocekuju? Ili da zive dok im sve ne prekurci i predoziraju se ili da do te mere izmore svoje telo da krepaju "prirodnom" smrcu. Heroina, kao i zavisnika ce biti kako god okrenes. Upozorenje je najvise sto mozemo kao drustvo da im pruzimo. U "civilizovanoj" Americi ima ljudi koji se samopovredjuju, samo da bi skrenuli paznju na sebe. Zabranom zileta, nozeva... se problem nece resiti. Licno mislim da je ta pojava preidiotska, ali to je njihova koza, njihovi receptori za bol, te to s' toga nije moj problem. Razmisli samo koliko ljudi u svojim klonjama mogu da urade homemade seppuku ritual. Moze li zakonska zabranana da ih spreci? Ne. Samoubistvo moze jednako da se pokenja po porodici kao i heroinska zavisnost. Nozevi su u kuhinjama, heroin je na ulicama (bez obzira na status prema zakonu), pa je najbolje sto za te ljude mozemo da ucinimo da im dozvolimo da rade ono sto misle da je najbolje za njih, bez sukoba interesa sa spoljnim svetom. Misljenja sam da se broj zavisnika ne bi povecao legalizacijom, jer na listi razloga potencijalnog novog zavisnika da ne proba heroin straha od zakona nema.

Citat
Наравно да неће дозволити, али само у срединама где се манипулише ''демократским вредностима'', тамо где нема таквих ''демократиских достигнућа'' нема ни нарко мафије.

Donekle delim tvoj antiafinitet prema demokratiji. Demokratija ne moze da funkcionise kao vlast naroda u ogromnim, medijski manipulisanim drustvima kakva danas jedino i postoje. Buduci da je manipulacija masama realnost, samo postojanje demokratije danas je apsurdno. Vrednost coveka kao nosioca ideje, odnosno covecijeg zivota, zbog kog drustveno uredjenje i postoji, vremenom opada, na sta ima uticaj i prepopulacija koja je sve ozbiljniji problem. Sve to ljude koji se usude da razmisle tera u depresiju i dovodi do licnog apsurda, koji se ispoljava frustacijama usled prisustva stvari koje deluju nedodirljive. Prosipanjem kapitalistickih vrednosti podsredsvom medija, ljudi se udaljavaju jedni od drugih, kako bi kao pojedinci u svetu sebicnih interesa postali za drustvo prdez na promaji. Postujem tvoje misljenje, ali licno cenim da bi disciplina, ili uslovno receno totalitarizam, bili najbolje resenje u drustvu koje necemu tezi. Cemu mi kao (globalno) drustvo tezimo? U ovakvom drustvu se kao glavna vrednost forsira sebicnost i arogancija, maskirana u samouverenost. Ljudi gledaju jedni na druge kao na konkurenciju u igri, cija pravila se odavno diktiraju na globalnom nivou. Sta je cilj te igre? Imati sto vise kao pojedinac. Imati sto vise prema pravilima te igre arogancije i sebicnosti. Povrsnost je tu kao slag na torti od balege. Broj igraca se povecava, a drustvo se okrece na ringispilu u iscekivanju neke promene. Ipak, ringispil ima ogranicen broj mesta i limit tezine, koji ciganina sa zlatnim zubom ne zanima, sve dok se prodaju karte. Ja mislim da pre svega kao drustvo moramo da definisemo ciljeve, pre nego sto drustvo adaptiramo ispunjavanju istih. Ipak, oni koji tvore pravila igre su dovoljno dugo na tom mestu da bi potpuno ovladali umetnoscu samoodrzavanja. Malo sta mozemo da uradimo kao pojedinci da se te uloge odreknu. Upravo zato ja vidim slobodnije drustvo kao svojevrsni drustveni melem, pa i narkomaniju kao reakciju pojedinih ljudi na depresiju drustva.

Citat
Обичан свет нема проблема са мафијом

Obican svet i jeste mafia. U svetu u kom se propagiraju sebicne vrednosti jedino je prirodno da neki ljudi svim silama i bez krupula teze vecem bogatstvu. Istina, nacin na koji mafia "posluje" je nehuman i sam po sebi kopa vise raka nego narkomanija, ali je i takvo stanje stvari posledica globalnog problema, odnosno tek podproblem.

Citat
Да, али то је само један корак, други корак је обрачун са мафијом и реформа затворског система, који би прерастао добрим делом у радне логоре, затим следи поновно враћање смртне казне итд.

Meni to zvuci kao "povratak" u 1984., bez medijskog zataskavanja procesa.

Citat
Што се тиче хомосексуалности, закон мора да буде у складу са менталитетом средине. Дакле забранити им јавно да показују своје хомосексуалне склоности, идеологију и односе.

Slazem se. Drustvo i zakoni moraju da se adaptiraju narodu, a ne obratno, ali se u ovom slucaju postavlja pitanje "Kuda to ide?". Pedera ce biti u svakom drustvu. Zasto da ti ljudi kriju od svoje porodice da vole kobasicu, a ne djevrek (odnosno obratno kod lezbejki)? I ja sam protiv parade ponosa i ostalih debilnih gluposti vezanih za to, ali sama homoseksualnost treba da izadje iz tabua posredstvom podsticanja razumevanja izmedju ljudi. Ljudi treba da shvate da je njihov analni otvor jednosmerni tunel ako oni ne zele da to bude drugacije. Toliko je jednostavno. Da tolerisu postojanje razlike koja ni na koji nacin ne utice na njihovo bice.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung SGH-E590
Gambi mojne se raspravljas sa Skinerom, njega zabole za ovog narkomana, on samo razmislja o legalnoj travi! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Ja Holandiju sanjam svake noci  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
vec 1256 put procitam naslov teme "pop sa lap topom" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
 Smile
37 and counting, al su komentari postali proporcionalno kvalitetniji Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Više tužilaštvo u Šapcu tereti Branislava Peranovića(54) za teško ubistvo i ovom svešteniku osumnjičenom za smrt Nebojše Zarupca (39), štićenika Centra za odvikavanje od droge “Sretenje” u Jadranskoj Lešnici kod Loznice, preti kazna do 40 godina zatvora.

Zasto?

I sami znaju da ne mogu da dokazu da je umisljajem bilo obuhvaceno lisavanje zivota...

Osim ako ovo ne rade ili zbog pritiska javnosti ili zato sto znaju da ce optuznica biti oborena\preinacena...  Smile

Jbg.. to su radili sa Sipcima na Kosovu.. razrezu im nenormalnu kaznu, pa onda smanje na visem sudu na neku mizeriju ...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Qtek 小米
Citat
Koliko vidim, pozivas se na demokratiju samo kada tebi odgovara? : )

Budimo realni, ljudi (ne svi) mrze homoseksualne osobe, pre svega, iz neznanja. Kako moze neko da odlucuje o necemu o cemu jako malo zna? Kako ljudi mogu da glasaju, ako ne poznaju sistem u kom zive (to s eupravo danas desava)?
Не него расписати референдум.
Ти управо размишљаш као евроатлантисти, дакле прво ти је циљ да створиш услове који ти одговарају па тек онда да провериш вољу народа.
Како год, подедила би антигеј опција.

Citat
Porodice sirom Srbije, a narocito u pasivnim krajevima, imaju stravicne predrasude prema vutri. Porodicama ne pravi problem vutra, vec upravo te predrasude. Buduci da subjektivno sagledavanje stvari, zacinjeno predrasudama i glupostima iz masovnih medija, definise kako ce porodica da reaguje, vutra posredno moze da bude problem za porodicu, ciji probavni sistem za informacije ne vari ono sto ne razume. Kanabis je biljka, koja pored konzumacije cveta, nudi sirok spektar primene za drustvo. To je jedna od najprimenljivijih biljki u prirodi. Da ne duzim, vutra se pusi bez aditiva, bez hemijskih procesa za generisanje finalnog proizvoda, pa se s' toga ne moze stavljati u isti kos sa ostalim ilegalnim supstancama (ni sa alkoholom). Staviti prirodu protiv zakona je... apsurdno.
Слажем се у потпуности. Мада не разумем потребу са свакодневним конзумирањем како канабиса тако и алкохола.

Citat
Ako ti narkomani ne uticu na nenarkomanski deo drustva, kome je cilj da bude produktivan, zasto bi to bio problem?
Због промене демографске слике Србије. Циљ сваке озбиљне независне државе је да интегрише све грађане, али и да и изврши асимилацију ако је могуће.
А ми поред тога имамо и још један процес а то је повратак српским коренима.

Citat
Donekle delim tvoj antiafinitet prema demokratiji. Demokratija ne moze da funkcionise kao vlast naroda u ogromnim, medijski manipulisanim drustvima kakva danas jedino i postoje. Buduci da je manipulacija masama realnost, samo postojanje demokratije danas je apsurdno. Vrednost coveka kao nosioca ideje, odnosno covecijeg zivota, zbog kog drustveno uredjenje i postoji, vremenom opada, na sta ima uticaj i prepopulacija koja je sve ozbiljniji problem.
Сви смо ми идивидуалци, али питање је у којим друштвеним околностима можемо да нађемо своје место под сунцем.
Ја лично, само у оквирима своје нације у савезу са блиском браћом, али и у ширем савезу са пријатељима.
Идеологија није битна, битно је да је у служби нације.

Citat
Meni to zvuci kao "povratak" u 1984., bez medijskog zataskavanja procesa.
За другу страну, то може изгледати горе него 1984.

Citat
Slazem se. Drustvo i zakoni moraju da se adaptiraju narodu, a ne obratno, ali se u ovom slucaju postavlja pitanje "Kuda to ide?". Pedera ce biti u svakom drustvu. Zasto da ti ljudi kriju od svoje porodice da vole kobasicu, a ne djevrek (odnosno obratno kod lezbejki)? I ja sam protiv parade ponosa i ostalih debilnih gluposti vezanih za to, ali sama homoseksualnost treba da izadje iz tabua posredstvom podsticanja razumevanja izmedju ljudi. Ljudi treba da shvate da je njihov analni otvor jednosmerni tunel ako oni ne zele da to bude drugacije. Toliko je jednostavno. Da tolerisu postojanje razlike koja ni na koji nacin ne utice na njihovo bice.
Куда то води ? Па рецимо у Русији је геј парада забрањена наредних 100 година, а у деловима ЕУ неки национални председници се сукобљавају са својим министрима јер не желе да их подрже, рецимо Чешка.

Зашто би ми морали да разумемо педере ? Ајде да си рекао да разумемо лезбејке, па у реду, делимо исте склоности, волимо жене.
Ако њима дамо право да се улицом шетају и љубе, шта је следеће (званично они то могу, али рецимо да имамо разумевања та то)? Права нудиста ? Чекај а што ти људи не би могли да се шетају голи, па родили смо се голи ?

Али у арапским земљама је сасвим нормално да се мушкарци држе за руку, то су обично велики пријатељи.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2012, 20:43:04 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ja Holandiju sanjam svake noci  Smile

jebao vas amsterdam duvam skank u bloku Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Qtek 小米
јебо вас блок, рокам фанк у Борчи  Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Слажем се у потпуности. Мада не разумем потребу са свакодневним конзумирањем како канабиса тако и алкохола.

Ja sam licno alkohol davno zabatalio, bez obzira na okolnosti. Sto se kanabisa tice, cini mi vecernje sprdanje po internetu za nijansu zanimljivijim, kao i blejku sa drugarima na gajbi, a takodje mi pomaze da zaspim. Daleko od toga da moram da ga konzumiram da bih zaspao, ali ponekad dobro dodje, narocito u vrelim danima. Ljudi koji ga konzumiraju svaki dan su besposlicari, ogrezli u dosadu, pa smatraju da im je potreban stimulans da ne umru od nemani zvane Smor.

Citat
Зашто би ми морали да разумемо педере ? Ајде да си рекао да разумемо лезбејке, па у реду, делимо исте склоности, волимо жене.

Ne moramo a ih volimo, vec da jednostavno prihvatimo da postoje i da oko toga dizemo sto manje medijske prasine. Njima, bas kao i Dzastinu Biberu, odgovara prisutnost u medijima, bez obzira na kontekst (mislim na nevladine pederske organizacije). Kapiram da je veliki deo homosa (ne svi, naravno) usao u taj svet jer im je tako lakse da nadju nekog ko ce im posvetiti paznju, odnosno, povecava im broj opcija na tanjiru. Misljenja sam da je vise od pola pesovana u "bi" fazonu. Samim tim, to prestaje da bude urodjena genetska devijacija, vec zivotni izbor, sto menja sliku o pesovanima kao ugnjetanoj manjini i pretvara tu celu pricu u stvar izbora. Jedino sto drzava mora da uradi za pesovane je da ono sto ih cini takvima ne definise zakonom. Ja kao pojedinac nemam nista protiv te pojave, ali i smatram da laprdanje o njoj nema mesta u medijima i javnosti, iz istog razloga zbog kog se ne ohrabruje setanje gradom heteroseksualaca sa natpisima "Ja volim picku!" i novinski clanci tipa "Ministar laprdanja, Pera Prdic, koji je veliki ljubitelj penetriranja pizde, kao i mesenja velikih sisa, danas je obisao...". Ljubakanje i 'vatanje u javnosti je jednako nekulturno, bez obzira kakve afinitete imaju subjekti. Postoji mesto za takve radnje, a to nije gradski autobus i park. Ako se taj devijantni seksualni cin odvija iza 4 zida, ne vidim zasto bi to nekog uvredilo, odnosno, zasto bi svi ostali morali da znaju za to. Sto se tice (ne)prihvatanja unutar porodice, licno ne vidim zasto je pederima neophodna ljubavna veza, odnosno brak. Zar nisu samim izborom takvog nacina zivota odbacili te vrednosti? Zar neko odlazi kod oca i majke i prica im "Postovani roditelji, sinoc dok ste spavali ja sam vise puta penetrirao pizdu jedne devojke, koja mi je takodje blajvila kobas i lizala supak."?

Citat
Идеологија није битна, битно је да је у служби нације.

Problem je sto upravo ideologija odredjuje sta je to za pojedinca u sluzbi nacije.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.