Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39224 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ja ne znam je li neko od vas koji ovde raspravljate na 9 strana ikada bio u kontaktu sa nekim ozbiljnim zavisnikom ili na bilo koji nacin pokusao da mu pomogne.. po mom nekom misljenju, o tome mogu da pricaju samo oni koji su kroz to prosli kao posmatraci ili osobe koje su pomagale. ucestvovale u procesu skidanja heroinskog zavisnika koji e pritom i recimo visestruki povratnik..

te sudbine su surove i besmilene, ali sudbine ljudi iz porodice/familije/njihovih prijatelja su ono sto je za celu pricu bitno, ako se zeli predstaviti prica iz svakog ugla..

bez toga svaki narkos je govno koje treba da skapa na ulici, bez da ga ikad pogleda doktor o trosku drzave.. slazem se..

ali kad je tvoj.. onda prica ima sasvim drugi tok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Zavisnost je nemoguce izleciti... samo se zameni drugom Smiley

Nego... ako je ovaj zveknuo lika zato sto je bio drogiran, to je tek kvalifikovani oblik ... sad, verovatno da tuzilac nece imati muda da ide na ubistvo (a i jako bi se tesko dokazalo), vec ce to biti nanosenje teskih povreda... 2 do 12 godina... ovaj nece dobiti vise od 5... Smile

A sto se tice izjave roditelja, zavisnost je bolest citave porodice... i razara porodicu... Oni su verovatno odahnuli, ali opet...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung Galaxy S2
Zavisnost je nemoguce izleciti... samo se zameni drugom Smiley

Nego... ako je ovaj zveknuo lika zato sto je bio drogiran, to je tek kvalifikovani oblik ... sad, verovatno da tuzilac nece imati muda da ide na ubistvo (a i jako bi se tesko dokazalo), vec ce to biti nanosenje teskih povreda... 2 do 12 godina... ovaj nece dobiti vise od 5... Smile

A sto se tice izjave roditelja, zavisnost je bolest citave porodice... i razara porodicu... Oni su verovatno odahnuli, ali opet...

Žali će se i od tih 5 će ostati jedna uslovno. Naravno nastaviće sa poslom u svom konc logoru.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Ne moze da dobie uslovnu kaznu, nikako Smiley

Jedino da ga predsednik pomiluje, a posto je krenuo da vadi zatvorenike iz buvare... mozda se i to desi...
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 15:26:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
imace status Isusa u zatvoru. cik nek njih tamo mlati lopatom... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
конзумација утиче и на поимање и примећивање последица. Вазда ћеш мислити да имаш више контроле и мање последица. Што дуже то ће бити већа разлика.

Kljuc je (bar kod mene) u umerenosti i kontrolisanju posledica. Cim primetim da navika pocinje da kontrolise mene, setim se, tacnije procitam (imam notepad dokument), zbog cega sam uopste i pocinjao sa tim i napravim pauzu 2 nedelje u kojim se potpuno posvetim radu (ucenju) ne bi li zasluzio sve lepe stvari koje mi THC donosi. Kod mene je kljuc kontrole samodisciplina.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
конзумација утиче и на поимање и примећивање последица. Вазда ћеш мислити да имаш више контроле и мање последица. Што дуже то ће бити већа разлика.

Kljuc je (bar kod mene) u umerenosti i kontrolisanju posledica. Cim primetim da navika pocinje da kontrolise mene, setim se, tacnije procitam (imam notepad dokument), zbog cega sam uopste i pocinjao sa tim i napravim pauzu 2 nedelje u kojim se potpuno posvetim radu (ucenju) ne bi li zasluzio sve lepe stvari koje mi THC donosi. Kod mene je kljuc kontrole samodisciplina.

A šta ako ti strada hard disk ili ceo računar ?  Smile Znači ti iščekuješ željno trenutak kada ćeš konzumirati narkotik, pa eto vidiš, narkoman si.

« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 15:38:29 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
@jZma
Nije fejl u logici,  pre toga napisah, vezesh choveka pa shibom preko ledja ili tabana... Ovde imash lika koji deli shtanglice...
Bich preko ledja je mnogo efektivniji, em ostavlja samo povrshinske povrede i kao takav aktivira receptore za bol koji su najgushce rasporedjeni blizu povrshine koze, samim tim izaziva mnogo veci bol bez mogucnosti da trajnije oshtetish objekat....Dakle, kontrolisani uslovi i struchno lice koje ce biti na nivou zadatka.
Ti ovde imash neobuchenog verskog radnika koji nije bash upoznat sa materijom, ustvari verovatno uopshte nije upoznat sa prochishcujucim delovanjem bola te je tako neuk uzeo prvu stvar koja mu je pala pod ruku... Naravno on nema pojima da unutrashnje povrede najcheshce nisu toliko bolne... Dakle ovde je u stvari problem nestruchnost lica koje je sprovodilo lechenje po najnovinim metodama uvezenih sa zapada i nije otishao niti jednom na kurs shpanske inkvizicije koje se redovno odrzava pod okriljem ujedinjenoih pedofila rimo-katolichke crkve...
Nego, da bi neka metoda delovala mora i izvedba da bude dobra.

« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 15:39:10 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
дабоме, требао је да се држи лопате, тупа широка површина Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Станиславе пре десет минута ти рекох да ништа не претпостављаш и не износиш закључке. Не иде ти јбга, није то твој фах ... пробај са хеклањем рецимо.

ОК Скинере контам ... ал ето ... имај на уму оно што ти рекох о поимању  Smile

Citat
ustvari verovatno uopshte nije upoznat sa prochishcujucim delovanjem bola

изврћеш руглу све што рекох. А мењаш и тезе. Нигде не рекох да има прочишћујуће деловање ...

Citat
Nego, da bi neka metoda delovala mora i izvedba da bude dobra.

ниш нисам рекао о томе ... наравно да треба  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.