Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 02:56:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo problem sa kompom...  (Pročitano 4327 puta)
06. Sep 2010, 20:05:14
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ubacio novi HDD, kao sto sam pre rekao...ali imao sam "redundancy cyclic check" error, i sredio ga sa windows update.Onda je poceo komp da koci....mislio sam da je zbog coolera mozda, pa sam ocistio(jer su bili prljavi skroz), ali jos uvek je kocio, i nesto je lupalo dole, verovatno kuler....
i onda je samo odjednom prestao da detektuje HDD.
Izvadio kablove iz HDD-a, vratio, radilo ok, i opet...ali nije htelo onda da ga detektuje uopste.Menjao sam svasta, i mislio da je "crveni kabal" koji ide od HDD-a, ustvari problem....
E sad, problem je...
Zamenio sam ga sad, i ucita HDD, ali izbaci mi, da je mozda neki hardware ili software pogresno instaliran...
Reinstalirao windows, formatirao, i onda mi ubaci kad treba da startuje komp, ovo na slici ispod.

I onda krene "Windows XP loading", i ubaci plavi screen, i restart komp, i opet, ne detektuje HDD Smile.Sad ne znam sta da uradim, posto, ovo je potpuno novi HDD, imam i jedan drugi od pre, slicno se desavalo, ali samo vadjenje kabla je to resilo stalno, i nije bilo plavi screen, i radio je ok, ali je zajebavao svakih 2-4 dana, i valjda, je bio nestabilan.A ovo svakih 1-3h...Sad, sta moze da bude problem, ako neko zna?>.> Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.503.0
Omah uradi reset BIOS-a, izvadi bateriju na maticnoj, pa je vrati posle minut/dva.

I mogao bi da probas sa drugim napajanjem... takodje bi mogao da taj novi hdd prikacis na neku drugu masinu, da vidis da li ce na njoj raditi sve kako treba...
 Toliko za sad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Eh, sad cu da vidim...hteo sam da prikacim hdd na dr. komp, ali brat ne da njegov hahah Smile.Evo, bio iskljucen pola sata, i sad ga upalio, i cita hdd...ali, ubaci mi da biram izmedju safe mode itd, uvek, i odem na safe mode, ali...ide sporo, i na kraju se restartuje, posto nisam i onako 100% siguran da sam install win do kraja...jer zavrsilo sve, ali posle restarta nije detect hdd...sad cu da vidim za tu bateriju, hvala.

Edit:Baterija je ispod graficke...pokusao sam da izvadim, ali ne moze, a da vadim graficku, i da nesto sjebem, ipak necu Smile Posto nisam dobar bas sa hardware...kako god, sad cu da vidim, da "nastavim" instalaciju win-a, nekako...pa ce da vidimo.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 21:28:23 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 12, S21
ako ti se isto desava na oba HDD-a onda pocni krivca da trazis na drugu stranu...
flesuj BIOS, posto je opcija da je on pobrljavio.
testiraj ram memoriju i na kraju stavi neki drugi win, posto i on moze biti uzrok nestabilnosti sistema...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.503.0
Aj bar slikaj komp, odnosno tu bateriju, koju ne mozes od graficke da izvadis...
 Da vidimo u cemu je problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Slikacu O_o...Koristim samo jedan trenutno, ali da, problem je, sto je to bilo pre pola god-1 god, i onda sam ubacio neki koji sam vec imao, ata, i radio ok...sve dok nije "crkao" pre mesec dana.Pokusao sam njega da prikacim danas, ali nece da ga detektuje, i lepo se cuje kako nesto hmm, preskace?kako god, lupa, unutra, tako da mislim da taj vise ne radi.Win nisam ja ubacio, ali sad ovaj jesam, i odmah je posle nestao HDD, i nece da ucita win sad uopste.
Dok recimo, preko Linux Slax live cd, detektuje HDD ok trenutno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.503.0
Problem prave:
BIOS; maticna; napajanje...nesto od toga
  Proveri dobro konektore napajanja za HDD, i ako mozes, daj nam marku i model tvog napajanja.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 23:45:39 od Bazuka Jo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Konektori izgledaju ok...Napajanje Codegen 300x...ew' i slika, al'...lol. Smile  
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 00:31:32 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.503.0
Kod baterije imas dva jezicka, tu gde sam ti obelezio je jezicak, koji ces pljosnatim shrafcigerom, primaci drugom jezicku i baterija ce sama izaci iz lezista. Ne smeta ti grafa  Smile

p.s. probaj ako mozes da pozajmis od nekoga napajanje i stavis ga kod sebe. Al to posle vadjenja baterije, ako ne pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Hvala.Nego...izvadio na 10-20 min, i vratio kao sto je bilo, prikacio sve, i...monitor radi ok, ali, ne prikazuje nista, isto tako pc ne reaguje na restart (ctrl + alt + del), i onda nece da se ugasi, pa sam ga iz struje...e sad, jel' moguce da je to baterija ta, dotrajala?Ili nesto drugo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 02:56:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.