Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:42:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo incidenti u Makedoniji  (Pročitano 46776 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Makedonci su sve učinili po naređenju Amera, a ipak će nestati. Dokaz da nije baš uvek isplativo biti u Američkom dupetu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Кровзе није тачно Smiley
Офф је ал нема везе.

Постојале су 2 ВМРО. Прва је постојала једна коју су чинили Македонци и Бугари са циљем да се боре против Турака, а до распада те ВМРО дошло је када су Бугари хтели да преко те организације побугаре Македонци. Тада Македонци стварају своју ВМРО.

Погрешно се ове сада македоске партије које се зову ВМРО (јесте има их више, ДПМНЕ је најјача) повезују са том изворном ВМРО. За Македонце ВМРО је тај македонски део који се борио стриктно за Македонију. Ео Латиф је ту па нека он каже дал се ради о Гоцету или неком другом јунаку - Гоце Делчев македонски херој је страдао тако што је Бугарска ВМРО врбовала клинца Македонца да се учлани у њихову организацију представљајући се да је македонски, и први задатак му је био да убије неког тамо човека за кога су му рекли да је из бугарске ВМРО. Испоставило се да је тај човек био Гоце Делчев, после чега се тај дечко самоубио.
Бугарска и македонска ВМРО су биле 2 засебна супротстављена покрета.

Ово нема на Википедији. Тамо постоји једна ВМРО у којој су се Македонци борили за Бугаре.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 22:03:24 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Dakle slucajno je sto je osnivac vmro dpmne Ljubco Georgijevski koji i ne krije da je probugarski nastrojen?

Ziveo sam dole silom prilika, znam ko je Goce Delcev, ucio sam o njemu, kao i o Sando Masevu. Smiley

« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 22:08:36 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ljudi makedonija ka teritorija je rasparcana izmedju bugara, grka i tadasnje jugoslavije(srbije) svakom svoje stanovnistvo.
jedino su srbi sada ostali krathih rukava: sada siptari uzimaju sta hoce i siptari sta hoce.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Koliko znam VMRO je uvek bio antisrpski orijentisana organizacija. Za vreme okupacije Srbije od strane Bugarske , istaknuti članovi VMRO-su bili na strani Bugara i zauzeli upravljačke funkcije u nekim gradovima Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Љубчо је маргиналан лик. Чеда Јовановић са далеко мање присталица. И то је све што је пробугарашко у Македонији.

И ја мислим да он није оснивач ДПМНЕ, ако се не варам основао је своју партију. Из матичне ВМРО настале су после распада дпмне, народна, македонска и још пар комада. ДПМНЕ је највећа и најјача, а Љубчо има неки свој ЛДП. Чак је и П у имену променио у Б Smile

ljudi makedonija ka teritorija je rasparcana izmedju bugara, grka i tadasnje jugoslavije(srbije) svakom svoje stanovnistvo.

Сваком део ратног плена. Македонија је била награда, Македонци се нису ништа питали јер нису ни имали своју државу па је та територија распарчана.

Интересантно је да Македонци тврде да постоји уговор када је МКД подељена на 3 дела у коме стоји да ће та подела важи 100 година и да ће после тога Македонија бити уједињена, а сврха комадања је економски развој те територије. Дал је то тачно нема појма, знам да ме то у школи нису учили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
u oba slucaja izgubiti teritoriju, naravno.. ostaje da vidis sta je tvoje i da sacuvas glavu, a ne da teras inat mocnicima.. teritorije su se osvajale i gubile kroz istoriju, zivot svako ima po jedan.. u tome je poenta.. biraj manje zlo..

Pa jbte i Jevreji u Izraelu, kojima bar ne manjka podrske sa svih strana, u jednom trenutku kontase da je bolje odreci se dela teritorije nego imati Palestince u parlamentu, kao politicku snagu na koju se mora racunati ....

i bajdvej ... Svajcarac dobrodosao ... i drukanjem za svaku sitnicu neces postici nista, pogotovo ne neki tretman koji mislis da zasluzujes ...

i sta si ti sad tu novo rekao od onoga sto sam ja napomenuo u postovima ranije? stanovnistvo je jedan faktor, ali ako se nista ne pitas mozes da imas koliko god hoces, dzabe ti je..

a za ovo drugo, netrebaju mi takve zlonamerne dobrodoslice od likova koji ponavljaju sadrzaje koje i sam napisem pa se posle toga prave pametni, samo da bi na kraju ubacili provokativnu dobrodoslicu.. toliko..

a na poruku onoga sto prica o nekakvim imperijalistickim sadrzajima u mojim postovima nebi obracao paznju.. nemesajte babe i zabe, nisam vam ja kriv sto navijate za crvenu zvezdu iz 1991. godine.. ne valja baratati internacionalnim recima ako nisi upoznat sta te reci obuhvataju..
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
daj sta pricas srbija je imala stotinama godina granicu sa grckom, sada ti pricas bajke!
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Љубчо је маргиналан лик. Чеда Јовановић са далеко мање присталица. И то је све што је пробугарашко у Македонији.

И ја мислим да он није оснивач ДПМНЕ, ако се не варам основао је своју партију. Из матичне ВМРО настале су после распада дпмне, народна, македонска и још пар комада. ДПМНЕ је највећа и најјача, а Љубчо има неки свој ЛДП. Чак је и П у имену променио у Б Smile

Сваком део ратног плена. Македонија је била награда, Македонци се нису ништа питали јер нису ни имали своју државу па је та територија распарчана.

Интересантно је да Македонци тврде да постоји уговор када је МКД подељена на 3 дела у коме стоји да ће та подела важи 100 година и да ће после тога Македонија бити уједињена, а сврха комадања је економски развој те територије. Дал је то тачно нема појма, знам да ме то у школи нису учили.

U jutarnjem programu su imali jedno vreme pesme i nosnje iz raznih delova makedonije i to: egejska, pirinska i vardarska makedonija, e sad da li to ima veze sa tim ugovorom ne znam, samo znam da takodje nisu nesto ni srbe mirisali. Pa meni su tamo govorili da me ne vole samo zato sto smo im mi (srbi) oteli Prohor Pcinski. Sto se tice Goce Delceva, u skoli nam ga je uciteljica opisivala kao coveka koji je i od bugara i makedonaca jednako priznat. Koliko znam LJupco jeste osnovao 1990 vmro, da li je bio jedan od osnivaca ili osnivac, to me samo buni.

Cinjenica je da su se odcepili od Srbije, valjda sto im zli srbi nisu dali da zive, cinjenica je da ih grci koce opasno, kao i to da im isusuju vec preko dve decenije Dojransko jezero, cinjenica je da ih siptari ne vole i pretenduju na deo teritorije, a sve to amerika gleda i precutkuje, tako da ce oni morati da imaju nekog saveznika, a tu su im bugari najblizi, srbi su mozda na drugom mestu, ako se uopste razmatramo kao nekakvi saveznici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
kakve veze ima stanovnistvo.. milosevic je trebao 1991 da cuva kosovo u briselu i vasingtonu, a ne u vukovaru, moglo se nakotiti jos 5 miliona siptara, nista im to nebi vredelo.. i u svajcarskoj ce za 50 godina biti jednaki broj siptarije kao i svajcaraca (pogledajte im samo reprezentacije), pa ce malo sutra dobiti podrsku zapada..

ponavaljam, kao i neki vec ovde.. nepitaju se tu ni siptari, ni makedonci a jos manje broj stanotvnistva ako nemas lobi ili zeleno svetlo tog istog zapada.. ocigledno neki srbi jos nisu ukovcali da se teritorija neosvaja vise sa konjima i kamenjem..

a sto se tice americkih saveznika, nece im biti prvi put da ih menjaju.. tako da je i to nebuloza.. kolo srece se okrece, a ti kao slabiji ima da pratis trend i da se nadas da ces jednom biti na jacijoj strani.. od ostalog nema nista, dzabe manastiri, dzabe crkve..

zbog ovog posta sam ispisao to gore ... to sto si citirao a isekao najbitnije ...

a dobrodoslica nije bila zlonamerna, a ni savet ... a ti kako hoces ... sto bi rekli od volje ti, meni ni iz dzepa ni u dzep.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:42:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.