Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:21:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo incidenti u Makedoniji  (Pročitano 46759 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Pa i Makedonci su bili vazalni pa su najebali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Pa nece amerika protiv svojih saveznika nikada, a ako treba da se odluci izmedju Grcke, Bugarske i Albanije sa jedne i Makedonije sa druge strane, ne treba pogadjati izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
postoji jedna ogromna razlika.. makedonci imaju strpljenja, i nista nebi uradili bez dozvole zapada.. tako da ta prica o kosovu broj 2 nema veze s vezom.. bice dovoljno pametni da se priklone visoj sili.. kad vec nemas para za lobiranje, onda se prikloni jacem.. sve ostalo je pogubno..

O da, imaju strpljenja, jos koju godinu pa ce stanovnistvo biti u odnosu 50%-50%. Zapad Makedonije je odavno vecinsko albanski. Bas zato sto su se priklanjali, tj pokusavali da se priklone americi i radili sve sto je amerika od njih trazila, bas zbog toga imaju danas to sto imaju. Cak i u Skoplju imas siptara koliko hoces.

makedonija je pukla i sa bugarasima (vmro), ako nema srbije iza nje
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
kakve veze ima stanovnistvo.. milosevic je trebao 1991 da cuva kosovo u briselu i vasingtonu, a ne u vukovaru, moglo se nakotiti jos 5 miliona siptara, nista im to nebi vredelo.. i u svajcarskoj ce za 50 godina biti jednaki broj siptarije kao i svajcaraca (pogledajte im samo reprezentacije), pa ce malo sutra dobiti podrsku zapada..

ponavaljam, kao i neki vec ovde.. nepitaju se tu ni siptari, ni makedonci a jos manje broj stanotvnistva ako nemas lobi ili zeleno svetlo tog istog zapada.. ocigledno neki srbi jos nisu ukovcali da se teritorija neosvaja vise sa konjima i kamenjem..

a sto se tice americkih saveznika, nece im biti prvi put da ih menjaju.. tako da je i to nebuloza.. kolo srece se okrece, a ti kao slabiji ima da pratis trend i da se nadas da ces jednom biti na jacijoj strani.. od ostalog nema nista, dzabe manastiri, dzabe crkve..
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 21:23:10 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
A za 50 godina ce podrska zapada siptarima da bude presudna.

Irony off ;P

PS: svajcarac ponasas se kao razmazeno deriste, spusti loptu nismo mi indijanci ima ovde ljudi na mnogo visem nivou nego sto mozda mislis...
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 21:25:50 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
mozda ne za tebe i mene, nisi shvatio poentu.. ratova je bilo, vode se i sada, a bice ih i u buducnosti.. interesi mocnika ce se takodje menjati.. ostaje da se vidi kako cemo se mi pozicionirati sto se nista ne pitamo.. u politici teba izabrati pravi trenutak, to posebno vazi za ove manje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
@svajcarac_1987
Ako vec prijavis neki post, ne odgovaraj ovde na isti. U tom slucaju se tvoji post nista ne razlikuje od prijavljenog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
A za 50 godina ce podrska zapada siptarima da bude presudna.

Irony off ;P

PS: svajcarac ponasas se kao razmazeno deriste, spusti loptu nismo mi indijanci ima ovde ljudi na mnogo visem nivou nego sto mozda mislis...

a tvoj nivo je bas na nivou? jel ti poznata sta obuhvata ta rec? nazivas nekoga koga nepoznajes deristem, pises totalan off i provociras, a pricas o nivou? sedi 1!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Poenta je u tome da radis na sebi i da placas druge da rade za tebe. Vrlo je jednostavno... Ako nemas pare da im platis onda nadjes drugi nacin da ih nateras da rade za tebe.

Mi mozemo sve ratove pobediti kada ce nas nasi dusmani upropastiti. Al mene su moji ucili da uvek gledam napred i da preskacem prepreke pa tako gledam i na nasu drzavu, nikad necu izgubiti makar tracak nade da cemo na kraju izaci kao pobednici.

PS: nemoj da places moderatorima cim te neko malo nacepi, kada vec umes da budes bezobrazan istrpi i odgovor.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
@svajcarac_1987
Ako vec prijavis neki post, ne odgovaraj ovde na isti. U tom slucaju se tvoji post nista ne razlikuje od prijavljenog.

postoji mala razlika.. u mojim postovima necete naci reci poput "deriste" i slicnog.. tako da ja odgovrama bez pogrdnih reci.. izvinjavam se za off..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:21:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.