Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponavljanje razreda biće zabranjeno?  (Pročitano 16236 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
volela sam da ucim samo matematiku i fiziku.. sve ostalo sam ucila jer moram i nije me preterano zanimalo, tacnije uglavnom me nije uopste zanimalo.. ali to ne znaci da ne mozes da naucis za 5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Добро. На пример, закон ступи на снагу, укине се понављање и клинци који имају више од две јединице иду на ту "летњу наставу". Који је њихов мотив да уче, ако знају да не могу да падну годину? Зашто уопште и да иду у школу? Ово је систематско заглупљивање и стварање масовне идиотарије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Битно је да статистике буду добре, да нема негативних уноса.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
negativna selekcija je u ovoj zemlji zadnjih 1000 godina. sad ce nesto da se promeni ako ne moze da se padne godina u osnovnoj skoli?! Smile
ajde ljudi ne budalite...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Добро. На пример, закон ступи на снагу, укине се понављање и клинци који имају више од две јединице иду на ту "летњу наставу". Који је њихов мотив да уче, ако знају да не могу да падну годину? Зашто уопште и да иду у школу? Ово је систематско заглупљивање и стварање масовне идиотарије.

идеја је да деца постану свесна да им не можеш ништа, па онда те пре*бавају како им воља, да би ти на лето кад дођеш да их нечему научиш (што нису хтели преко године јер их боли слушни апарат) они изостајали због врућине. Боље да се спрдају на базенима и мору него да иду у школу.
Као да идење на наставу док се твоји другари зезају није довољно психо-убијање...
а крааааајњи циљ су будући глупи млади људи, идеални за манипулацију
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 
Da li obrazovanje znaci strucnost? Kad sam polagao knjigovodstvo, kaze mi profesorica : Nije ti ovo (imenuje firme u kojima su radili moji roditelji kao knjigovodje), ovde se radi na skolski nacin. Svi se zacude, kome god ispricah kako sam prosao, a od jednog coveka koji ima privatnu firmu dobijem komentar, citiram: Kad bi kod mene neko tako radio, ja bi ga izbacio naglavacke. Prosudite sami.I pored solidnog stepena obrazovanja i odlicnih ocena, posebno iz strucnih predmeta, to puno ne pomaze u realnom poslu, bas zbog preterano teorijskog skolskog programa. Inace volim sve da radim, ne volim sedenje u kancelariji i zatvoren prostor, a najvise poslova sam naucio od ljudi koji su relativno neskolovni, ali su neverovatni majstori i domacini, narodski receno sto oci vide i glava zamisli, to ruke urade. Skolovan covek, koji se preterano vezao za diplomu, od sitnice napravi celu teoriju, a dok pocne da radi, svima prisutnima drzi predavanje dok svima ne dosadi, posao kako ide, bolje da ne pricam. Ljudi koji su ucili posao radeci, zasucu rukave i rade bez filozofiranja. Cast vrednim ljudima sa diplomom, koje nisam hteo da uvredim, a ovo sto sam napisao su moja iskustva, izmedju ostalih i sa jednim fakultetskim profesorom, kome sam opsovao onoga ko mu dade diplomu, kad ne zna osnovu prakticnog rada u realnim uslovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.77
Da li obrazovanje znaci strucnost? Kad sam polagao knjigovodstvo, kaze mi profesorica : Nije ti ovo (imenuje firme u kojima su radili moji roditelji kao knjigovodje), ovde se radi na skolski nacin. Svi se zacude, kome god ispricah kako sam prosao, a od jednog coveka koji ima privatnu firmu dobijem komentar, citiram: Kad bi kod mene neko tako radio, ja bi ga izbacio naglavacke. Prosudite sami.I pored solidnog stepena obrazovanja i odlicnih ocena, posebno iz strucnih predmeta, to puno ne pomaze u realnom poslu, bas zbog preterano teorijskog skolskog programa. Inace volim sve da radim, ne volim sedenje u kancelariji i zatvoren prostor, a najvise poslova sam naucio od ljudi koji su relativno neskolovni, ali su neverovatni majstori i domacini, narodski receno sto oci vide i glava zamisli, to ruke urade. Skolovan covek, koji se preterano vezao za diplomu, od sitnice napravi celu teoriju, a dok pocne da radi, svima prisutnima drzi predavanje dok svima ne dosadi, posao kako ide, bolje da ne pricam. Ljudi koji su ucili posao radeci, zasucu rukave i rade bez filozofiranja. Cast vrednim ljudima sa diplomom, koje nisam hteo da uvredim, a ovo sto sam napisao su moja iskustva, izmedju ostalih i sa jednim fakultetskim profesorom, kome sam opsovao onoga ko mu dade diplomu, kad ne zna osnovu prakticnog rada u realnim uslovima.

Postoje ljudi koji studiraju ono sto vole i ono sto znaju da rade. Zbo toga i studiraju, jer znaju da ce se sigurno baviti time. Dok ima idiota koji upise nesto cisto da bi zavrsili bilo sta, i onda se pokazuju diplomom, a nemaju pojma s pojmom jer ih ne zanima. I posle takav neko treba da vodi vaznu firmu. Ili da bude ministar poljoprivrede.
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.77

Pa i ja sam daleko dogurala sa faksom a ucim pola sata u dva dana, ili noc pred ispit  Smile Smile Smile

FPN - ovac, a?
pa dobro, tako je to kod vas... Smile

Ne, nesto drugacije i teze  Smile Mene zanima to sto studiram, i nema potrebe da ucim, dosta cujem na predavanjima, za tvoju informaciju. Dok ima idiota koji moraju da uce svaki dan, jer ih ne zanima. Pozdrav  Smile Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.77
Jesi pokusala da ides u Mensu da radis test?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.77
Jesi pokusala da ides u Mensu da radis test?

Radila sam  Smile Zato vam i govorim  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.