Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponavljanje razreda biće zabranjeno?  (Pročitano 16238 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia 3220

Problem im je internet, televizija, raznorazni mediji,roditelji.

Ma za sve su kriva deca, lencuge male, sram ih bilo sto im nivo inteligencije nije svima isti i sto ih ne zanima zastarelo gradivo i ex catedra predavanje: "imate sve u knjizi, procitajte sami kod kuce i naucite od 50-70 strane, u sredu je kontrolni iz tog dela".

Postoje deca koja ne zele da uce, kao sto postoje i deca koja vole i zele da uce, izmedju je ona ogromna vecina koju zanimaju samo pojedini predmeti ili gradivo koje se lakse pamti. Za nize razrede bi trebalo uvesti zabranu ponavljanja jer uz malo truda i posvecenosti sa obe strane moze da se savlada gradivo, uz to ponovljanje razreda ne bi negativno obelezilo decu, i lose uticalo na njihovo samopouzdanje. Kod nas u osnovnoj su ponavljaci bili tretirani kao parije.

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ja sam volela da ucim, jer je mene kao dete sve zanimalo. Zato ne mogu da razumem klosare kojima roditelji sve dopustaju da rade i onda ta deca odrastu nevaspitana. Treba zabraniti ponavljanje razredda, da dodju pameti.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Zezali te u skoli zato sto si bila streber i sad treba neka druga deca da ispastaju zbog tvojih trauma iz detinjstva... Smile
Sto nisi ko oni Ameri uletela u skolu sa Kalasom i pobila ih sve? Smile

Jeste cim neko voli da uci znaci da je cudan i da ga ne vole i zajebavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Qtek 666
Realno jeste, ja nikad nisam volela da učim, niti sam znala ko to voli.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
covece,sad ce ona pesmica,koja peva......od kolevke pa do groba,najlepse je djacko doba.....bas imati smisla,ali bas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ja sam volela da ucim, jer je mene kao dete sve zanimalo. Zato ne mogu da razumem klosare kojima roditelji sve dopustaju da rade i onda ta deca odrastu nevaspitana. Treba zabraniti ponavljanje razredda, da dodju pameti.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Zezali te u skoli zato sto si bila streber i sad treba neka druga deca da ispastaju zbog tvojih trauma iz detinjstva... Smile
Sto nisi ko oni Ameri uletela u skolu sa Kalasom i pobila ih sve? Smile

Jeste cim neko voli da uci znaci da je cudan i da ga ne vole i zajebavaju.

Kao prvo, nisam streber :=) Ti ocigledno ne znas za rec ucenje sa razumevanjem jer si verovatno ucila napamet tako da tisina  Smile

I mogu ti reci,svi me vole  Smile  Smile

Tu nastaje problem,vecina vas razmislja da nece da uci , zato ste i takvi kakvi ste! Svi propadate a hocete bolji posao, a niste strucni za to!!!!

Da bog da sva deca poapadala koja su glupa ko k****** jer su retardirana
« Poslednja izmena: 14. Avg 2012, 01:41:36 od pante.rei197 »
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Da li to hoces da kazes da su deca koja ne vole da uce ustvari klosari kojima roditelji sve dopustaju? Smile

Jesu.  Smile I propalice obicne, nistarije glupave  Smile Svi koje znam su klosari teski. I padali su razrede,sami su krivi sto su glupi......
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ne znam u kakvom se ti drustvu kreces ali ja nisam upoznao coveka koji voli da uci a znam ih koji to rade po 10h dnevno.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ne znam u kakvom se ti drustvu kreces ali ja nisam upoznao coveka koji voli da uci a znam ih koji to rade po 10h dnevno.

Pa ocigledno u dobrom. hahaha pa ucim mozda pola sata dnevno,nisam toliko luda. Al retarde koji padaju razred treba streljati kao sto je neko rekao, pre toga ih nauciti kako se pise srpski!!!
« Poslednja izmena: 14. Avg 2012, 02:12:36 od pante.rei197 »
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Svi koji ne vole da uce su klosari a svi koji su ponavljali ili pali na popravni trebaju da budu streljani.

Svi koji imaju crn ten treba da budu baceni u gasnu komoru.

PS: ja nikad nisam voleo da ucim pa sam pirlicno daleko dogurao sa stepenom obrazovanja Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Svi koji ne vole da uce su klosari a svi koji su ponavljali ili pali na popravni trebaju da budu streljani.

Svi koji imaju crn ten treba da budu baceni u gasnu komoru.

PS: ja nikad nisam voleo da ucim pa sam pirlicno daleko dogurao sa stepenom obrazovanja Smile

Ali si naucio da pises srpski,a ne kao ovi imbecili ne znaju da se ne znam pise odvojeno. To treba streljati. Nemaju postavanja ovi klinci prema autoritetu uopste.
Pa i ja sam daleko dogurala sa faksom a ucim pola sata u dva dana, ili noc pred ispit  Smile Smile Smile

aj laku noc. Ja sam ovde zavrsila sa iznosenjem svog misljenja za koje znam da sam u pravu.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2012, 02:35:53 od pante.rei197 »
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.