@ Enna, ma kakav bes,unapred sam bila nadr...i mislila sam da se izvinim kad sam shvatila da sam se obrushila na tebe. Sto se tice davanja primedbi i sugestija,moje je misljenje sto vise to bolje,od toga forum moze biti samo bolji Meni se svidja sto je taj deo na koji imas primedbu napravljen kao spomenar
Da o tome se i radi ) I ja vjerujem da je to vishe pozitivna no negativna stvar ) jer bar vidite shta se to ljudima svidja a shta ne svidja.. I to tjete da popravite [usrdno se nadam ]
A slazem se sa vama da ima dosta dobrih i korisnih stvari na ovom forumu osim one dve shto sam ja navela
Spremite se sad ce pajser nesto pametno da odvali ...
Znas kako Enna iz aviona se vidi da si karakter, i imam neki jako cudan osecaj da ces ti, kao i svi mi ovde, vrlo brzo postati zavisnik od nama dragog Bureka, prema tome ... dobrodosla!!!
Ne... fale pare. Jer danas niko nista nece kvalitetno da uradi ako za to nije placen. A ja trenutno i server i sve placam iz svog dzepa ili u saradnji sa prijateljima.. tako da...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
mislio sam na moderatore... oni su dobrovoljno modusi i svako od njih bi trebao da radi ono sto ti radis u svojoj sekciji, dakle da stavlja slike, spotove, filmove, viceve, odgovara na pitanja... sta vetj... ako hotje, ako ne, onda mu se lepo ukine taj status i to je to, ne trebaju tu nikakve pare, samo volja i zelja da se pomogne... zao mi je sto sam platjas.... nadam se da tje se to promeniti u budutjnosti...
Nijemeni problem da sam placam u teoriji... u praksi jeste jer posla maltene da i nema.. ali.. malo vredja kad nekom das status i on tad prestane da se pojavljuje. No, sredice se i to, primarno je da sredim da forum normalno radi, kad to bude.. lepo cu skinuti svima koji nisu radili nista mesec dana statuse, otvoriti konkurs za nove ljude.. i vozi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!