A, vidim... vec se hvataju startne pozicije za moderatorske polozaje
ako si mislila na mene, gresis, ovaj silno gresis... nemam ja takve pretenzije, a i da imam to je malo nerealno jer sam nov na forumu... koji normalan covek tje da da status moderatora coveku sa manje od sto postova i koji se ne istice previse... Meni je iskreno bilo zao sto SF radi sav posao a ima mnogo moderatora... a znam ga sa drugog foruma gde sada ne dolazi jer ima puno posla...
Postoji trenutno bar 5 foruma na koje bih trebao dolaziti i na kojima me ceka ili zaradjen ili obecan status sto admina sto moderatora ako budem dolazio... nema kad.. a da budem iskren.. i da se ovo sa burekom sredi.. opet bih dolazio samo na njega a ostalo vreme posveti malo sebi... i meni je dosta da po 15h dnevno provodim za ovime...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Drugu poruku ces mi morati pojasniti, a prva ... da li se ti u realnom zivotu menjas u tolikoj meri? ne? pa ne bi trebalo ni u virtuelnom, jednostavno, ljudi se naviknu na neke stvari... A ovaj avatar sa proslim nema.. apsolutno nikakve veze
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
jako bih volela da burek postane mesto na kome se diskutuje na teme.to naravno zavisi i od broja clanova,ali ovako je cini mi se delom zamisljen kao online spomenar
Citat
a prva ... da li se ti u realnom zivotu menjas u tolikoj meri? ne?
ko je rekao da ne?
Citat
pa ne bi trebalo ni u virtuelnom, jednostavno, ljudi se naviknu na neke stvari... A ovaj avatar sa proslim nema.. apsolutno nikakve veze
ok,evo vratila sam onaj prethodni koji je vec poznat...s obzirom da sam opet plavusa...sad valjda nema tih problema u vezi s promenom.jedina mana mu je sto su oci plave ali sta da se radi
Kme kme, shta retji sem divni ste mi stvarno.. Ja iskreno ne znam shta da kazem na ovim divnim dobrodoshlicama al ajde retju tju neshto.. Hvala vam puno.. A imam josh jednu malu primedbu, nadam se da netje da boli, ali verujem da je dobar predlog.. Primejetila sam da se ovde dosta spamuje. Evo da krenem od sebe, da nemam nekog interesa u nekoj temi sigurno je ne bih chitala jer je puna spama. jer uopshte se ne odgovara na temu, ne znam zashto, uvjek se znachi odgovara an zadnji post i tako se pravi spam.. Skrene se sa teme za tili chas.. Ili deshava se da se samo stave smajlovi mislim de ba Samo nemojte molim vas da me pogreshno razumjete, vi ste meni svi cool likove, ali ja sam izgleda opasni kritichar hahahahah .. A mogu samo zamisliti kako tjete sad da planete Upssssss.. da je bezim a? Ajde da chujem malo admine i moderatore na ovo
Prvo, ovde se jako malo spamuje u odnosu na sva druga mesta, drugo, kad neko pretera poruka ce mu biti obrisana. Na odredjene teme na koje ne treba da bude spama, nema spama, a kako ce ko prokomentarisati neku sliku i nije preterano vazno, ipak bilo bi umobolno da neko pise odu o simpaticnoj slicici.