Stvarno se pitam chemu ovakva rasprava.. Da li se vas dvoje pitate chemu ovo sve vodi.. Prepirete se oko godina? Ko je mladji a ko stariji i ko ima vetji mozak a ko manji.. Ma dajte.. samim tim ste i do kazali da ste na istom nivou[tj. bavite se dechijom psihologijom].. Let it go.. A to shto neko netje da dodje zbog srca ili ako nisam dobro upratila zbog neke slichitze na forum.. e ta osoba nije dovoljno zrela i ne vodi do sebe kao ona osoba koju to ne zanima.. A to shto ti tomahavkic zelish da ima vishe odraslish.. to bih se i ja slozila sa tobom jer da sam i ja u starijem drushtvu vjerujem da bi mi falili klinci da se zezam sa njim.. Nisi bash trebala frku oko toga da pravish..[a pazi ko tje da ti kaze, riba koja je otvorila ovu temu radi gluposti hahaha] Shalim se.. no samo treba da se opustiti i sve tje dotji na svoje pre il' kasnije
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
koga god da sam uvredila zao mi je jer to mi svakako nije bila namera.
Naravno mila da nisi nikog uvredila i vjerujem da netjesh u koliko dajesh svoja mishljenja... To je veoma dobra stvar jer demokratija vlada
Citat
sledeci put se ne ukljucujem dok ne bude bilo za citanje nesto pametno i konstruktivno
Molim? Shto se ne bi ukljuchivala? Zato shto bi ti se neko smijao i rekao da nisi u pravu. Alo curo bre, ti si ovde dosta dugo to mogu da zakljuchim po postovima tako da bez brige.. nema chega da se stidish i nervirash zbog svog mishljenja.. Shta bi tek mogla da kazesh za mene koja je nova ovde i koje je dignula veliku buku.. Samo protiv svih.. i evo me nije mi nishta.. A vjeruj mi nema glupog pitanja, odgovora,predloga itd.. Svi su oni pametni na svoj nachin! Tako da samo opushteno..
Internet populacija je 75% mladja od 30 godina i 25% starija od 30 godina i to u razvijenim zemljama gde je internet na poslu uobicajena stvar, a taj odnos ili bar vrlo slican imas i ovde. Da li i o cemu zele pricati stariji druga je stvar, i to je samo na njima da odlucju, ako ih zabavljaju funny pics, a to i lobotomiju najvise posecuju, to bi trebalo da kaze da je ljudima muka od politike i dnevnih problema.
omg shit ja u onih 25% ipak mogu reci da ono stoji
Citat
ako ih zabavljaju funny pics, a to i lobotomiju najvise posecuju, to bi trebalo da kaze da je ljudima muka od politike i dnevnih problema
When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.' Hate is easy, Love takes courage
covek je star onoliko koliko je razlicitih situacija u zivotu preziveo. za mene je matorac koji je ceo zivot uzivao pun kesa i bez briga(ma koliko godina imao) potpuno nekompetentan da deli savete i prica o zivotu uopste,bez obzira koliko je knjiga procitao ili koju je skolu zavrsio. neki klinci nemaju priliku ni srednju skolu da zavrse zato sto MORAJU da rade,a ovamo se javljaju neki likovi koji misle da im krstenica daje za pravo da sve ostale uce pameti. ne branim nalozene tinejdzere,jer oni uglavnom nemaju pojma sta bi hteli da kazu pa menjaju misljenje posle svake trece poruke,samo pokusavam da kazem da ovde svako moze da napise svoj komentar bez da ostali mogu da sude o njemu na osnovu bilo cega drugog osim onoga sto je napisao. Zato niko ne treba da se zali kako se odnose prema njemu sa predrasudama,jednostavno ne mora da iznese ono zbog cega bi ga u realnom okruzenju ljudi diskriminisali.
When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.' Hate is easy, Love takes courage
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Slučajno,posle nedelju dana boravka na ovom site-u dodjoh do samog dna,tj. do ovog podforuma i ovog thread-a. To što sam videla i pročitala je za svaku pohvalu, kreatoru ovog site-a i aktivnim korisnicima svaka čast!!
Ne kapiram ovu devojku što je pokrenula ovaj thread(vidim prvenac joj je )!! Prvo je prošla kroz sex podforum i nešto joj se nije svidelo (pitam se šta je to toliko dotaklo!), da bi posle 5 minuta boravka na sit-u i iz ko zna kojeg razloga rešila da popljuje sve živo na forumu. Kasnije vidim...izvinjava se...nije tako mislila...pa opet se buni...pa....admin. svaka čast i na debelim živcima!Ja bih odmah delete upotrebila Naravno, postoje neke stvari na kojima još malo treba poraditi(izbacivanje nekih tema koje nisu zaživele,ne toliko često ubacivanje novih tema....iliti pustiti da se povede šira rasprava na već zadate,da admin. ne zadaje toliko puno novih tema već da to prepusti nama kako bi bio malo rasterećen, naći moderatore...i sl.),po meni. Ovaj forum je ubedljivo najbolji na kom sam bila! Struktura ljudi je kvalitetna, kultura je na zavidnom nivou. Jeste bili nekad na forumu Krstarice? Kritikovati je normalno, ali ovo što ova piše(ne zapamtih joj nick) je bezobrazluk! Samo napred! p.s. Dajte mi jedan BUREK i jogurt da se malo smirim
« Poslednja izmena: 11. Maj 2005, 00:58:03 od Makishon »