Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:20:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite mi  (Pročitano 2180 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
Ne, vazno je da je on shvatio Smile
nadam se da jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

programer po default-u

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
I dalje mi nije jasno, zasto svi misle da su GameRi kliseji, likovi bez drustva, zivota, devojke, kojima se zivot zasniva samo na kompu (to su administratori).
Imam devojku, kojoj posvecujem dosta paznje.
Ne manjkam ni drustva, prosto jedva stizem da se sa svima vidim, kako smo se izdogovarali.
Trenutno, iako je zima idem na bazen, malo dizem tegove kod kuce itd.

Nije stvar, da samo zamenim jednu radnju drugom (komp za sport i sl.), nego kako da se resim te bede i ovisnosti. Kako da sebe disciplinujem.
Probao sam da izbacim sve igrice, iskljucim komp itd i tako se drzim mesec, dva i onda jedno vece zelja se niodkud pojavi i postaje toliko jaka da kad konacno popustim, nema te marihuane koja bi docarala osecaj.

Moj porok je slican, kao i kod ljudi koji previse jedu, jednostavno uzivanje je previse zanosno, skoro kao sex. Ali necu da me komp je*e u glavu.
Ako se secate filma "Nutty professor", dok on gleda program za mrsavljenje i onaj lik prica kako da samo ostavi hranu, on gleda, klima glavom potvrdno, place i trpa hranu u usta, e to sam ja.

Avaj, sta cu sa sobom  Smile
IP sačuvana
social share
Ne smeta mi sto sanjam na engleskom, ali me izludjuju nemacki titlovi...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
 Izreka: "Svako je lud na svoj nacin ( rece svinja i skoci u blato) nije odabrana bez razloga. Ona veoma mnogo govori o tvojoj zivotnoj filozofiji ili formiranom karakteru.
Da li ti istinski trazis pomoc ili je to samoobmana? Odnosno, jedan od nacina da samom sebi potvrdis kako ipak pokusavas da ucinis nesto u vezi svoje "ludosti"?
Na kraju krajeva svinja je takodje priznala svoju ludost i skocila u blato sto izgleda kao sasvim normalno ili prihvatljivo. Osnova tvoga zivotnog stava nalazi se u tvojim iskustvima ili dogadjajima u tvome zivotu.
Usled traumaticnih i nedovoljno osmisljenih dogadjaja ili incidenata u ljudima se stvaraju odredjene zablude samim tim i nacin ponasanja. Zbog toga je neophodno da se takvi incidenti ponovo razmotre s jednog drugacijeg stanovista.
Neophodno je da se uspostavi potpuno drugacija unutrasnja interakcija ili prekine automatski unutrasnji dijalog tako sto se svaki stav ponovo kriticki razmotri i analizira.
Verujem da si poceo da osecas neprijatnosti svoga nefunkcionalnog ponasanja. Medjutim, da li su one zaista nadmasile zadovoljstvo koje ti tvoje nefunkcionalno ponasanje pruza?
Ukoliko istinski zelis moze ti se pruziti pomoc. Samo je pitanje je da li je ti stvarno zelis posto ona neminovno za sobom povlaci drugaciji nacin razmisljanja ili ponasanja?
Knjiga Slavice Stevanovic "Spoznaj samog sebe" se bavi analizom svesti ljudi, tj. njihovog ponasanja, a takodje ima i filozofski pristup odredjivanju samog pojma svesti ili postojanja.
Verujem da bi u njoj mogao pronaci neke od odgovora u vezi tvoga ponasanja. Informacije o narudzbini knjige mogu se naci u ovom forumu u rubrici "besplatni mali oglasi".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Дођи сутра на текму, попи 3-4 пива пре текме, издери се искачи отиди кући па у град напи се ко стока смувај нешто девојчице па онда у недељу нећеш моћи да приђеш компу. Smile

Apsolutno se slazem sa ovim  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko do sada nije poludeo,taj stvarno nije normalan

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2774
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I dalje mi nije jasno, zasto svi misle da su GameRi kliseji, likovi bez drustva, zivota, devojke, kojima se zivot zasniva samo na kompu (to su administratori).
Imam devojku, kojoj posvecujem dosta paznje.
Ne manjkam ni drustva, prosto jedva stizem da se sa svima vidim, kako smo se izdogovarali.
Trenutno, iako je zima idem na bazen, malo dizem tegove kod kuce itd.

Nije stvar, da samo zamenim jednu radnju drugom (komp za sport i sl.), nego kako da se resim te bede i ovisnosti. Kako da sebe disciplinujem.
Probao sam da izbacim sve igrice, iskljucim komp itd i tako se drzim mesec, dva i onda jedno vece zelja se niodkud pojavi i postaje toliko jaka da kad konacno popustim, nema te marihuane koja bi docarala osecaj.

Moj porok je slican, kao i kod ljudi koji previse jedu, jednostavno uzivanje je previse zanosno, skoro kao sex. Ali necu da me komp je*e u glavu.
Ako se secate filma "Nutty professor", dok on gleda program za mrsavljenje i onaj lik prica kako da samo ostavi hranu, on gleda, klima glavom potvrdno, place i trpa hranu u usta, e to sam ja.

Avaj, sta cu sa sobom Smile

auuuu...onda tebi ne mozemo mi pomoci....droga je droga
IP sačuvana
social share

...ako poveruješ da znaš,onda ćeš na kraju zaista znati...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nisi procitao moj post, vidim... oh, well -_-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ima u USA neka klinika...mislim da je Mejo...tamo leče ovisnike od ko značegasvene. Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Najgore je kad imas neki period kada si suw kao barut a neko se zali da je sexualni zavisnik...dodje ti da ga prebijes .. :\
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k750i
Deinstaliraj igrice koje igras pod obavezno. Folder Save takodje. Nemoj ponovo da ih instaliras. Iskuliraj tako neko vreme, i proci ce Te.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 04:34:38 od milky123 »
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prvi korak je da deinstalirash sve igrice i uklonish diskove.Onda se baci na shetnje,sport,devojchice,druzenje...
Kakav radikalan savet!Pa to je lako reci...

Druskane samo gemblaj igre ali pocni manje da sedis,gvremenom dodji na 3-4 sata dnevno i bices ko nov.Sto da se odrices stvarno dobre zabave?Samo svedi na razumnu meru i no problem  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:20:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pomozite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.