Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30354 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Meni i dalje nije jasno... zasto oni koji potpuno bojkotuju VB, u toj meri iritira taj reality show
Zbog zaglupljivanja naše omladine !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Citat
Meni i dalje nije jasno... zasto oni koji potpuno bojkotuju VB, u toj meri iritira taj reality show
Zbog zaglupljivanja naše omladine !  Smile

Televizija, internet.. a samim tim i ovaj forum po nekim kriterijumima zaglupljuje omladinu Wink ... Zajedno sa svim tim, ide i Veliki Brat, ako ce tako da se gleda.
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Zato je i vecina nas rekla da je VB samo deo problema . A sto lupamo o tome , verovatno zato sto je neko to postavio kao temu . Za ove ostale mozes i sam da ih postavis . A mozes da gledas i ovako : i VB je deo problema , pa zasto ne bi poceli da ih resavamno od njega , to je bar najlakse . Da resimo , recimo , problem narkomanije trebalo bi nam mnogo vise i snage i volje .
VB nije ni ne moze biti deo problema. Vi ga mozete definisati samo kao odraz tih problema, odnosno kako toboze velika srpska intelektualna elita kaze ,, narodne psihopatologije". Ljudi, VB je odraz dolaska evropskih trendova kod nas, jer je ovaj reality show najpopularniji u celoj Evropi gde se ne govore takve gluposti od strane intelektualaca. ,,Krstaski rat protiv VB-a" vode samo oni ljudi koji su bili svakog dana na TV-u tokom ,,velicanstvene'' diktature  najveceg sina nasih naroda" Josipa Broza Tita, a sada kad ih nema nigde, osim na nekim malim televizijama, od zakletih socijalista postali su euroskeptici, nacionalisti, cetnici, borci protiv Turbo Folka, Zvezda Granda, Velikog Brata, Vlade Srbije, DSS-a, DS-a itd.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Srle , mene je za tu intelektualnu elitu briga taman koliko i tebe . A ako si pazljivije citao , ja sam nisam rekao da VB nije deo zapadne kulture , vec da je los deo zapadne kulture . Nemam ja nista protiv da mi sa zapada ili istoka usvojimo bilo sta sto je dobro , problem je sto usvajamo sve najgore . Sta tebe briga sta ja radim u svojoj kuci , kakav sam ja u odnosu sa nekim drugim , kakav sam u zivotu nevezano za tebe licno i tvoj odnos sa mnom ( recimo da smo drugovi ili prijatelji ) ? Kada bi bili drugovi ili prijatelji , tebe bi trebalo da zanima samo moj odnos prema tebi , kako se ja ponasam prema tebi , a kako ja zivim svoj zivot to ne treba da bude tvoj problem niti je tvoje da se u to mesas .
VB se bavi upravo onim sto ne treba da bude niciji problem , vec privatna stvar svakog pojedinca . Sta ti dobijas time sto meseci manijacki pratis kako grupa ljudi zajedno zivi u jednom ogranicenom prostoru , sputana odredjenim pravilima ? Sta se to tebe tice ? Jel ti trebas da vodis svoj zivot , ili da svo svoje vreme provodis prateci kako oni vode svoj , ili ih ogovarajuci ? Zasto bi se ti ili ja bavili tudjim zivotima umesto svojim ?
Ja ne kazem da si ti konkretno neko ko VB manijacki prati , ali ih ima pun djavo . U tome i jeste problem .
A ako ih zanima kako to izgleda , mogli su da odsluze vojsku , pa da vide . Meni je VB najpriblizniji situaciji u zatvoru ili u vojsci kada je povisena borbena gotovost i zabranjen izlazak u grad .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Po mom misljenju, ostoje mnogo losije stvari u Srbiji koje treba resiti. Ja gledam VB, ali za sve pobornike ukidanja ove po njima ,,debilne" emisije kazem vam: Ljudi, pred nama su gori problemi. Korupcija od fizickog radnika do direktora, skolstvo koje je ocajno do kraja, bolesti poput HIV i raka, odredjeni sportovi kod nas su sve losiji a niko o tome ne brine. Kakva nam je kosarka? Kakav nam je rukomet? Klupski fudbal? Mnogo huligana na sportskim manifestacijama. Talentovani ljudi beze odavde, u Evropu i Ameriku gde je taj famozni VB, iako to nije razlog sto odlaze i iako to bas i nije kljucno za te zemlje, veoma popularan. Poljoprivreda je katastrofa, sve izumire, i Srbi, i gradovi, i sela. Vlada Srbije se bori protiv oduzimanja Kosova kako zna i ume. A vi pricate o ukidanju VB-a, pravima homoseksualaca, pravima zivotinja itd.
Molim lepo!

...paaa  nije da nisi u pravu, ALI..procitaj naslov ove teme"Pomozite borbu protiv velikog Brata"..znaci omasio si temu druskane.. tj. na pogresnom se mestu jadas ili kako vec...pozz.. Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 17:57:15 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
VB nije ni ne moze biti deo problema. Vi ga mozete definisati samo kao odraz tih problema, odnosno kako toboze velika srpska intelektualna elita kaze ,, narodne psihopatologije". Ljudi, VB je odraz dolaska evropskih trendova kod nas, jer je ovaj reality show najpopularniji u celoj Evropi gde se ne govore takve gluposti od strane intelektualaca. ,,Krstaski rat protiv VB-a" vode samo oni ljudi koji su bili svakog dana na TV-u tokom ,,velicanstvene'' diktature  najveceg sina nasih naroda" Josipa Broza Tita, a sada kad ih nema nigde, osim na nekim malim televizijama, od zakletih socijalista postali su euroskeptici, nacionalisti, cetnici, borci protiv Turbo Folka, Zvezda Granda, Velikog Brata, Vlade Srbije, DSS-a, DS-a itd.

Vishe gluposti na jednom mestu nisam skoro prochitao ... shto majke ti ne uzmemo od evropljana profesionalnost , tachnost , preciznost nego , jebemu sunce , velikog brata ,e... Aj kazi mi shto omladini ne bi bio uzor jedan Nikola Tesla , Nole , bla , nego neki selja koji je morao da spava danju.... I kako si ti skontao da se slushaoci normalne muzike bore protiv ds-a , dss-a... brate stani , udahni , saberi se pa onda razmisli na tenane , ne moras da zurish , o svemu napisanom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Zbog zaglupljivanja naše omladine ! Smile

Televizija, internet.. a samim tim i ovaj forum po nekim kriterijumima zaglupljuje omladinu Wink ... Zajedno sa svim tim, ide i Veliki Brat, ako ce tako da se gleda.

...pazi  sad, ovo sto si rekao za internet lupio si i jedva ostao ziv..
kako mame ti, moze da  bude zaglupljivanje nesto sto se zove virtualna biblioteka..tj. skup informacija na jednom mestu koje biras po svojoj volji i niko ti nista ne servisa i utrpava na silu..a mogucnost izbora je neogranicena...
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo da i ja pomognem borbu protiv VB-a... Ovo sam napisao pre manje od godinu dana i predstavlja moj sud o prvom serijalu.

"Nisam pre komentarisao VB, ali evo i da to uradim...
Mislim da je VB velika prevara iz vise razloga -

Prvo. imali smo  (istina veoma duhovitog) pcelara koji je za 2 nedelje uspeo da isproziva pola Srbije, neke politicke stranke koje su tada bile na vlasti (naravno posto b92 proziva iste nije bio sankcionisan kao npr. Nikola koji je takodje pjuvao vrh svoje republikeCG). Taj isti pcelar je lupetao o Bob Dylanu, Jim Jarmusch-u, itd., sto ce reci da je napamet naucio sta su mu u Emotion-u i na 92-ojci rekli da prica... Naprasno je ustao posle 2nedelje i izasao kao moralnii pobednik bez 100000 jura. A da, da ne zaboravim... napolju je zaradio mnogo vecu sumu!     

Drugo. U kuci je bilo oko 8 devojaka i 2 matore olupine. Kako je moguce da su sve devojke sem Maje bile u istom fazonu??? Poznavanje turbofolk hitova, teme za razgovor gotovo da nisu imale sem tracarenje uz kafu i pljuge. Plitke, jadne, prostodusne,.. Neko od vas ce reci da se normalna osoba, pogotovo riba  nikada  nece prijaviti za ovakav sou... Ne slazem se da je to nemoguce i da se nisu prijavile i prosle 2-3 alternativne devojke ,kojima nije najveci problem kako da opeglaju kosu, itd. Ili je opet nekome odgovaralo da su bas ove kreature reprezenti naseg neznijeg pola...                                                     Muska ekipa sarolika, ali dzaba kada se znalo ko ce biti u finalu... Idioti poput Marka, Save, Baneta retarda .. nisu imali sanse. Navijao sam za Djankarla, medjutim po njegovom izlasku pocinjem da podrzavam Nikolu. Ali ni sam Nikola nije bio svestan ko me se zamerio i na koga je krenuo.. na ceo Emotion i b92...i tako je izbacen uz muljanje glasova itd. Tako da je za ove gore pomenute doslo do najlepseg moguceg finala manjina -nacionalna vs. seksualna. Da bi prica imala happyEnd, pare su ostale u BGu. Ipak seksualno opredeljenje mora imati prednost u odnosu na nacionalnnost...                                                                                                                          P.S. nisam sovinista, niti homofobicni tenkre, vec lik koji mrzi ocigledne stvari koje su ciljevi nekih organizacija...
"

VB VIP je predstavljao neku vrstu davanja 101 sanse Djaniju i mislim da bi bio jeres da je neko drugi uzeo pare.

Drugi serijal za sirotinju - Davanje sanse debelom gmazu koji i dalje prdi na usta. Zao mi je sto ce on na kraju uzeti kesh,  ali i Emotion je iz tog razloga sam birao ko ce sve biti protivnik pcelaru.

zakljucak - totalni ignore ili cekati rapidno opadanje zainteresovanosti za ovaj sou, kao i svuda u svetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i

Vishe gluposti na jednom mestu nisam skoro prochitao ... shto majke ti ne uzmemo od evropljana profesionalnost , tachnost , preciznost nego , jebemu sunce , velikog brata ,e... Aj kazi mi shto omladini ne bi bio uzor jedan Nikola Tesla , Nole , bla , nego neki selja koji je morao da spava danju.... I kako si ti skontao da se slushaoci normalne muzike bore protiv ds-a , dss-a... brate stani , udahni , saberi se pa onda razmisli na tenane , ne moras da zurish , o svemu napisanom ...
Protiv vlade bi svi trebali da se borimo... Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 21:34:57 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Al se nalupeta o maji ona ne da jeste u tom fazonu nego je esencija istog,cudno je da protivnici vb-a toliko gledaju isti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.