Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30352 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
miodrag2, slazemo se u svemu osim u VB-u. Ja recimo smatram da na TV-u treba mnogo toga zabraniti- kvizove ( znas na koje mislim), latinoamericke sapunice itd. Ali sta mogu? To ocito neko hoce da gleda. Ja ne bih usao u kucu VB-a, ali je to izbor onih koji su isli. Isto sto ti imas svoje misljenje i oni imaju. Jel ih neko terao? Svako ima pravo izbora.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
To sto si rekao je tacno , samo kod nas postoji jedan veliki problem : kuca B-92 se navodno zalaze za vrednosti evropske kulture i civilizacije , ali promovise VB . RTS bi trebalo da ima program koji treba kulturno da prosvecuje i obrazuje ovaj narod , a zajedno sa ostalima promovise nekulturu i sund . U tome je problem . Ne mozemo ni ja ni ti da prosvecujemo i obrazujemo narod , ne mozemo ni ja ni ti da se zalazemo za prave vrednosti i da ih promovisemo , mi to mozemo u svojoj porodici i bliskoj okolini . Taj posao treba da radi drzava , drzavne institucije , radio-difuzni savet ne treba da se bavi prenosom skupstine , vec dodelom frekvencija i kvalitetom programa . Problem je sto drzava nista ne radi , a nekultura i primitivizam cveta .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c

Citat
VB nije ni ne moze biti deo problema. Vi ga mozete definisati samo kao odraz tih problema, odnosno kako toboze velika srpska intelektualna elita kaze ,, narodne psihopatologije". Ljudi, VB je odraz dolaska evropskih trendova kod nas, jer je ovaj reality show najpopularniji u celoj Evropi gde se ne govore takve gluposti od strane intelektualaca. ,,Krstaski rat protiv VB-a" vode samo oni ljudi koji su bili svakog dana na TV-u tokom ,,velicanstvene'' diktature  najveceg sina nasih naroda" Josipa Broza Tita, a sada kad ih nema nigde, osim na nekim malim televizijama, od zakletih socijalista postali su euroskeptici, nacionalisti, cetnici, borci protiv Turbo Folka, Zvezda Granda, Velikog Brata, Vlade Srbije, DSS-a, DS-a itd.

Vishe gluposti na jednom mestu nisam skoro prochitao ... shto majke ti ne uzmemo od evropljana profesionalnost , tachnost , preciznost nego , jebemu sunce , velikog brata ,e... Aj kazi mi shto omladini ne bi bio uzor jedan Nikola Tesla , Nole , bla , nego neki selja koji je morao da spava danju.... I kako si ti skontao da se slushaoci normalne muzike bore protiv ds-a , dss-a... brate stani , udahni , saberi se pa onda razmisli na tenane , ne moras da zurish , o svemu napisanom ...
Protiv vlade bi svi trebali da se borimo... Smile

Onda bi Srbija bila anarhija a ne drzava.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2007, 21:18:35 od srle37 »
IP sačuvana
social share
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
To sto si rekao je tacno , samo kod nas postoji jedan veliki problem : kuca B-92 se navodno zalaze za vrednosti evropske kulture i civilizacije , ali promovise VB . RTS bi trebalo da ima program koji treba kulturno da prosvecuje i obrazuje ovaj narod , a zajedno sa ostalima promovise nekulturu i sund . U tome je problem . Ne mozemo ni ja ni ti da prosvecujemo i obrazujemo narod , ne mozemo ni ja ni ti da se zalazemo za prave vrednosti i da ih promovisemo , mi to mozemo u svojoj porodici i bliskoj okolini . Taj posao treba da radi drzava , drzavne institucije , radio-difuzni savet ne treba da se bavi prenosom skupstine , vec dodelom frekvencija i kvalitetom programa . Problem je sto drzava nista ne radi , a nekultura i primitivizam cveta .

Miodrag2, ovo je tranzicija. Ovo je tezak period, ako izdrzimo eto nas u EU, ako ne... Tako je bilo svima, u svim tranzicionim zemljama. Pa, u Poljskoj nisi pre 17 godina da kupis sunku, a gledaj sad... Neke dobra stvari su dosle: pogledaj koliko se gradi na Novom Beogradu, kako se neke firme vracaju na scenu poput Tigra i Sartida. Polako, ovo je samo pocetak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Veliki Brat za predsednka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Siemens neki stari
Podrzavam borbu ko god da je organizuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
heh...  nije problem u Velikom Bratu... taj show se emituje ili se emitovao u celoj Evropi i u velikom broju država iz celog sveta...
mantalitet našeg naroda čini svoje... pa i to da taj show liči na to na šta liči... naravno, ne pravim generalizaciju, ali organizacija showa je očajna i izbor ljudi za ne komentarisati...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja ne bih usao u kucu VB-a, ali je to izbor onih koji su isli
Ja bih ušao za dobre pare  pa ako ima budala neka gledaju !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ja ne bih usao u kucu VB-a, ali je to izbor onih koji su isli
Ja bih ušao za dobre pare pa ako ima budala neka gledaju ! Smile Smile Smile

Smile...
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.