Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30765 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ja sam i odgledao dovoljno da bih dao sud (misljenje) u vezi VB-a.
Bio sam i na forumu .... i znam sta se desava....
Zadnje oko cega se ozbiljnije digla dreka je izjava jedne devojke da nece sa muslimanom da bude radi vere, ne moze da zasnuje brak.
Kritika je pala najostrija od strane tamosnjih forumasa...
Takva je klima napravljena emisijom i komentarima...

Sada su koliko sam ukapirao doveli nekog muslimana iz Bosne, nalozenog siledziju u harem medju takoreci sve devojke....jadan on bio je mali kada su u Bosni bile popularni bordeli sa Srpskim zarobljenicama, pa resio VB da mu docara... a pored njega su stavili par maminih maza (muskaraca)....

Tortura na gledalistem i izivljavanje....
Druže,ovde se raspravlja da li emisije takvog koncepta treba da se emituju i da li da se ukinu,a kakve veze ima to sa muslimanom i njegovim zarobljenicima,da mi je samo znati.Tebi se izgleda sviđa vb.,ali ti se ne sviđa što je "musliman" tamo,pogrešio si temu.

Ne nego uopste tip emisije je strasan...
Imas moje prethodne postove na ovoj temi....
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 21:53:57 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC Tattoo
Razumem da se ljudima ne sviđa takav koncept emisije,ali brate,niko njih nije tukao da ulaze,niko publiku ne bije po ušima da gledaju,ima brate programa koliko hoćeš,gledaj nešto drugo i to je najbolja borba,kad ljudi ne budu gledali,sami će emisiju da ugase i to je to.
A apeli i ostale slične akcije samo dižu popularnost takvih emisija.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
Postoje - realne kritike na racun VB , koje ja podrzavam.. Nema potrebe da se ide u extremizam.
Konstatacija je sasvim na mestu, demokratsko drustvo se ogleda i  u pravu na drugacije misljenje. Svako moze da iskaze svoj stav u vezi VB, da podrzava ili osporava, ali da bi se bilo sta komentarisalo, neophodno je i licno iskustvo (u konkretnom slucaju, gledanje makar jedne epizode VB), kako bi misljenje  bilo objektivnije...a ne apriori obozavanje ili osporavanje VB...

Brate , uzmem da gledam to njesra da vim u cemu je fora ... i na tv-u vidim dva debila kako se rapsravljaju dal ce burek da povuce na plastiku koja je zagorela u sporetu ... a posle neke kurave kako mazu kreme ... pa jebem ti ja tu emisiju , bre mogli su da puste neki crtani za decu ... nemamo nikakav deciji program ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 974
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja sam za ukidanje VB.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony XPERIA L1
Citat
Postoje - realne kritike na racun VB , koje ja podrzavam.. Nema potrebe da se ide u extremizam.
Konstatacija je sasvim na mestu, demokratsko drustvo se ogleda i  u pravu na drugacije misljenje. Svako moze da iskaze svoj stav u vezi VB, da podrzava ili osporava, ali da bi se bilo sta komentarisalo, neophodno je i licno iskustvo (u konkretnom slucaju, gledanje makar jedne epizode VB), kako bi misljenje  bilo objektivnije...a ne apriori obozavanje ili osporavanje VB...

Brate , uzmem da gledam to njesra da vim u cemu je fora ... i na tv-u vidim dva debila kako se rapsravljaju dal ce burek da povuce na plastiku koja je zagorela u sporetu ... a posle neke kurave kako mazu kreme ... pa jebem ti ja tu emisiju , bre mogli su da puste neki crtani za decu ... nemamo nikakav deciji program ....

Što se tiče dečijeg programa apsolutno si u pravu.
Što se tiče VB mislim da grešiš. Elem, to je reality show, tj, prikaz realnosti. Kao nije svakodnevnica da dvojica nameštaju igru trećem i da se ribice mackaju?
I opet ponavljam, kome se ne sviđa - neka ne gleda. Ni ja mnogo toga ne volim pa ne pokrećem borbe protiv toga, većina voli, i to je to. I meni je recimo fudbal zaglupljivanje, 22 čoveka jure 90 minuta (i više) jednu loptu.
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Citat

Niko te ne tera da gledas... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Људи живите своје животе, не гледајте туђа "reality" срања...

Страшно, колико су се људи спустили морално и интелектуално...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Isto ko sto i tebe zanima sta drugi gledaju i koliko su se drugi "спустили морално и интелектуално" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Citat
Što se tiče dečijeg programa apsolutno si u pravu.
Što se tiče VB mislim da grešiš. Elem, to je reality show, tj, prikaz realnosti. Kao nije svakodnevnica da dvojica nameštaju igru trećem i da se ribice mackaju?
I opet ponavljam, kome se ne sviđa - neka ne gleda. Ni ja mnogo toga ne volim pa ne pokrećem borbe protiv toga, većina voli, i to je to. I meni je recimo fudbal zaglupljivanje, 22 čoveka jure 90 minuta (i više) jednu loptu.
Potpuno si u pravu i to je sustina svega u vezi VB, ko hoce, neka gleda, ko nece, nek uzme daljinski, ko gleda, a ne svidja mu se, neka kaze i to je to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Crtani su zakon !
A VB je totalno zatupljujuca i jedino dobra za voajere i one sa malo manje inteligencije ! I u napred zabole me briga ko god se prepoznao !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.