Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30699 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ukinuti pod hitno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Gde mogu da se potpisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Sada su koliko sam ukapirao doveli nekog muslimana iz Bosne, nalozenog siledziju u harem medju takoreci sve devojke....jadan on bio je mali kada su u Bosni bile popularni bordeli sa Srpskim zarobljenicama, pa resio VB da mu docara... a pored njega su stavili par maminih maza (muskaraca)....

Tortura na gledalistem i izivljavanje....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Treba organizovati demostracije ispred zgrade U 92 !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Koliko sam cuo, oni su upali u sukob sa ovom kucom koja radi VB (Emotional - valjda).
Emituju program "zbog gledaoca" izgleda su trazili drugi TV...

Mada bi trebalo nesto organizovati...podeliti letke po gradu i organizovati protest....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony XPERIA L1
Koliko sam cuo, oni su upali u sukob sa ovom kucom koja radi VB (Emotional - valjda).
Emituju program "zbog gledaoca" izgleda su trazili drugi TV...

Mada bi trebalo nesto organizovati...podeliti letke po gradu i organizovati protest....

Hrabro, hrabro... Ali uzaludno.
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
I meni se cini da je sve uzaludno,ide VB do kraja. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Sada su koliko sam ukapirao doveli nekog muslimana iz Bosne, nalozenog siledziju u harem medju takoreci sve devojke....jadan on bio je mali kada su u Bosni bile popularni bordeli sa Srpskim zarobljenicama, pa resio VB da mu docara... a pored njega su stavili par maminih maza (muskaraca)....

Preterujes brate... Realno ti kazem da preterujes. Pogledaj malo cesce VB i prostudiraj malo bolje ponasanje tog muslimana , pa onda donesi sud o coveku. A ne na osnovu predrasuda i povrsnog gledista.

Odgovorices, da za to nemas vremena i da te ne zanimaju takve gluposti.. U tom slucaju nisi adekvatan da realno sudis o necemu u sta nosi dovoljno upucen, vec se drzis svog utiska , koji je po meni, polovicno nerealan.

Postoje - realne kritike na racun VB , koje ja podrzavam.. Nema potrebe da se ide u extremizam.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 21:04:12 od Whisper8020 »
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Citat
Postoje - realne kritike na racun VB , koje ja podrzavam.. Nema potrebe da se ide u extremizam.
Konstatacija je sasvim na mestu, demokratsko drustvo se ogleda i  u pravu na drugacije misljenje. Svako moze da iskaze svoj stav u vezi VB, da podrzava ili osporava, ali da bi se bilo sta komentarisalo, neophodno je i licno iskustvo (u konkretnom slucaju, gledanje makar jedne epizode VB), kako bi misljenje  bilo objektivnije...a ne apriori obozavanje ili osporavanje VB...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC Tattoo

Druže,ovde se raspravlja da li emisije takvog koncepta treba da se emituju i da li da se ukinu,a kakve veze ima to sa muslimanom i njegovim zarobljenicima,da mi je samo znati.Tebi se izgleda sviđa vb.,ali ti se ne sviđa što je "musliman" tamo,pogrešio si temu.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.