Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoli se pa kod lekara :))  (Pročitano 7588 puta)
05. Jul 2011, 00:19:54
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Da li je jos jedna od nasih ludosti, trend ili sta vec procenite sami. Smiley

Ispred ulaza u Niski Dom zdravlja, nice kapelica, mini crkvica ( izmedjuostalih koje se grade u gradu. Na jednoj je i dimnjak postavljen ) ... Bilo je planirano jos pre 15-ak godina, pa se zaboravilo. Izgleda neko nije.

Pa sad' ko voli, neka se prekrsti prvo da prezivi lekare ( neko bi tako rekao pre nego ode kod njih ) ili ce se krstiti kada izadju od njih. Ovo kao da se ocrnjuju lekari. Krajnja solucija je ispred Doma zdravlja ako ne pomognu lekari.

Pa ko voli, nek' izvoli. Smiley

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mini-kapele bi i trebalo da budu u sastavu bolnickih objekata, ako nista onda bar u sastavu klinickog centra svakog veceg grada, to je nekako logicno, sta znam  Smile  i trebalo bi osmisliti tako da rade 24/7

Tuga i muka ne biraju i trebalo bi omoguciti vernicima da mogu u makar jednoj sobi da budu sa Bogom ako im je to potrebno. To je "trend" u zapadnim zemljama, ali to ima vise smisla nego crkvetina sa crkvenim dvoristima i parkinzima od 10 000 kvm, na svaki killometar grada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Jeste u okviru, u prostoriji objekta ... ali ne i ispred glavnog ulaza. A to ne verujem da je trend u zapadnim zemljama. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ja koliko znam, a neka me neko ispravi, ispred ulaza u KC u bgd (negde kod zadnje rampe) je kapela  Smile  sad ne znam koja, ali sigurno postoji

edit
Свети безсребреници Кузма и Дамјан
City of Belgrade, Делиградска, Belgrade, Serbia

ispred interne A klinike, znaci sam centar KCB
« Poslednja izmena: 05. Jul 2011, 00:53:34 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
ja koliko znam, a neka me neko ispravi, ispred ulaza u KC u bgd (negde kod zadnje rampe) je kapela  Smile  sad ne znam koja, ali sigurno postoji

edit
Свети безсребреници Кузма и Дамјан
City of Belgrade, Делиградска, Belgrade, Serbia

ispred interne A klinike, znaci sam centar KCB

Pa,naravno da jeste.  Smile Al,jbg,moraju novinari o necemu da seru.  Smile

A gde ces bolju pricu od ovoga-prilika za pisanje,i po lekarima,i po vernicima.milina.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2011, 00:57:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ma mene nervira sto u crkvu mozes da udjes do tipa 6 popodne ili tako nesto... i nocu ne mozes... a sta ako hoces nocu da sedis i da kontempliras sa Bogom?  Smile  jel Bog dostupan samo do 18h  Smile  ili vec... do koliko ... popodne...

gde u beogradu mozes da odes u crkvu u 2 nocu i da zapalis svecu i da pricas sam sa sobom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
I u Nisu u okviru bolnice je kapela. Pa ljudi sve zavrse kada neko u bolnici umre. Meni je tamo otac umro i nisam pomerio dupe oko tih zavrzlama, kovceg, grobno mesto i svega ostalog. Ne pricam o tome. Vec sto nesto postavljaju kao cir na guzi. U parku na bul. Nemanjica, gradi se, jos finalni radovi ostali, velika crkva. Crkva Cara Konstantina. A okolo vec postoje poslasticare, raznorazne prodavnice, ljubavne ljuljaske i td, a ona zauzela ko zna koliku povrsinu parka ... na oko kilometar i po odatle druga crkva se gradi. Na sredini izmedju njih, ova kapelica, crkvica, sta li je vec.

Jel' mi se to namece da moram pred ocima imati sve vreme ? Kuknjava bese za onaj krst na brdu Vinik. Sada i kod lekara kada se ode, mora se prvo na to naleteti ? Ajmo onda ispred svake zdravstvene ustanove po jednu kapelicu. Ispred Hitne, sto da ne. Mozda i ispred zgrada Opstinskih uprava, pa da se krstimo kakva nam je uprava. A oni iz zgrada kakav im to narod dolazi.

Zasto de ne, ajmo na svakoj iole vecoj raskrsnici. Ima mesta. Samo cepajmo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja bi jednu ispred 4. opstinskog suda ... pomolis se da u narednoj deceniji docekas kraj spora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ispred kog ulaza je ovo?

Nije valjda izmedju predskolskog i bolnice?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Ne, bas ispred glavnog ulaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.