Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 19:45:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc  (Pročitano 5815 puta)
26. Maj 2012, 00:47:10
Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ljudi moze pomoc,skoro sam relativno krenula sa konkvistadorom i ok je skroz,ali mi se od sinoc pojavljuje zabrana za chat,ili kao precrtano preko usni. . . ?Ako iko zna kako da uklonim nek mi pomogne,nije meni ako me je neko blokirao vec me nervira sto dzudzi a ne znam sta je.

[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 01:53:06 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Ne mozes ukloniti. Psujes. Ucutkana si ma odredjeno vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Панчево
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
molio bih za pomoc ako moze!!

tek sam se ulogovao, vidim svi caskaju normalno, ja napisem prvu recenicu, eeej jednu jedinu, i dobijem ban na 7 dana.. a zasto???

ovo je klasicno izivljavanje admina.. molio bih za objasnjenje, zbog cega ban? i sto 7 dana? alal vera

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ban1.JPG
(116.21 KB, 1077x658)
ban2.JPG
(111.59 KB, 1071x653)
ban3.JPG
(111.43 KB, 1073x656)
IP sačuvana
social share
" Ćutala je, a ja sam znao da je to alarm za mene. Kad žene ćute znači da im se svašta mota po glavi.
 Nisam smeo dopustiti da zaplače. Privio sam je uz sebe i rekao:
 Ne plači, ludice. Tvojih suza nije vredna nijedna. Ti nisi moj prvi izbor, ni poslednji. Ti si moj jedini izbor. Nešto sto nijedna druga neće biti... "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
ovo je klasicno izivljavanje admina.. molio bih za objasnjenje, zbog cega ban? i sto 7 dana? alal vera

Mislim da bi ti trebao da pazis i biras reci kako se obracas nekom adminu sta god on to uradio...jer posle onako mizernih i jadnih postupaka imas srece sto uopste vise boravis na tom kvizu.
Pre histerisanja mozes lepo sacekati odgovor, ovako mislim da ni nema potrebe da se uklanja.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Zato sto si prokockao sve bonuse sto se tice privatnih prepiski. Nema vise poente da te upozoravam a i ne zelim. Cim krenes neku temu koja nema sa igrom dobices ban na 7 dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung GT-S7580
Zato sto si prokockao sve bonuse sto se tice privatnih prepiski. Nema vise poente da te upozoravam a i ne zelim. Cim krenes neku temu koja nema sa igrom dobices ban na 7 dana.
Уз дужно поштовање, ниједна тема на јавном чету нема везе с игром. Или ја нисам приметио да има.
Уосталом, не знам о чему бисмо могли да коментаришемо игру, неко прокоментарише рангирање, питања у игри, ти му даш бан.  Smile
Па чему служи онда јавни?   Smile Ако је поента да се само деле банови и на тај начин терају играчи са квиза, онда ок..
Сигуран сам да обе стране претерују, колико ми, толико на неки начин модерација..
« Poslednja izmena: 23. Jun 2012, 15:52:16 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Уз дужно поштовање, ниједна тема на јавном чету нема везе с игром. Или ја нисам приметио да има.

Ima, a to sto ti nisi primetio je tvoj problem.

Уосталом, не знам о чему бисмо могли да коментаришемо игру, неко прокоментарише рангирање, питања у игри, ти му даш бан.  Smile

To jednostavno nije tacno.

Па чему служи онда јавни?    Ако је поента да се само деле банови и на тај начин терају играчи са квиза, онда ок..
Сигуран сам да обе стране претерују, колико ми, толико на неки начин модерација..

Bez patetike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Obavesteni ste da ce od sada biti uvedena nova pravila... i da ce admini manje vremena provoditi na chatu, ali.. ako nekoga zateknu, kazne ce biti ostrije. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Панчево
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
od svih igraca samo meni ban Smiley nema problema, necu se vise pojavljivati na javnom
IP sačuvana
social share
" Ćutala je, a ja sam znao da je to alarm za mene. Kad žene ćute znači da im se svašta mota po glavi.
 Nisam smeo dopustiti da zaplače. Privio sam je uz sebe i rekao:
 Ne plači, ludice. Tvojih suza nije vredna nijedna. Ti nisi moj prvi izbor, ni poslednji. Ti si moj jedini izbor. Nešto sto nijedna druga neće biti... "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung GT-S7580
Obavesteni ste da ce od sada biti uvedena nova pravila... i da ce admini manje vremena provoditi na chatu, ali.. ako nekoga zateknu, kazne ce biti ostrije. Smiley
Даће Бог..  Smile Шалим се..  Smile Мало сте се задржали и око тога..Месец дана и јаче..  Smile

Е сад, мени није јасно како ће се одржавати мир на чету ако стално нема модова..  Smile Ценим да ће настати хаварија..  Smile

Ко ће прегледати пријаве?  Smile И је л' то значи да неко може да ме извређа док нема админа на чету или шта?  Smile Онда ником ништа..  Имам хиљаду питања..  Smile Отом потом..  Smile Кад завршите тај кастинг..  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2012, 04:29:17 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 19:45:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: POMOC
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.