Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: i treci problem sa vistom + novo pitanje - nova instalacija  (Pročitano 1516 puta)
18. Jul 2009, 15:01:49
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG Google Nexus 5
znaci posle resena dva problema jos jedno pitanje:

cpu radi konstantno na 100% iako ni jedan program (sem AV norton 360)

toliko sporo radi, posle poslednjeg problema da mu treba 10 min da otvori explorer npr

a hd konstantno radi .. koji mu je sad?
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 00:02:05 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Da vidimo screenshot Task Manager-a, tab sa procesima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ustvari, ova vista instalirana na ovaj kompjuter je preko vec postojece viste,

kao 1 user a ustvari 2.

i ja sad hocu da obrisem sve i instaliram XP i sta se desava:

krene instalacija i posle onog prvog dela javi se plavi ekran i kaze da obrisem sve sa hard diska,
tj da pokrenem chkdsk /f

zasto mi se to javlja ako hocu da instaliram sve iz pocetka i da obrisem sve prijasnje verzije operativnog sistema???

---

ova greska mi se javlja:

STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 00:09:29 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC 
Kako pokusavas da instaliras XP, da li bootujes ili kako, objasni malo bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Hm, ne razumem sta pokusavas i sta se desava bas najbolje, al ajde... Smile

Podesi da se butuje sa optike, ubaci butabilni CD/ DVD operativnog sistema koji zelis, i kad dodje do dela sa particijama, obrisi sve i ponovo pravi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC 
Evo ti tuto za instalaciju XP Windowsa. Kod novijih racunara ne moras da ulazis u bios, verovatno postoji mogucnost na F11 ili vec koji da udjes u Boot meni i tu izaberes CD-DVD Rom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
to znam ali nije problem u tome ...

znaci covek je kupio notebook bez operativnog sistema. onda mu je neko instalirao vistu koja nije aktivirana

pa se pocelo pojavljivati da je aktivira . + graficku karticu mu nije instalirao.

i zamolio mene da vidim ...
i ja to uradim, ali kao sto sam napisala kompjuter je jako usporen .. iako nema nista na njemu skoro instalirano.

i ja tu gledaj i gledaj i vidim da ima preko stare viste instaliranu novi . jedna je 64 a jedna 32 windows vista ultimate ..

i ja mu kazem i on dobro instaliraj xp (jer ja imam jedino xp)

medjutim kad ubacim xp, bios nije napravljem za xp vec za vistu i trazi mi drivere za xp.

problem je sto je ovaj komputer za win vistu a ne xp i kad ubacim cd sa xp-om javi da prvo moram da nesto uradim u biosu da bi mogla instalirati xp:

"Es wurde ein Problem festgestellt. Windows wurde heruntergefahren, damit der Computer nicht beschädigt wird. Wenn Sie diese Fehlermeldung zum ersten Mal angezeigt bekommen, sollten Sie den Computer neu starten. Wenn diese Meldung weiterhin angezeigt wird, müssen Sie folgenden Schritten folgen:
Überprüfen Sie den Computer auf Viren. Entfernen Sie alle neu installierten Festplatten bzw. Festplattencontroller. Stellen Sie sicher, dass die Festplatte richtig konfiguriert und beendet ist. Führen Sie CHKDSK/ F aus, um festzustellen, ob die Festplatte beschädigt ist und starten Sie anschliessend den Computer erneut.

Technische Information:

STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)"

nesto ima veze sa hd i da je dobro konfigurisan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC 
Verovatno je sata disk u pitanju, a tvoj XP nema te drajvere. postoje dve mogucnosti.
Ili udji u bios i iskljuci advanced sata, ili tako nesto, ili skini odgovarajuce drajvere za sata kontroler za taj lap top, postoje na sajtu proizvodjaca a zatim sa programom NLite integrisi drajvere u XP i narezi na drugi disk kao butabilan.
Inace imas tuto za Nlite, a ako ne mozes da nadjes poslacu ti nije problem.

Kazi koji je lap top u pitanju, tacan model
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 09:29:08 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.