Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc oko digitalnog aparata  (Pročitano 1292 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ne postavljaj ''glupa'' pitanja,vidiš da je čoveku bitno! Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ne kapiram zasto mi sada ne das odgovor....?
Zato sto odgovor ne postoji i zato sto to nigde ne pise... recimo?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
hm.. ja mislim da je moguce da se ovde radi o ekspoziciji... mada nisam 100% sigurna iz pitanja Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ekspozicija na svakom aparatu moze da se podesi bez nekih vecih problema, nije to to.
Ekspozicija je otvor blende a ovde je problem sto kod nekih, obicno fuji, hp i slicnih aparata iako si ti stavio da to bude lupam 15milisekundi.. software ne moze to za toliko da procesira i onda se to produzi i slika bude izmrljana...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
koliko se ja secam expozicija je duzina (vremenski) koliko je blenda otvorena a sama fizicka velicina otvora je aperture (neznam srpsku rec ) i to ti je f pa neki broj...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Mislim da niko nije shvatio sta je pitao. On je pitao prosto, srpski receno, koliko aparatu treba vremena od trenutka kada on pritisne dugme za slikanje do pravljenja slike. Svako ko je koristio obicne aparate sa filmom zna da je vreme potebno za pralvjenje slike mnogo krace nego na bilo kod digitalnom aparatu, bar onima koje sam ja imao prilike da vidim i koristim. Jos plasticnije. U vise navrata sam hteo da slikam svog psa, koji se iz meni nepoznatih razloga plasi aparata. Zato od 100 pokusaja imam recimo desetak slika koje su uspele. Znaci ja naciljam i pritisnem dugme do pola kako bi aparat podesio parametre za slikanje sto traje recimo sekundu, posle toga jos trebam da pritisnem dugme do dna i da aparat napravi sliku sto traje jos bar sekundu, sto znaci da sve zajedo to traje jedno bar dve sekunde. U ovoj konretnoj situaciji, moj pas je za te sve sekunde iz polozaja u kom sam hteo da ga slikam dosao vec do izlaznih vrata pokusavajuci da pobegne. Isti pokusaj sa obicnim aparatom sa filmom je dosta laksi zato sto kod njega samo naciljas, pritisnes dugme i kraj i sve to traje manje od sekunde. Mislim da je na ovaj problem on mislio i slazem se sa njim da je to jedna od mana digitalnih fotoaparata.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@Zenit.. to sam i mislio.... al me mrzelo da kucam

@Ciklopentanoperhidrofenan
Ne, svi su shvatili, ali to sto on pita ne pise nigde.
Inace.. evo.. ti razmisli pa zakljuci zasto je jedno brze od drugog.
Imas pecat sa nekom komplikovanom sarom.. sta je brze.
Uzmes pecat i lupis ga na papir i sara se precrta
Ili uzmes pecat pogledas ga , dobro izanaliziras, i onda krense red po red da ga kopiras i onda tu kopiju snimas na nesto?

Naravno... to vreme je beznacajno kad imas nikona, ili olimpusa od 1000 eura.. ali na kantama koje vecina od nas ima je to znacajno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Znam ja zasto je sporije. Logicno je to, samo sam rekao da je to jedna od mana jefitinijih digitalnih aparata, dok sa skupljima nisam ni radio.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A nije to generalno problem jeftinih.. to je problem nekvalitetnih i budzenih aparata...
Budzen aparat .. pod time pretpostavljam kad hp uzme sve od nekog drugog , uvali u svoje kuciste i pokusa da napise software koji ne valja, pa i od skupog i izuzetno tehnicki gledano dobrog aparata poput 800 serije, napravi djubre
Al opet, imas olympusa sa kojim sam ja svojevremeno radio... davno.. ima vec 4-5 godina.. 2.1 mpix.. i tad je bio 250 evrica.. ja i dan danas u toj klasi nisam video aparat koji mnogo bolje od njega sljaka...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
@Ciklopentanoperhidrofenan i moja dzukela se boji aparata, neznam koji joj je...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.