Nema direktnih prevoda i "legende" odnosno znacenja simbola... tipa zmija- izdaja, ruza-romansa itd.
Snovi mogu da budu povod za razgovor sa psihijatrom ili nekom mudrom osobom u smislu "sta TI mislis da to znaci".. Samo su dio slagalice, nema direktnog saznanja iz snova.
Sanjao sam da sam video drugara u snu na stanici, zapiljio sam se u njega da vidim da li je to on i kad sam video da jeste prisao sam i pozdravio se pricali smo tako sve do momenta kad sam hteo da se pozdravim i okrenuo glavu na sekund pruzio mu ruku i video da je nestao; rekao sam sebi dobro mozda je usao u neki autobus pa sam krenuo kuci. malo od stanice video sam autobus koji je isao meni u susret, video sam ga u autobusu i on mene, i posle gde god da se okrenem vidim njega gde god da se nadjem u prodavnici, svuda ga bukvalno vidim. sta bi to moglo da znaci ? Hvala
To ti brale znaci da ces da budes banovan sa foruma. Sto posto. Ja kad ti kazem.
sigurno mu dugujes neku lovu ne sekiraj se..i mene sanjaju mnogi... i nista im fakticki ne bude... jer sutra ...posle sna.. kad se probude... odma vrate pare... tako i ti vrati pare i nece ti nsita biti... i nemoj vise da se zaduzujes... prebit ce te neko...
il'je to...il pak...ste nesto ukrali pa te drugar odrukao muriji ... pa ce te danas murga drot trazi da te u'apsit i isiuta ,,,
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 08:13:47 od bobaK_bl »