Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:05:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomirenje  (Pročitano 35445 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ma nije to niko poceo, nego, eto, desilo se  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
У хрватској и даље туку и убијају људе само зато што су Срби. Јел ти знаш неки случај такве врсте из Србије у последњих неколико година?

Slazem se da takvih slucajeva vise ima u Hrvatskoj.. Ali to nista ne menja.. "Ko tebe kamenom, ti njega hlebom." Wink

Prvo da dobijemo izvinjenje za sve što nam se desilo od bivših republika.

Svima je jasno da se to nikada nece desiti..

"Ko tebe kamenom, ti njega hlebom." Wink tako je bilo u toku rata 90-tih polovicno od nase strane

Ko tebe kamenom, ti njega minobacačem.

Ko tebe kamenom, ti njega minobacačem.

tako smo trebali da radimo tj nase vodje bolje bi prosli... to sam ja recimo kasno shvatio Smiley

Ne bi bilo oluje i svacega...
Kad je vec bio rat trebala je vojska da pokori i celu hrvatsku a ne dodju do Zadra i onda kao nazad...a ne da bombardujemo zagreb e imak necemo...
Mislim to su moja neka razmishljanja...veoma prosto zar ne?
Kad smo vec pojeli sva ova go*na posle rata trebali smo da sve to uradimo pa da znamo sto nas je*u,a ne
bili kao najmilostiviji a najebali kao najrdjaviji...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 15:09:59 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Hehehe, trebala je vojska i KOS da pohapsi sve koji sjede u Haagu pa ne bi bilo ni Vukovara, Knina, Slovenije pa do Kosova al bilo pa proslo, vidimo se u EU jedan dan iza srijede  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ум царује док снага не попизди

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6600
O tome ne treba ni pomisljati. Jer ce se opet desiti neka nova devedeset prva. Neki novi Vukovar i slicno. Istina je da smo rat mogli dobiti lako ali nismo. Nismo zato jer nas je vrhovni komandant zajebao. Rat je vodjen po scenariju PODELIMO BOSNU PA KO KOGA ZEJEBE! Sve je to bila jedna velika namestaljka. Tako da ljudi dzabe se trudite da vratite neko pomirenje i sta ti ja znam. Toga nikad vise biti nece.
IP sačuvana
social share

Народ је хтијо Божија је правда рађа се нова млада СРПСКА гарда. Данас су на Игману сутра ко зна гдје ал све што је српско сигурно остаје! СССС
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: fly4mybrain

Kad je vec bio rat trebala je vojska da pokori i celu hrvatsku a ne dodju do Zadra i onda kao nazad...a ne da bombardujemo zagreb e imak necemo...
Mislim to su moja neka razmishljanja...veoma prosto zar ne?

Tako je sine balavi   
Sedam godina si tada '91 imao - a, sve znaš
Bili ste na pet, šest (5-6) kilometra od Zadra - pa, zašto niste ušli i okupali se ?
 Smile  ... ili je to bilo u igri rata s ostalom djecom, u dvorištu iza tvoje kuće ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sta se ti lozis toliko? pa ti si jedan totalni dzahil!
kakvu ti djecu spominjes iz posta u post, te izbjegavao sam metke i srapnele, te ja sam star iskusan fajter... daj iskuliraj...  Smile

ni tebi jos nije jasno zasto nismo usli, jel tako?
Smile

a jos se bojis. tacno te vidim kako se trznes na stolici kad procitas...  Smile     Smile Smile

BUM! dinamo...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
помирење помирење, држите се теме  Smile
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
У хрватској и даље туку и убијају људе само зато што су Срби. Јел ти знаш неки случај такве врсте из Србије у последњих неколико година?

Pa u Srbiji tuku ljude jer su homosexualci, Romi i ostali, u Njemackoj jer su crnci, Turci, Indijci, u Turskoj jer su Kurdi, u Africi jer nisu isto pleme... A u Hrvatskoj prebiju i sjete se majke i ponekom Englezu, Talijanu i ostalima (da ne pricam o Slovencima). Uvijek ce se narod tuci, inace bi bilo dosadno, jeste, tuku one sa strane ali opet najvise i najsladje se pobiju medjusobno, zbog sporta, politike, obiteljske svadje itd...
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 02:29:07 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung d900i
Ja mislim da je pomirenje ipak moguće, možda ne u skorije vreme ali vreme će pokazati... Kako stvari sad stoje to izgleda nemoguće... ali kako se kaze Sve je moguće... polako ali sigurno. Bitno je samo zapoceti proces pomirenja...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pomirenje, kretanje ljudi i poslova itekako postoji u RL , ne zavaravajte se dojmovima sa foruma , daleko je to od istine  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:05:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.