Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:54:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomirenje  (Pročitano 34861 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Topaz
Lako je govoriti o pomirenju iz svoje kuce...

Toliko...

lako je govoriti o pomirenju iz granatirane kuce, pravo lako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Нећу да се помирим са онима који су убијали мој народ(Хрвати,Бошњаци).
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

čovjek čudan!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Hrvatska
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola Bla Bla
Lako je govoriti o pomirenju iz svoje kuce...

Toliko...
to sigurno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung d900i
Ljudi, šta bi vi hteli nov rat...

Kao što sam već rekao ne moramo se voleti, ali za dobrobit svih nas moramo preći preko toga.

Ne mogu da kažem da nemam nikakve predrasude od drugim narodima...ali takodje znam dosta dobrih ljudi pripadnika drugih naroda i sa kojima i ne razmisljam o ratu.

Svi smo gubili najmilije. Ali se zapitajte da li bi oni hteli da se proliva jos krvi na nasim prostorima. Nemojte da njihove žrtve budu uzaludne i da služe kao izgovor za još krvi...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610

Kao što sam već rekao ne moramo se voleti, ali za dobrobit svih nas moramo preći preko toga.

Ne mogu da kažem da nemam nikakve predrasude od drugim narodima...ali takodje znam dosta dobrih ljudi pripadnika drugih naroda i sa kojima i ne razmisljam o ratu.

Svi smo gubili najmilije. Ali se zapitajte da li bi oni hteli da se proliva jos krvi na nasim prostorima. Nemojte da njihove žrtve budu uzaludne i da služe kao izgovor za još krvi...

Нико не призива ново крвопролиће. Али је глупо поново се лизати са дојучерашњим душманима!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung d900i
Нисам ја рекао да треба да идемо руку под руку са припадницима другог народа или како ти кажеш "лизати" се са њима. Само треба да размотримо шта ми хоћемо од будућности. Ја на пример хоћу да ми деца, унуци и сво моје потомство живи у миру колко год то било могуће. Не желим да они као сви ми живе у годинама ратовања и крвопролића...

Шта ти мислиш да ми Срби ником нисмо били душмани да ми никог нисмо убили да смо ми били фин народ који је гледао како убијају припаднике истог. Да је тако било ја би се стидео што живим ту где сам... Али није тако борили смо се за : једни за слободу, други због личних циљева, трећи пак само да се тако рећи "иживе" над припадницима "непријатељског" народа...
Шта је било било је ми то не можемо променити, морамо да покушамо да поправимо односе у будућности...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15

Kakav novi rat.. sta bulaznis...
Poenta je u sledecem ... dosta sa licemerjem...
Previse je krvi poteklo sa svih strana da bi preko noci ponovo postali ortaci, jarani, frendovi...
Vestacko forsiranje bratstva i jedinstva moze dovesti samo do tog rata...
Ocigledno je bivsa Juga bila suvise mala za zelje svih strana...
Ovako... svi fino zivimo u svojim zemljama ... ili smo otpremeljeni u zemlje porekla, a normalni dobrosusedski odnosi ce se vremenom formirati...
Varijanta "puj-piki sve je proslo" bas i ne prolazi...

Nema tu neke mrznje... u toku je proces zaceljenja...
Kad stalno ceprkas po rani ona ce svakako ponovo da krvari...
Dokaz za to je forsirano izmirenje posle Drugog svetskog rata koje je i dovelo do desavanja 90-ih i ranije...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 19:34:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Citat
Шта ти мислиш да ми Срби ником нисмо били душмани да ми никог нисмо убили да смо ми били фин народ

Мислим да смо фин народ. Никада у историји нисмо имали ништа слично Јасеновцу, Старој Градишкој и безбројним јамама.
Код нас и кад је било убијања, то није било плански и није било национална политика.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Ne, a ti?

Citat

Pa i ne volimo se. Ali necemo ni da predjemo preko "toga". Shto naravno ne znachi da treba da mrzimo bilo koga, ali ako mene lichno pitash zvone mi jaja da li me drugi narodi iz ex yu mrze.

Citat

Upravo ako predjesh tako olako preko njihovih zhrtava one ce biti uzaludne. Jer je " neko jednom davno tamo negde" polozhio svoj zhivot da bi mozhda sachuvao tvoj i moj i zhivote nashih pokoljenja. Pa ti ako imash obraza predji preko toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung d900i
Ljudi ja upravo o tome i govorim položili su živote za slobodu, ja kažem da ne treba da ugrozimo slobodu zbog osvete...

Citat
Upravo ako predjesh tako olako preko njihovih zhrtava one ce biti uzaludne. Jer je " neko jednom davno tamo negde" polozhio svoj zhivot da bi mozhda sachuvao tvoj i moj i zhivote nashih pokoljenja. Pa ti ako imash obraza predji preko toga.

Oni su polozili zivote da bi sacuvali nas, zasto mi da ugrozimo zivot koji su nam oni dali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:54:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.