Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:09:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomirenje  (Pročitano 34984 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kada bi imali sve to onda bi nam bilo mnogo lepo i nebismo vise razmisljali kako da prezivimo, pa bi smo se toliko osilili, da bi smo hteli da vladamo, e a onda bi vlastodrsci (i nasi i svetski) imali problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
kada bi imali sve to onda bi nam bilo mnogo lepo i nebismo vise razmisljali kako da prezivimo, pa bi smo se toliko osilili, da bi smo hteli da vladamo, e a onda bi vlastodrsci (i nasi i svetski) imali problem.

Eh zato je samo jaka ekonomija spas za napacene narode koji su redovno dozivljavali samo rat!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

EEE glavna fora je što smo mi upravo tako i živeli. Pa sada razmislite dal je neko sa strane iskoristio naše razlike da nas zavadi. Stalno pričamo vi ste ono a mi ovo a niko ne spominje strane uticaje u celoj priči. Ja ih vidim kao glavne krivce naše nesreće. I naše političare koji su za šaku dolara prodali sve po ceni visokoj žrtvujući tuđe ljudske živote Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Citat
EEE glavna fora je što smo mi upravo tako i živeli. Pa sada razmislite dal je neko sa strane iskoristio naše razlike da nas zavadi. Stalno pričamo vi ste ono a mi ovo a niko ne spominje strane uticaje u celoj priči. Ja ih vidim kao glavne krivce naše nesreće. I naše političare koji su za šaku dolara prodali sve po ceni visokoj žrtvujući tuđe ljudske živote Smile

Čovek je u pravu. Svi mi to vidimo ali... ko zna, dal smo maloumni, nećemo da priznamo, ili nam je jednostavno lakše da se svađamo međusobno, valjda smo navikli...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
nas ni bog nepomiri koliko imamo krvi u ocima jedni prema drugima
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
nas ni bog nepomiri koliko imamo krvi u ocima jedni prema drugima

Vuce ajde mi reci, ti zivis u americi, jeli poznajes tu ikakve Bosnjake,Hrvate ?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Mozda su nas Srbe i izmanipulisali, ali hrvate i ostalu kompaniju nisu.
Niko njih nije izradio, oni su oduvek i  hteli lecenje svojih kompleksa ( ili potisnutih zelja, ako vam se tako vise dopada  Smile ) . Kad su svi ostali stvarali i imali sopstvene i nezavisne drzave  oni su samo nemo posmatrali. Protiv prethodnih gazda nisu smeli ni da pomisle da se pobune i zato smo mi stigli kao  poruceni.

Tako da te price da  nas je neko treci zavadio uopste ne stoje.
Mozda su malo ubrzavali stvar ali to je bilo neizbezno. Unija Srba , hrvata i ostalih nikada nije ni trebala da postoji. Jednostavno- nemoguca je. 
To su znali i  evropski politicari  davno pre nas. Kralj Aleksandar ( plemenita vrsta budale) je 1918. stvorio prvu Jugoslaviju iako su mu evropski lideri savetovali da stvara Veliku Srbiju a ne Jugoslaviju. Epillog se zna .  Karadjordevici se i danas izvinjavaju  zbog toga ali im ne treba zaboraviti.
Tako to ide u svetu i politici. U jednom trenutku nas teraju da uzimamo sve a ako odbijes , kasnije ce ti oduzeti i ono sto ti je oduvek pripadalo. To se i nama desava.  Savetovali su nas da uzmemo i vise od nekadasnjeg Dusanovog carstva a sada nam oduzimaju i ono sto je uvek bilo nase.

Ideja o zajednistvu je uvek pozitivna i plemenita ali treba biti na visokom nivou pa to i shvatiti.
Kako su hrvati i ostali, dakle ljudi koji su vekovima samo sanjali o samostalnosti mogli da shvate sirinu i plemenitost ujedinjenja?
Nikako
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 16:34:30 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
U Hrvatskoj, isto kao u Srbiji postoje ideje za i protiv ujedinjenja. Medjutim, ideja Jugoslavije je malko zastarjela, toplu vodu su prije toga izmislili drugi narodi, npr. Nijemci koji su se ranije ujedinili, definirali jezik, kulturu, politiku... Sukoba u Njemackoj ima, izmedju saveznih jedinica, zapadnjaci bi rado zamislili Njemacku bez istoka, koje je rupa bez dna, Bavarska bi rado zamislila sebe bez ostatka federacije itd. Saksonci, Bavarci, Prussi su usli u Njemacku i stopili se sa njom, Nizozemci i Danci nisu i danas ni ne pomisljaju (ne bi ni bilo svrhe zbog EU). Zato jednog dana, ako bude srece, zajednica je u EU.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
treba nam bar 200 godina da se izmirimo, tj da dodju nove generacije koje ce zaboraviti na sukobe.
posle toga cemo 50 godina ziveti u miru, pa opet sve po starom.  Smile

sto je bilo, sto ce biti, to je sada.  Njegos.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ma kakvo pomirenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:09:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.