Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политичке разлике у мозгу  (Pročitano 14339 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ok, nije toliko interesantan post, kao sam post, interesantnije je tvoje uvjerenje da si ti jedini svjestan, pa vodjen tom idejom, napadas neke ljude koji misle slicno kao i ti, samo manje ogorceno i opustenije.
o'ladi, jbt. shvatili su te svi jos na 2000. postu, 700 i nesto si ispucao u bukov panj.

kazes nisi cedin...  Smile

pa napises ovo: Ako ne mrzis ceo svet, nisi Srbin. Nsi patriota.
pa pecine, pa hazari...

pa onda zacinis komunjarskom spikom o komunjarama i  voilà! eto nama tebe jedinstvenog i prosvjetljujuceg...

sta hoces, aplauz?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
А ти знаш боље од грађана шта је добро за напредак Србије!? Наравно, ништа ту не значи колико има ДСС гласова док су ДС и Г17 (или можда радикали) спремни да гласају, односно њихови посланици изгласавају владу.
Нећеш демократски? А како ћеш? Па нисте нешто ни по питању силе јаки. Могу да се кладим да би већина вас "палила преко" да дође до веће шорке. Ионако вам је то главна аспирација да укину визе (само по себи није лоше), олакшају радне дозволе, шта ли, да бисте лакше напустили Србију. Па можда добијете и прилику да тражите азил. Ако је матична земља демократска, то обично не бива...
Citat

O cemu ti pricas, majke ti? I na ciju adresu?
A ako nest branis Kostunjavog, pa sta je uradio, zivota ti???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

kazes nisi cedin...  Smile

pa napises ovo: Ako ne mrzis ceo svet, nisi Srbin. Nsi patriota.
pa pecine, pa hazari...

pa onda zacinis komunjarskom spikom o komunjarama i  voilà! eto nama tebe jedinstvenog i prosvjetljujuceg...

sta hoces, aplauz?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Citat

Nemam pojma da l je Cedicin ili nije i mislim da to nije uvek bitno. Bitno je i utesno i kao melem... da postje ljudi koji ynaju STA gledaju, STA citaju, koji prepoznaju akrobatu i sarlatana, koji prepoznaju prevaranta i komunjaru... koji ne podleze nabiflanim izrazima i povrsno duhovitim opaskama. Lepo je procitati da neko SAM zakljucuje, da VIDI da nije slep kod ociju. Seselj je bolestan covek i sklona sam da verujem da njegovo sudjenje ni malo slucajno nije bas sada i jos sklonija da verujem da ce broj glasaca za radikale porasti jer on ume da animira mase, on je showman, klovn... sa njim je lako identifikovati se, ima ono sto ima i vecina (pakost, sarkazama, agresiju...) i diviti mu se (obrazovan je u meri koja moze fascinirati neobrazovanu vecinu)... pri tom, on nije ni komunista, on je jednostavno pokvaren, beskrupulozan ljudski mehanizam i otuda, da se ne ponavljam... bolestan.
Otuda najiskrenije:
 Smile Smile Smile Smile Smile
za mislece forumase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
prvo, ne pisi postove jedan za drugim.

drugo, kakve veze ima ovo: Nemam pojma da l je Cedicin ili nije i mislim da to nije uvek bitno - sa nastavkom tvog posta, pardon, "tvog misljenja"?
sta je uopste svrha? zabole tebe sta je ko htio reci, jednostavno imas namjeru da po 1.000000 put napises da je neko, u ovom slucaju seselj, bolestan cova - i to tako lupas iz dana u dan, kao da nekog interesuje tvoja dijagnoza i analiza.. i isto iz dana u dan. mislim, kako ti se da jbt.? mislis da to daje neki rezultat? pa, daje li? padaju li radikali? mozda se bolje osjecas?  hemoroidi? sta je reci? 
pa ti si sa pojmom "nabiflane fraze" upravo kao onaj fra majstorovic/filipovic, koji proziva seselja zbog ustaskog prezimena...
sam seselj, pet puta je veci problem za tvoju psihu nego za srbiju...

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Hvala na aplauzima.
@Gea, ako je komunizam najpokvarenije sto ljudski um moze da izmisli, onda sto Seselja branis kad sam kaze da je komunista.
Pa nisu komunisti one sto su gajili u ideoloskim pecinama. To su ljudi kao i svi drugi, koji samo misle onako kako im se kaze.
Poenta je da masa ne misli svojom glavom, vec onim sto ga uce. Izvadi ga iz pecine i on odmah trazi naciste da ubija.
Pokaze mu prstom u jednom pravcu i pecinar ujeda. Prevedeno, pusti buvu preko tabloida da je onaj peder, i pecinar ne proverava ili misli, sta se to njega uopste tice, nego vristi na forumu o pederima. Onaj koristi beli prah (drugs vest u tabloidu) i pecinar vidi sve oko toga kao narkomani.
Kaze mu svetska zavera, a pecinar kaze: jest majku mu sest i po milijardi ljudi se sastalo na sajmistu i tajno odlucili da su Srbi krivi za sve. I to siri.
Sve bi to bilo lepo, samo sto pecinar ne zna, da ako bi Srbi pobili ceo svet i ostali on, tabloid i onaj ko mu daje te vesti, nista se ne bi promenilo. Samo bi bilo gore. Jer ce mutant na vlasti izmisliti najezdu buba svaba od kojih treba da brani srpstvo. Pa onada ce pecinari da se tuku, ko ce bolje da brani od buba svaba: Toma kurton ili metiljavi Voja.
Chedoide cenim sto su jednini koji na to ukazuju, ne dovoljno i ne efikasno ali se cuje drugi glas.

Nisam samo ja prosvecen u tome, vec ima ih par miliona. Ja sam samo u svojoj zemlji u tome je razlika.
I mozda sam jedan od malo njih koji to pise otvoreno, a u tome se slazem.
Samo sto nemas pojma kolike sam naterao sa ovim postovima da bar malo provere neke stvari. Ako nista drugo.

Sto se tice Adolfa, samo jednu opasku cu vam dati. Kad je poceo, prvo i prvo je napravio cistku medju Nemcima, pre nego sto je uopste poceo da brani Nemacku.I to veoma surovu cistku. Komunisti su mu bili poslastica isto kao i Jevreji.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 14:44:18 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo sada potomci na burek forumu izasli iz pecina, neko im je rekao da su Srbi, neko im sada kaze da su mali Rusi (kakvo tepanje), niti znaju kakvi su Srbi bili, niti imaju blage veze. Njima komanduje Titova ozna i dan danas i pokazuje im pravce delovanja i daljne borbe, vatikan, cia, shit, dop, bulja, pljacke, krajde itd itd.Savremeni srpki pecinari mrze ceo svet. Ako ne mrzis ceo svet, nisi Srbin.

pa dajreci nam vise sta ti to ucis sta ti to citas kakvi su to ''Serbi'' postojali prije 41 ajde brate reci nam otovri nam vrata pokazi nam svjetlo .
Hocemo i mi da vidimo to sto ti vidis!  Smile

O cemu mozemo braco Srbi da pricamo, kad ne znate svoju istoriju i svoju istinu? Ako se to ne napise, uzmite onda Pavicev recnik Hazara, da vidite sta nam se pise sa ovim akrepima. Bili nekad neki Srbi.Coveka su za to predlozili za Nobelovu nagradu.

REci nam nasu istoriju nasu istinu reci vec jednom  Smile Smile Smile

O cemu da pricamo, kad je sad bio momenat da Seselj kaze: Gospodo uvrnuli ste nas 27 marta u uveli u klanicu, a posle nas ostavili i prodali Titu.   
Zato se sve dogadja, jer ste vi izdali svoje najblize saveznike

ko je koga izdao mi njih ili oni nas?
koji su to nasi najblizi saveznici ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

Nisam samo ja prosvecen u tome, vec ima ih par miliona. Ja sam samo u svojoj zemlji u tome je razlika.
I mozda sam jedan od malo njih koji to pise otvoreno, a u tome se slazem.
Samo sto nemas pojma kolike sam naterao sa ovim postovima da bar malo provere neke stvari. Ako nista drugo.

u cemu si sam, u zestokom ubjedjivanju ljudi da je voda mokra a nebo visoko???

« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 15:08:52 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Штета што извесни Машан не посећује више ове форуме. Био би идеалан за овакву тему Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
s'obzirom da imas 3229 poruka taj je bio prije mene mnogo prije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
@sasaborg
Kad me citiras stavi navodnike, da ne citam dva puta svoje postove.
Sta da te prosvecujem? O Srbima pre 41-e? Pa bili su domacini na zemlji a ne ideolozi iz pecina.
Istoriji necu te ja uciti, ako sam ne citas, sad bar imas dobre prilike sa netom. Ne moras gubiti vreme da citas nepotrebne knjige.

Nasi su saveznici bili Francuzi, Englezi i Ameri. Naravno tu su i tradicionalni Rusi. Sa Kinom to je savet bezbednosti.
A ti si dozovlio dobre usluge evrope gde je dominantna Nemacka.(Seti se Van der Bruk).
Kad si se setio da je SB merodavan, vec je kasno. Vec si ispao svetska parija zla. A vidis da preko Sb ne ide lako. To isto bi dobio i sa raspadom bivse nam. Kad se ne secas skorasnje istorije, Ameri su bili strogo protiv secesije.
Nije bilo tesko reci im: Ne oni sa nama, nego mi sa njima ne mozemo vise, ali ne mozete nas ostaviti po granicama izmedju Srba i Srba.
Drugacije bi se razgovaralo. A sta si ti trazio? Nastavak komunisticke Jugoslavije, a ko hoce da ide nek ide.
Treca sila evrope je rasturena bejzbol palicama (Slovenija) a da izvuku jednog zengu iz Vukovarskog podruma trebalo im je tri meseca.

uzeo sam skorasnje primere, jer za daljnje bi trebao da ti crtam pa opet ne bi razumeo, vec bi rekao kao rassse da izmisljam rupu u saksiji.
Za opstanak nacije, imperativ je rehabilitacija svih domacih izdajnika, pod navodom. Ne samo Slobodana Jovanovica.
Ali kad si pedeset godina slavio dan ustanka kad je Srbin ubio Srbina, onda nema o cemu da pricamo. Pecina je teska stvar.
Trebace isto toliko vremena da se ljudi priviknu na svetlo.Do onda nas je za 50 do 100 hiljada manje svake godine, a da bi nas bilo vise treba standard a ne krecane.
A za standard treba deratizacija zivotnog prostora.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.