Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политичке разлике у мозгу  (Pročitano 12417 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
hm zanimljivo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Neko pominje Staljina?Baja ne da nije fašista,nego je nečastivi lično!Odgovoran je za smrt oko 45 miliona rusa ej!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
@Duh
porasti malo.
Nesto si primetio. Shkorpi je Chedin i Adolfov.
Samo sam Adolfov, kompletno. Cak sam i nemacki naucio da bih mogao citati neke knjige, koje nece da publikuju. Nije mi bilo tesko.
Pobednici su napisali velike lazi. Narocito komunisticki pobednici, oni sa dva svedoka.
Ali nismo mi u pitanju, Kod nas se samo talasa ono sto u svetu se vec dogadja. Dakle liberali, odnosno lihvari, da bi mogli da vladaju, primenjuju naci metode, ali ostaju lihvari. Velike banke, stalne kamateitd, itd. Za naci disciplinovanje su uveli druge pojmove, koji se zovu standardi.
Za naci kaznjavanje, nece da te hrani u bajbok, nego te globi ostrim i preostrim kaznama.Ima sto primera ako hoces. Prisvajaju na mala vrata nacizam lihvara.
E sada, Hitler koji je to mrzeo i hteo da uvede nov poredak, gde se radom stice sve, a naci partija je zaduzena da nadgleda sve to, koji nije konfiskovao privatni kapital, koji je ostavio trziste da radi, ali nije hteo da dozvoli lihvarstvo, vec je naci partija morala da obezbedi posao svima i to veoma pristojne zarade, on je sve to uvideo i poceo rat pod pravicnim izgovorom da je svet u opasnosti od tih lihvara.
Jasno? Vidis koliko je bio u pravu.
Sto se chedoida tice, jeste ja ih podrzavam da skinu mutante, otpad, pljackase, nesposobnjakovice i grobare srptva.
Sacuvaj Boze da chedoidi osvoje apsolutnu vlast. Kod chedoida se za pare j*be i rodjena majka.
Ali klinci nemaju drugu opciju. Jel si video kako su skocili na naciste? Kazu i jedan je mnogo.
Velika je steta sto nema ko da usmeri one klince iz Stroja.
Sve sam ti rekao.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Zna se chiji je mozak brzi i inteligentniji...nash  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@Duh
porasti malo.
Nesto si primetio. Shkorpi je Chedin i Adolfov.
Samo sam Adolfov, kompletno. Cak sam i nemacki naucio da bih mogao citati neke knjige, koje nece da publikuju. Nije mi bilo tesko.
Pobednici su napisali velike lazi. Narocito komunisticki pobednici, oni sa dva svedoka.
Ali nismo mi u pitanju, Kod nas se samo talasa ono sto u svetu se vec dogadja. Dakle liberali, odnosno lihvari, da bi mogli da vladaju, primenjuju naci metode, ali ostaju lihvari. Velike banke, stalne kamateitd, itd. Za naci disciplinovanje su uveli druge pojmove, koji se zovu standardi.
Za naci kaznjavanje, nece da te hrani u bajbok, nego te globi ostrim i preostrim kaznama.Ima sto primera ako hoces. Prisvajaju na mala vrata nacizam lihvara.
E sada, Hitler koji je to mrzeo i hteo da uvede nov poredak, gde se radom stice sve, a naci partija je zaduzena da nadgleda sve to, koji nije konfiskovao privatni kapital, koji je ostavio trziste da radi, ali nije hteo da dozvoli lihvarstvo, vec je naci partija morala da obezbedi posao svima i to veoma pristojne zarade, on je sve to uvideo i poceo rat pod pravicnim izgovorom da je svet u opasnosti od tih lihvara.
Jasno? Vidis koliko je bio u pravu.
Sto se chedoida tice, jeste ja ih podrzavam da skinu mutante, otpad, pljackase, nesposobnjakovice i grobare srptva.
Sacuvaj Boze da chedoidi osvoje apsolutnu vlast. Kod chedoida se za pare j*be i rodjena majka.
Ali klinci nemaju drugu opciju. Jel si video kako su skocili na naciste? Kazu i jedan je mnogo.
Velika je steta sto nema ko da usmeri one klince iz Stroja.
Sve sam ti rekao.
Wtf Smile?
 To si ti ili se nego ulogovao na tvoje ime?Ne mogu da verujem šta piše Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Citaj malo knjige taxtex.
Hajde kad vec neces da citas, jel znas ko pise istoriju?
Jel znas recimo kako su saradnici okupatora streljani u Beogradu 45-e?
Jel pise negde? Nemoj da napisem pa da stvarno bude naopako a pitaj koga hoces pa ces videti da je tako.
Imate jako pogresne utiske i sve sto nam se dogadja je zbog nepoznavanja.
Dacu ti primer. Rumuni, tek posle 20 godina od Causeska, tek sada su poceli da vade fajle popova, koji su bili pukovnici sekuritate.
Isti Rumuni (pise mi rodjak, Srbin odande) imaju na forumu akademije (njihove) topic na forumu Historija, Krvavi pokloni Tita, Srbima.
Zivite sa istorijm napisanom od oca nacija kao Dobrica Cosic, komunjarska pizda koji hoce neku svoju srpsku istoriju da napise, a nije mu proslo.

Dakle Hitler je poceo drugi rat, bas zbog toga sto je uvideo danasnje stanje. U tancine. Nerad, lazi, lihvatrstvo, manipulativni rezimi.
On je hteo da odbrani Nemacki narod od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Е свака ти част ако си само Адолфов Smile а да тестираш свој мозак мало овим тестом Smile научио немачки да би читао Mein Kampf Smile
Verbessern Sie gelesen Untergang des Abendlandess Smile

Citat
Jel znas recimo kako su saradnici okupatora streljani u Beogradu 45-e?

А шта је требало, частити их чоколадом?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 12:58:51 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Dakle Hitler je poceo drugi rat, bas zbog toga sto je uvideo danasnje stanje. U tancine. Nerad, lazi, lihvatrstvo, manipulativni rezimi.
On je hteo da odbrani Nemacki narod od toga.
Citat
... da, što potvrđuje onu staru: Put do pakla popločan je dobrim namerama. Doduše, posle se Hića malo pogubio u zaštiti Arijevaca i ubermanscha, ali to sada nije tema... Hoću da kažem da se potpuno slažem, većinu čine istorijske analfabete i onda je veoma teško održati forumsku diskusiju na nivou.
I još da ne bude da sam pristala na komentar da Koštunjavi nije inferioran. Veoma je inferioran kada je u pitanju napredak Srbije i veoma nije inferioran kada je u pitanju njegov opstanak na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I još da ne bude da sam pristala na komentar da Koštunjavi nije inferioran. Veoma je inferioran kada je u pitanju napredak Srbije i veoma nije inferioran kada je u pitanju njegov opstanak na vlasti.

А ти знаш боље од грађана шта је добро за напредак Србије!? Наравно, ништа ту не значи колико има ДСС гласова док су ДС и Г17 (или можда радикали) спремни да гласају, односно њихови посланици изгласавају владу.
Нећеш демократски? А како ћеш? Па нисте нешто ни по питању силе јаки. Могу да се кладим да би већина вас "палила преко" да дође до веће шорке. Ионако вам је то главна аспирација да укину визе (само по себи није лоше), олакшају радне дозволе, шта ли, да бисте лакше напустили Србију. Па можда добијете и прилику да тражите азил. Ако је матична земља демократска, то обично не бива...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
@sekiro
Citam i pisem podosta nemacki. Poceo sam da ga ucim kad mi nije bilo jasno, kako su uspeli da ponovo budu svetska sila, posle onih strahovitih razaranja, krivice i sa polovinom snage ili malo manje od dve trecine teritorije.
Nasao sam knjigu koja nije bila prevedene, Errinerungen (secanja) Konrada Adenauera.On se smatra patrijarhom sadasnje Nemacke. Mein Kampf sam citao mnogo kasnije na englekom.Malo mi je bio tezak.
One price sa amerima i njihovim kapitalom stoje. Samo sto su malo vise nama dali nego Nemcima. Nama su dali jos 48-e do 50-e negde 340 milijardi dolara.
Tito je tim parama napravio dve drzave: SKJ i zadriglu JNA.
Nemci su ulozili u kapital znanja i rada (vratili su se nacizmu pod oblandom demokratije). Njih nije tesko postrojiti. Ni danas.
O Hitleru necemo, suvise ste pod teskim neistinama istorije, da bih se raspravljao.
Cinjenica je samo jedna. Duboko nas je zeleo za saveznike.Ali mali rusi su mu odgovorili kako su mu odgovorili, a veliki Rusi su malim Rusima zabili qrchinu u bulju, do grla u vidu boljsevicke Titove revolucije.
Koje su politicke razlike u mozgovima? To je tema? Pa eto, ono sto ja tvrdim, sa YU boljsevickom revolucijom pobijeni su svi srpski kraljevski oficiri. Ili proterani kao narodni neprijatelji. Pobijeni su svi srpski domacini. Opljackani do koske za rad komesarske balvanije.Vojvodina, Beograd i Sumadija su plivali u krvi.
Ko je imao bio je saradniki okupatora. Pisala se nepostojeca istorija.
Evo sada potomci na burek forumu izasli iz pecina, neko im je rekao da su Srbi, neko im sada kaze da su mali Rusi (kakvo tepanje), niti znaju kakvi su Srbi bili, niti imaju blage veze. Njima komanduje Titova ozna i dan danas i pokazuje im pravce delovanja i daljne borbe, vatikan, cia, shit, dop, bulja, pljacke, krajde itd itd.Savremeni srpki pecinari mrze ceo svet. Ako ne mrzis ceo svet, nisi Srbin. Nsi patriota. Lepo su se uklopili u novi nacin vladanaj komunista. Svaki lider ima svoje zlatne slavine koje ce da ugradi cim ga izaberes. Na sledecim izborima kad ga pitas, gde su slavine sa medom i mlekom, on kaze e daj glas. I corave i sljaste bez nogu i ruku obilaze za taj glas, do izbora. Posle lepo kazu: ko vam jebe mater glupu.
Vlast je slast, kad Kostunioca pise statut po kojem niko ko je bio clan saveza komunista ili socijalista, ne moze da bude clan dss-a. Kad je izbran, on se licno stavlja na celo komunistickog otpada i tera samrtno kolo Srbima. Stranka se uvecala nekih 20 puta bivsim komunistima.
Jedna od najvecih moralnih izdaja koja je Srbija imala.

O cemu mozemo braco Srbi da pricamo, kad ne znate svoju istoriju i svoju istinu? Ako se to ne napise, uzmite onda Pavicev recnik Hazara, da vidite sta nam se pise sa ovim akrepima. Bili nekad neki Srbi.Coveka su za to predlozili za Nobelovu nagradu.

O cemu mozemo da pricamo kad mnogi od vas ne poznaju to sto se zbilo. O cemu da pricamo kad nas vec ima 3 miliona napolju.

O cemu da pricamo, kad je sad bio momenat da Seselj kaze: Gospodo uvrnuli ste nas 27 marta u uveli u klanicu, a posle nas ostavili i prodali Titu.
Zato se sve dogadja, jer ste vi izdali svoje najblize saveznike. Drugacije bi zvucalo. U mesto toga on se sprda pa kaze: bio sam beba, pa posle komunista. Jeste bio je beba rodjena iz pederskog seksa Pozderaca i kojekavih drugih balisjkih komunjara. Zaceo je kao govno, i bio je beba govno, pa tek posle komunista. Potpuno je u pravu. Sad je mali Rus, Sadamov prijatelj.
Pa jel moze veca sramota za srpki rod? I na kraju hoce da bude osudjen kao srpki nacionalista.
Vece sramote ne moze biti. Komunisticki izmet da bude osudjen kao srpki nacionalista!!!!!!
Vecna stamota za ceo rod.Eto sta nam ili vam zeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.