Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политичке разлике у мозгу  (Pročitano 15648 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
okolina...ne bas.
u mojoj okolini, malo je ljudi liberalnih shvatanja(ima ih, da se razumemo, ali je vise ovih..'drugih')

Nisam mislio u tom smislu.. Recimo, Vrsac je multikulturalna sredina (26 razlicitih nacionalnosti, ako se dobro secam).. Tako da nema puno mrznje prema ljudima drugih vera i nacionalnosti (Radikali osvojili 12 posto na lokalnim) jer je jednostavno nemoguca. Dok se tako nesto vise moze ocekivati u mestima gde je stanovnistvo vise "jednolicno"..  Naravno, ovo je samo moja pretpostavka... izuzeci su cesti i brojni..

ne, to su oni koji streljaju i koji salju u gasne komore.
to su isti oni adolfovi i seseljevi.

zar ne vidis iz texta? Smile
posto si spomenuo ljude liberalnih shvatanja,automatski sam zakljucio(mozda greskom) da su to pripadnici ldp,lsv,nvo bla,bla koji su svi listom fasisti i genocidni zlocinci

Od kada to sto si liberalnih shvatanja podrazumeva da si clan jedne od te dve stranke?
IP sačuvana
social share
‎"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kokota@

ne znam da li si primetio sta sam napisao u zagradi...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
kokota@

Moram da priznam da nisam..Ali opet, pitanje stoji, za sve one koji tako rezonuju (a siguran sam da ih ima..)..
IP sačuvana
social share
‎"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kokota@

Moram da priznam da nisam..Ali opet, pitanje stoji, za sve one koji tako rezonuju (a siguran sam da ih ima..)..
pa i ja imam liberalna shvatanja...ali naravno da nisam clan tih stranaka jer ih smatram izrazito autokratskim i fasistickim...
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ne, to su oni koji streljaju i koji salju u gasne komore.
to su isti oni adolfovi i seseljevi.

zar ne vidis iz texta? Smile
posto si spomenuo ljude liberalnih shvatanja,automatski sam zakljucio(mozda greskom) da su to pripadnici ldp,lsv,nvo bla,bla koji su svi listom fasisti i genocidni zlocinci
koji su nekome pretili smrcu?
koju su ikoga terali iz svog stana/kuce
koji su sirili medjunarodnu mrznju?
koji su ubijali svoj narod kada su bili na vlasti?

kokota@

pa i ja imam liberalna shvatanja...ali naravno da nisam clan tih stranaka jer ih smatram izrazito autokratskim i fasistickim...
kao sto rece kolega:
izuzeci su cesti

ali ipak ostaju, samo izuzeci Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Tema je izuzetno dobra.
Kao i opaska sa ljubi ih cika Adolf.
Ja bih nazvao tata Adolf.
Medutim tesko da se moze tvrditi tako nesto. Sta ako bi bilo, a sta ako ne bi bilo medija. Kako bi ljudi glasali?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pa uzimaju se u obzir i mediji kao 'promenjiva'
mislim da se moze odrediti u ovoj situaciji ko ce kako glasati.

mada, malo su se prosrali ili preterali jer, ipak, vremena se menjaju, kada bi nam sada(zapad) bez razloga lupili sankcije i udarili bombama, pa i ja bih za DSS glasao (ili jos gore)
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ima istine u ovoj temi. Radikal (kao primer) ne moze da bude svako. Vrlo su opasni, zato sto imaju previse negativne energije. Ja znam toliko radikala (dakle, oni koji glasaju za njih i one koji su aktivni clanovi te stranke), a i po zakljucima koje sam stekla na ovom forumu o tom tipu ljudi, mogu da kazem sledece o njim: Cenim da barem njih 90% lice jedno (ne fizicki naravno ... mada Smile Smile ) na drugo (po mnogim osobinama). Pre svega, su to ljudi niske svesti, necu da kazem "glupi" jer to ipak nije lepo i nije moj stil, ali ima nesto i u tome, dalje, dosta su mrzovoljni, ne haju za druge u svojoj okolini, lenji i bahati. Bez obzira na to da li su u pravu ili ne, slede svoje sujetom, mrznjom i stereotipima stecene ciljeve, ne birajuci nacin da taj cilj i ostvare. Razmisljaju dosta subjektivno. Zele da ostavre svoj cilj (koji uglavnom pogresan i banalan) bez obzira na to da li ce sebe, nekog iz svoje okoline, ili cak neke osobe sebi bliske povrediti. Medju njima je vrlo malo visoko-obrazovanih osoba

To je ipak osobina, koju nemamo svi i zato mislim da ova tema pije vodu, neke stvari se nasledjuju od svojih predaka, dakle zapisani su u genima.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 23:02:04 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ima istine u ovoj temi. Radikal (kao primer) ne moze da bude svako. Vrlo su opasni, zato sto imaju previse negativne energije. Ja znam toliko radikala (dakle, oni koji glasaju za njih i one koji su aktivni clanovi te stranke), a i po zakljucima koje sam stekla na ovom forumu o tom tipu ljudi, mogu da kazem sledece o njim: Cenim da barem njih 90% lice jedno (ne fizicki naravno ... mada Smile Smile ) na drugo (po mnogim osobinama). Pre svega, su to ljudi niske svesti, necu da kazem "glupi" jer to ipak nije lepo i nije moj stil, ali ima nesto i u tome, dalje, dosta su mrzovoljni, ne haju za druge u svojoj okolini, lenji i bahati. Bez obzira na to da li su u pravu ili ne, slede svoje sujetom, mrznjom i stereotipima stecene ciljeve, ne birajuci nacin da taj cilj i ostvare. Razmisljaju dosta subjektivno. Zele da ostavre svoj cilj (koji uglavnom pogresan i banalan) bez obzira na to da li ce sebe, nekog iz svoje okoline, ili cak neke osobe sebi bliske povrediti. Medju njima je vrlo malo visoko-obrazovanih osoba

To je ipak osobina, koju nemamo svi i zato mislim da ova tema pije vodu, neke stvari se nasledjuju od svojih predaka, dakle zapisani su u genima.
ovo ti govoris o fasistima iz ldp-a?......tacna ti je svaka rec Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
ovo ti govoris o fasistima iz ldp-a?......tacna ti je svaka rec
Морам да признам да ово доста звучи на дотину странку. Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 11:48:33 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.