Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политичке разлике у мозгу  (Pročitano 12349 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ima istine u ovoj temi. Radikal (kao primer) ne moze da bude svako. Vrlo su opasni, zato sto imaju previse negativne energije. Ja znam toliko radikala (dakle, oni koji glasaju za njih i one koji su aktivni clanovi te stranke), a i po zakljucima koje sam stekla na ovom forumu o tom tipu ljudi, mogu da kazem sledece o njim: Cenim da barem njih 90% lice jedno (ne fizicki naravno ... mada Smile Smile ) na drugo (po mnogim osobinama). Pre svega, su to ljudi niske svesti, necu da kazem "glupi" jer to ipak nije lepo i nije moj stil, ali ima nesto i u tome, dalje, dosta su mrzovoljni, ne haju za druge u svojoj okolini, lenji i bahati. Bez obzira na to da li su u pravu ili ne, slede svoje sujetom, mrznjom i stereotipima stecene ciljeve, ne birajuci nacin da taj cilj i ostvare. Razmisljaju dosta subjektivno. Zele da ostavre svoj cilj (koji uglavnom pogresan i banalan) bez obzira na to da li ce sebe, nekog iz svoje okoline, ili cak neke osobe sebi bliske povrediti. Medju njima je vrlo malo visoko-obrazovanih osoba

To je ipak osobina, koju nemamo svi i zato mislim da ova tema pije vodu, neke stvari se nasledjuju od svojih predaka, dakle zapisani su u genima.
  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Глупост...

Окружење формира личност а не генетика...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ja znam jako malo radikala, ali ono sto sam upoznao govori da su negativni i stalno traze povod za "suceljavanje" misljenja.
jednom sam tako debatovao na nekoj proslavi, ja se ucutim racunam smaramo druge ljude, a on jok, moze da kenja do sutra i ne vidi gde je dosao, da bi na kraju rekao da smo svi  izdajnici  Smiley 1  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 12:14:15 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Не ваља ти да тако етикетираш људе...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
      Ovo je zanimljiva teza o podeli u mozgu.Medicinska podela u mozgu ukoliko su sinapse ostecene ili prekinute,ali ovde je cini mi se akcenat vise na "podele".Kome tebaju podele? Svakako onome kome bi koristile i podele u mozgu.
      Pitao bi sve prisutne kada su se prvi put sreli sa "idejom" (drustvenom podelom) levice i desnice? Kada ste se prvi put sreli sa tom idejom da li ste se zapitali zasto bas takva kreacija? U kakvom to odnosu stoje jedna nasuprot druge te dve bas takve sasvim slucajno (evolucionistickom verovatnocom slucajnosti) prisutne pod-ideje levice i desnice.
     Da li se covek moze osloniti na puku sugestiju kakvog artifakta koji i danas mozda govori ,olicenog u liku kakvog mudrog grckog filozofa ili se mozemo i mi poneti kao ti anticki ljudu npr.Sokrat unevsi u filozofiju jedan jako koristan mehanizam neprastanog ispitivanja validnosti opsteprihvacenih ili cak nametnutih psiholoskih postavki i relacija isto tako kada su i ideje u pitanju.
     Dakle zasto deliti predstavnike naroda bas na te dve grupe koje se bas tako zovu.Ja sam siguran da ce te vi koji procitate ovo moje pisanije biti u dobroj meri kreativni da bar donekle razumete ako ne mozda i da sami kreirate vas autenticni model podele narodnih predstavnika na odredjene pod-ideje.Navescu nekoliko mogucih modela gde se u okviru svakog, pojedina grupa bori za svoje ideje(interese):
    1.Mladi, Sredovecni, Starci.
    2.Muskarci, Zene.
    3.Celavi, Kosmati.
    4.Bradati, Cosavi.....     naravno dezintegracija(deobe) moze ici i dalje ,koliko god maste imate.
        U tome bi vam mogao pomoci jedan televiziski projekat,cija licenca ima svoje kupce i kod nas na televiziji Pink pod oreginalnim nazivom"Cao Darvine".Rado bi na taj brand ja licno dodao:"Cao Majmune".
       Posmatajuci ove projekte npr.Podela na levicu i desnicu i recimo televiziski kviz npr.Cao Darvine ,nemogu se oteti utisku da su se oba projekta tj. obe ideje pojavile sa istom baznom idejom ~podele ,kao i sa istovetnom kolicinom neverovatne slucajnosti koja se po svojoj svrsi stapa sa krajnjom proracunatoscu,kakva je osobena za dobre trgovce.
       Ali ako se vratim u svoju adolescenciju i prisetim se onoga sta su me ucili u skoli mogu reci sledece: Levica se bori za prava radnicke klase,levica se bori za jednakost ekonomsku ,kulturnu,etnicku,polnu itd, i prirodni neprijatelji levice su kapitalisti(trula burzoazija)...
neko mi je rekao da u Srbiji ne bi dosla televizija i TV aparati da nije bilo NOB-a....
Priznajem da sto se tice desnice iz skole nosim dosta sturo znanje,pa vam nebi znao sada reci onako iz prve koje su tu dobre stvari.Ipak je to bio istocno-evropski socijalisticki skolski program.
      Ima li logike zasto je srbin i cincar Nikola Pasic svoju srpsku radikalnu sranku obelezio kao levicarsku,ali se pritom radilo vrlo domacinski.Itekako da ima logike.Promocurni Nikola Pasic je jos tada prepoznao zaverenicku igranku zavade naroda na levicu i desnicu.
To je sve u svemu jedna lazirana projektovana podela kojoj je trebao rat u Evropi.Kome treba rat taj zna zasto mu treba jer mu je to hrana i interes.Tata ovog projekta vlada svojim cedom
i nema bojazni za svoj interes jer nastoji da dobro kontrolise svoje cedo-sizofreno.
         Danas vise nije tajna,moze se naci na internetu i utvrditi da je tvorac levice i desnice isti kapital jedne iste medjunarodne grupe.Amerikanci postaju svesni da ih se nista ne pita.Ipak ta grupa se jos sluzi starim lukavstvima,npr: nisu koegzistentni samo u jednoj instituciji ili naciji,drze se pravila tajnosti,nikada nisu izasli na izbore ,ali vladaju i zele ceo svet samo za sebe.Kako sve veci broj ljudi postaje svestan njihovog prisustva koje je jos uvek pod velom tajne oni se koriste naknadnim lukavstvima Kao npr.genetika levice i desnice ,sto znaci da tata ovog projekta ima brend tako jak da masa i rulja dise i zivi za svaki procenat interesa licence tako jakog brenda.
         Podseticu prisutne na jos jedan geg.   "Teorija zavere"    Zasto bas "Teorija zavere", zasto nebi pricali o Zaveri protiv Ljudske rase?   Sta mislite ko je autor termina "teorija zavere"?  Upravo njima vise odgovara teorija ,jer se time u znacajnoj meri cela stvar relativizuje,kad je vec krenulo o njima da se prica.Pravilno je reci "Zavera".Njima naprosto razvoj informacionih tehnologija moze oduzeti tajnost i sve se krece u tom pravcu.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 16:17:15 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Glupost

ima vise kontraprimera nego primera.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Глупост...

Ne bih se složio sa tobom..Ja sam odrastao u dosta konzervativnoj sredini a postao sam takav da samnom možeš da pričaš ali bukvalno o svemu.
 Liberalan i slobodnouman.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Glupost

ima vise kontraprimera nego primera.

Чекам!

Citat
Ne bih se složio sa tobom..Ja sam odrastao u dosta konzervativnoj sredini a postao sam takav da samnom možeš da pričaš ali bukvalno o svemu.
 Liberalan i slobodnouman.

Знао сам да ћете да се залетите и да причате своје личне приче...

Ајмо мало да причамо глобално и да се не заносимо како су те ствари наследне...
Онда би по тој логици и криминал био наследан...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
Ајмо мало да причамо глобално и да се не заносимо како су те ствари наследне...

globalno?

pa covece, bas si daleko otisao.

da nije tacno to sto ti kazes ima miliona primera.

evo:

ako u nekom gradu pobedjuje SRS (ili selu) sa 70% svake godine, trebalo bi da se vremenom ta cifra penje i penje i sanse da ona ne stigne do fantasticne cifre od 100% su ravne nuli.

jer, cim je 70% u gradu radikalsko, znaci da je vecina opredeljena.
dalje, znaci da su svi neistomisljenici u majnini, sto dalje implicira da ce se svi vremenom stopiti u onu okolinu koja u stvari gradi stav a ne genetika.

kraj dokaza, oborena teorema.
tacka.
 Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
kraj dokaza, oborena teorema.
tacka.
 Smile

Слабо ти то иде...

Пробај понекад да размислиш шта је неко хтео да каже пре него што га нападнеш...

Кад кажем окружење нисам мислио на место где живиш побогу!

Мислим на породицу, школу, насеље, религију, државу, уређење, медије...

Ја тврдим да се то не преноси генетиком!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.