Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:23:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Politička pozadina ubistva Đinđića !!!  (Pročitano 42160 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nikada više nece gostovati na Pinku! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Jedva čekam taj dan kad će mali Čedica da sedi na Legijinom mestu.
Ko ceka taj doceka!Ja mu ne predvidjam ružicastu buducnost!

misliš da će mu ćeliju krečiti u ružičasto Smile
ja znam da on ima veze po zatvorima ali to bi bilo previše Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Pa neke žene ga smatraju privlačnim muškarcem, lepo lice za našminkanu televiziju (mada ja ne vidim ništa privlačno na njemu, tačnije, ne bih ga ni gov... motkom)...ali dečkonja fura fazon mladog i ambicioznog političara.
Sada kada se oslobodio svog najvećeg neprijatelja, koji je kočio njegovu bolesnu ambiciju da od sitnog dramaturga postane vodeća figura na političkoj sceni, pojavljuje se na iznenađujućim mestima. Sve me strah teglu od ajvara da otvorim, a da ne naletim na istoimenog. Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2007, 09:56:15 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
posto ima jake veze sa kriminalcima i podzemljem sasvim je normalno da je mali Čedica uspostavio dobre odnose sa zatvorima i zatvorskim rukovodstvima. Nije mi jasno zasto sada neki misle da je to lose a na protiv to je veoma dobro i korisno za malog Čedomira!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Možda dobije extra jastuk. Ne znam da li voli da spava na visokom ili niskom Smile
Jedno je sigurno, ja mu neću donositi voće i novine Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Možda dobije extra jastuk. Ne znam da li voli da spava na visokom ili niskom Smile
Jedno je sigurno, ja mu neću donositi voće i novine Smile
a mozda voli da spava sa cimerom? Smile       Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Jedva čekam taj dan kad će mali Čedica da sedi na Legijinom mestu.
Ko ceka taj doceka!Ja mu ne predvidjam ružicastu buducnost!
staaaaaa??????!!!!!!......nece vise gostovati na pinku???? Smile Smile Smile
Ma super je sve ovo i ovo je legendarna fora i sve to... ali omašujemo temu. Stvarno kako bi mogla da izgleda politička pozadina njegovog ubistva? Ajmo sa scenarijem da je iza svega duvanska mafija! Markić i miloševićevska bratija! Zašto? E, zato što je im je Stanko Subotić već bio stao na žulj što je imao tri ekskluzivna uhgovora sa BAT-om, Filip Morisom i Makedinijatabakom, najlegalnije, najčistije... i trećinu odnašnjeg tržišta i Marko i njegovi i taticini, malo-malo pa bi da mu se primaknu, a Cane sve izmiče jer nije hteo sa njima da ima posla. Duvan je bre državni biznis i ovi odlepili i zato su mu bez ikakvog sudskog naloga namestili onu prepetačinu po firmama i stanovima, leta 1997. godine dok je Cane bio na brčkanju sa ženom mu i ćerkicom u Grčkoj.KAd nisu uspeli da mu nađu ama ni jedan neregularan papirić, onda su mu namestili dve tužbe, ali obe rešene u Subotićevu korist. E, tad su mu zapretili na svoj način, ono brate, koknućemo te, miči se odavde, šta nam teško da potrošimo i na tebe jedan metak kad smo potrošili tolike na Trefa i ostale neposlušne... I Stanko se spakuje i napusti Srbiju. Vrati se sa demokratskim promenama. JAdan. Verovao kao i mi novoj vlasti. A u svakom žitu ima kukolja. Kako je kao jedan od najuspešnijih biznismena u Evropi (ima kompaniju u Danskoj, recimo, koja je najrigoroznija po pitanju poreza i na prvom mestu po nekorumpiranosti! Malo mi ne ide da bi trpeli duvanskog mafijaša unutar svojih granica i unutar svog poreskog sistema! ) i tako Cane ustupi novoj Vladi avion, dok se ne kosoliduju, dok ne stanu na noge... da mogu da putuju gde je neophodno i sad je taj avion, mosh misliti, krinski dokaz da se Điki družio s mafijašima i da je bio pomognut mafijom. Naravno,što da ne, Cane je finansijski pomagao demokratske promene i to se radi svuda i to je ok koliko se ja razumem u političku podršku. Ali, stari miloševićevci neće Đikija pa koriste opet Stanka da se blateći njega obračinaju i sa Đikijem. I odjednom, volšebno, opet svašta po novinama i "Navional" i "Dan" (koji je, viđe slučajnosti, Bulatovićeva novina, a Bulatović nikako ne voli Mila, a Milo i Điki... tra la la, tra la la...). Stanko opet potegne tužbe, opet ni jednog dokaza protiv njega, dobije tužbe... ali, cilj je postignut. On je kopromitovan makasimalno a krenulo i Đikiju da se ljulja sa ugledom i renomeom..., duvanska mafija iznuruje Subotića (taman je bio pred potpisivanjem ugovora sa BAT-om da zajednički podignu fabriku u Srbiji, ali BAT okkazao u sred "Nacional" afere, nemaju vremena ljudi da čekaju presudu i da proveravaju!), nastavlja neometano da obavlja poslove... Caneta opet sklonili a bogme i Đikija načista skloniše. I opet ni slovo o Stanku godinama. Do juna ove godine. Zašto? Jer je EU rekla da je vreme da se nešto poradi na nahvatavanju duvanske mafije, uostalom zašto uložiše onolike pare u Specijalni sud, i ajmo opet po Stanku... Taman pred izbore. Meni ovaj scenario skroz "pije vodu" kao veoma veoma moguć. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Sedište LDP-a premešteno na novu adresu...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zatvor0811.jpg
(5.14 KB, 200x153)
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mali Čedica je zastekovo dosta love od zemunskih mafijasa jer su se ovi pokazali dostra glupi! tako da ja za njegovu buducnost uopste ne brinem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Sedište LDP-a premešteno na novu adresu...
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile   super su im kancelarije
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:23:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.