Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:32:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijski dosije? :(  (Pročitano 29997 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Gleda se inače i da ti otac,deda...svi iz bliže rodbine nisu imali ozbiljlnije prekršaje inače ako jesu ne mozeš biti primljen.

Gleda se porodica, otac, majka, brat, sestra dede i babe, odnosno da li su izdrzavali zatvorsku kaznu. Za uzu porodicu od svakog clana idu podaci iz maticne knjige rodjenih, gde rade ako rade, zanimanje, i sl. ZA dede i babe mesto, godina rodjenja i zanimanje.

Ne znam kako sada ide ali znam da sam nekoliko puta gledao konkurse, jer se kolega iz moje firme presaltao u policijske vode. Bila je fora da primaju u sluzbu pored ostalog i one koji nisu izdrzavali zatvorsku kaznu duzu od mesec dana, valjda, nisam na to obracao paznju.

Za ceo taj postupak mi je rekao da prilikom sistematskog pregleda gledaju da li imas tetovaze, oziljke od cigara, bilo sta u dosijeu, bilo kakav lom kostiju, operaciju, da li u porodici imas ludake, samoubice i nasledne bolesti. Naravno ako bilo sta od ovoga imas ide ti minus.

Ali sve ovo je nebitno ako imas ujku ili strica koji se slucajno zove tipa: Medjedovic Milo ili Patrnozic Ranko. Upadas bez problema.

Inace, raditi kao IT ili bilo sta na kompjuterima u policiji(ne na salterima) je med i mleko i posao snova sto se tice sigurnosti posla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Da li je moguce brisanje policijskog dosijea koji neko dobije sa 16 godina?
Konkretno, nasao sam se u pogresnom mestu na pogresno vreme, a iz dobre sam porodice, i zaradio krivicnu prijavu za nesto kao nasilnicko ponasanje. 

Da li cu moci da se zaposlim u policiji jednog dana, obzirom da sam odlican studnet i da sam iz dobre porodice?
ACAB
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Hvala na dosadasnjim odgovorima!
To da sam iz dobre porodice je znacilo da niko nikada do sad nije imao kontakata sa organima gonjena, van par saobracajnih prekrsaja. . .  tipa. . .  nepropisno parkiranje, i sl.  Valjda se i to nesto racuna.  Nazalost, u vreme kad desavalo to oko kriv.  prijave, bio sam dete, nisam se pozabavio time ozbiljno, i prosao sam sa vaspitnom merom pojacanog nadzora.  Hvala Bogu pa se to ne unosi u policijske i krivicne evidencije, nego samo sud cuva za svoje potrebe.  
Moj jedini problem je taj dosije u policiji u kome pise da je protiv mene podnosena krivicna prijava zbog nasilja. . .  i desava mi se da ne mogu danima da spavam misleci kako sam time obelezen za ceo zivot, i kako, sto je najgore od svega, to nije tacno.  Niko iz moje okoline me ne zna kao nasilnog decka, nisam imao ukore u skoli, bilo kakve probleme tokom odrastanja. . . .  jednostavno sam se bukvalno nasao u pogresno mestu na pogresno vreme sa pogresnim ljudima, i najebao.
Neko je pitao koji faks studiram. . .  pravni.  Imam visok prosek, i profesori/kolege me postuju.  Zelim da radim u policiji jer mi je receno da imam smisla za to, jer zelim da pomognem da se zla poput droge i sl.  iskorene u mom gradu, a i da se ne lazemo, biti pol.  inspektor sa sobom nosi i neke pogodnosti. . .  siguran posao, stalna plata, nagrade, ugled. . .  ali i zadovoljstvo da mogu da se borim protiv svega onog sto ne valja u nasem drustvu.  

Cak i da ne radim taj posao, nego neki drugi. . .  plasim se da bi neki protivnik mogao da izvuce taj dosije, i da me njime ucenjuje. . .  ili da mi pravi neprijatnosti tipa objavi da sam u mladosti bio "nasilnik" i sl. . . .  sto apsolutno nema veze sa zivotom. . . .  Primer D.  Jocica je ekstreman. . .  on je covek obijao, krao. . .  a ja bih pre sebi odsekao ruku nego uzeo nesto sto nije moje.  Jednostavno sam tako vaspitan.  Ali ni njemu nije lako. . . .  jer je stigma koja mu je nabijena objavljivanjem njegovog dosijea nepopravljiva. . . .  i sad u javnosti nije poznat ni po cemu drugom, nego po obijanju trafika. . .  ja ne bih hteo da se meni tako nesto dogodi. . .  iako ne planiram da budem ministar  :mrgreen:

Ako jos neko ima informaciju o toj famoznoj "bezbednosnoj proveri". . .  i da li postoji neki nacin (zakonski, poluzakonski, polurodjacki) da trazim da mi se obrisu te gluposti koje tamo pisu o meni i ne daju mi da spavam. . .  neka kaze. . .  stvarno sam ljudi ocajan. . .  niko od mog drustva nema dosije i krivicne prijave. . . .  a 100x su gori od mene po svemu. . . .  i to me bas jebe u mozak  :?   :?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Hvala na dosadasnjim odgovorima!
To da sam iz dobre porodice je znacilo da niko nikada do sad nije imao kontakata sa organima gonjena, van par saobracajnih prekrsaja. . .  tipa. . .  nepropisno parkiranje, i sl.  Valjda se i to nesto racuna.  Nazalost, u vreme kad desavalo to oko kriv.  prijave, bio sam dete, nisam se pozabavio time ozbiljno, i prosao sam sa vaspitnom merom pojacanog nadzora.  Hvala Bogu pa se to ne unosi u policijske i krivicne evidencije, nego samo sud cuva za svoje potrebe. 
Moj jedini problem je taj dosije u policiji u kome pise da je protiv mene podnosena krivicna prijava zbog nasilja. . .  i desava mi se da ne mogu danima da spavam misleci kako sam time obelezen za ceo zivot, i kako, sto je najgore od svega, to nije tacno.  Niko iz moje okoline me ne zna kao nasilnog decka, nisam imao ukore u skoli, bilo kakve probleme tokom odrastanja. . . .  jednostavno sam se bukvalno nasao u pogresno mestu na pogresno vreme sa pogresnim ljudima, i najebao.
Neko je pitao koji faks studiram. . .  pravni.  Imam visok prosek, i profesori/kolege me postuju.  Zelim da radim u policiji jer mi je receno da imam smisla za to, jer zelim da pomognem da se zla poput droge i sl.  iskorene u mom gradu, a i da se ne lazemo, biti pol.  inspektor sa sobom nosi i neke pogodnosti. . .  siguran posao, stalna plata, nagrade, ugled. . .  ali i zadovoljstvo da mogu da se borim protiv svega onog sto ne valja u nasem drustvu. 

Cak i da ne radim taj posao, nego neki drugi. . .  plasim se da bi neki protivnik mogao da izvuce taj dosije, i da me njime ucenjuje. . .  ili da mi pravi neprijatnosti tipa objavi da sam u mladosti bio "nasilnik" i sl. . . .  sto apsolutno nema veze sa zivotom. . . .  Primer D.  Jocica je ekstreman. . .  on je covek obijao, krao. . .  a ja bih pre sebi odsekao ruku nego uzeo nesto sto nije moje.  Jednostavno sam tako vaspitan.  Ali ni njemu nije lako. . . .  jer je stigma koja mu je nabijena objavljivanjem njegovog dosijea nepopravljiva. . . .  i sad u javnosti nije poznat ni po cemu drugom, nego po obijanju trafika. . .  ja ne bih hteo da se meni tako nesto dogodi. . .  iako ne planiram da budem ministar  :mrgreen:

Ako jos neko ima informaciju o toj famoznoj "bezbednosnoj proveri". . .  i da li postoji neki nacin (zakonski, poluzakonski, polurodjacki) da trazim da mi se obrisu te gluposti koje tamo pisu o meni i ne daju mi da spavam. . .  neka kaze. . .  stvarno sam ljudi ocajan. . .  niko od mog drustva nema dosije i krivicne prijave. . . .  a 100x su gori od mene po svemu. . . .  i to me bas jebe u mozak  :?   :?

Pravni? Samo pici ...imas mnoooogo sansi da se zaposlis u SUP . "Bacace" te svuda, od maloletnicke delikvencije, provala, uvidjaja po prijavi ubistva.....svasta.
Na kraju, kadprodje nekoliko godina, lepo se prijavis za mesto sudije za prekrsaje .
Sedis, kuliras imas sekretaricu .
Pazi, pricam ti nesto sto znam. Puno srece, samo napred  Smile

Koji je grad u pitanju??
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Hvala na ohrabrenju!
To zaista lepo zvuci (sekretarica, posao sudije itd), ali sam ja od nekih cuo da prilikom zaposljavanja u policiju (cak i u sudove - ako pratite ovu aferu oko reizbora), BIA vrsi bezbednosnu proveru, i daje/ne daje saglasnost... a oni su valjda jako strogi... i navodno svaka, pa i najmanja mrlja u dosijeu (saobracajni prekrsaj, remecenje javnog reda i mira... a da ne spominjem nasilje i sl.) znaci negativnu ocenu...
samo me to brine, a snasao bih se ja na svakom poslu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Hvala na ohrabrenju!
To zaista lepo zvuci (sekretarica, posao sudije itd), ali sam ja od nekih cuo da prilikom zaposljavanja u policiju (cak i u sudove - ako pratite ovu aferu oko reizbora), BIA vrsi bezbednosnu proveru, i daje/ne daje saglasnost... a oni su valjda jako strogi... i navodno svaka, pa i najmanja mrlja u dosijeu (saobracajni prekrsaj, remecenje javnog reda i mira... a da ne spominjem nasilje i sl.) znaci negativnu ocenu...
samo me to brine, a snasao bih se ja na svakom poslu  Smile

Ajde mi posalji tacno o cemu se radi, sta pise u dosijeu, ja ti javljam isto na pp , najkasnije do sutra  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 12:00:44 od Anea »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Citat
Ne brisu pascad nista i sve ce da koriste protiv tebe ako im to dopustis

Zasto su pascad?
I zasto drzava nema pravo da stiti sebe?

Zakljucak: Ne verujem u rehabilitaciju.

Citat
Neko je pitao koji faks studiram. . .  pravni.  Imam visok prosek, i profesori/kolege me postuju.  Zelim da radim u policiji jer mi je receno da imam smisla za to, jer zelim da pomognem da se zla poput droge i sl.  iskorene u mom gradu, a i da se ne lazemo, biti pol.  inspektor sa sobom nosi i neke pogodnosti. . .  siguran posao, stalna plata, nagrade, ugled. . .  ali i zadovoljstvo da mogu da se borim protiv svega onog sto ne valja u nasem drustvu. 

Studiras pravni i ne znas odgovor na pitanja?

Izvini... BG ili Kragujevac? Smiley
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 12:00:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Samsung SGH-E590
Citat
U prevodu:
Ocu i ja da kradem!
 Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Citat
Ne brisu pascad nista i sve ce da koriste protiv tebe ako im to dopustis

Zasto su pascad?
I zasto drzava nema pravo da stiti sebe?

Zakljucak: Ne verujem u rehabilitaciju.

Citat

Studiras pravni i ne znas odgovor na pitanja?

Izvini... BG ili Kragujevac? Smiley

Ma to je neko dete, tek poceo... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ово је свакако дечији фазон

Citat
Zelim da radim u policiji jer mi je receno da imam smisla za to, jer zelim da pomognem da se zla poput droge i sl.  iskorene u mom gradu

јбте каријеру би направи пишући говоре за мисице ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:32:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.