Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16243 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
.Ali to ti je isto.Englezi imaju najbolje: sto se vise otimas, to kazna veca.
Nije stao na pesacki, 3000 funti kazna, dolazi snimak uplatnica i ti vidi.

engleska je tipichan negativan primer policijske drzave . tu taista kazne choveka ako predje ulicu van peshachkog prelaza jer imaju kamere na savkom coshku . ali zato cveta prodaja narkotika , prostitucija , pedofilija - neometano   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
Уједињено краљевство педофила Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230

engleska je tipichan negativan primer policijske drzave . tu taista kazne choveka ako predje ulicu van peshachkog prelaza jer imaju kamere na savkom coshku . ali zato cveta prodaja narkotika , prostitucija , pedofilija - neometano   Smile
Citat

Nije basd tako, imaju oni deset puta bolje macho muskinje od nas. Samo sto mi volimo tako istuceni, izbubetani, izranjavani, po misjim rupama, po fekalijama da vicemo kako smo 'eroji'. Kod nas je junastvo jebalo majku. Civil, da bude po mogucnosti stariji i da sam u bandi, zena itd. Hajde malo pogledaj se.
Уједињено краљевство педофила Smile Smile Smile
U Engleskoj dobijes ukor ako silujes cerku, a ides u zatvor ako te komsija prijavio da tuces macku.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2010, 16:13:48 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

U Engleskoj dobijes ukor ako silujes cerku, a ides u zatvor ako te komsija prijavio da tuces macku.

fin neki svet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa nemoj tuci macke  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Pa nemoj tuci macke  Smile
Salu na stranu, mi takvu uredjenu drzavu nikada necemo imati, niti je mozemo imati.
Stalni odlazak pismenih i ostanak debilnih uzela je svoj danak.
Otvaranje prema bilo kome, dovesce vremenom do novih gazda, hibridi ce verno sluziti, lizati dupe, frktati, pametni ce odlaziti, naci svoje mesto u trszistu rada, a otrovne strela prema zapadu dovesce kao gazde Turke, Shiptare, Hrvate, Kineze, Ruse.
Policija ce verno raditi svoj posao razvaljivanja bubrega, tako da fakticki ni Srbija ni srpski narod vise ne postoji.
Ko to ne vidi, moze da se qrchi koliko hoce, nista mu nece pomoci.
Bicemo otrpilike kako sam ja u Nigeriji jednom crnji, koji mi se busao: this iz Nigerian land, pruzio 20 naira (njihova valuta) i pitao: hoces da mi pushis qrac na Nigerian land? Kaze, hocu ali za malo vise.
Mi ga vec pushimo odavno, samo sto ne znamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
 BEOGRAD  01. 11. 2010

PRESS

Policija izbola navijača?!

Maloletni B. G., navijač FK „Rad", tvrdi da su ga neposredno pred jučerašnju utakmicu pripadnici Interventne brigade ubacili u kombi, divljački ga tukli i izboli „skakavcem"!

Sedamnaestogodišnji B. G., navijač FK „Rad", pretučen je i izboden juče oko 13 sati, neposredno pred početak fudbalske utakmice na Banjici. Mladić i njegovi roditelji tvrde da ga je policajac Interventne brigade u „marici" punoj specijalaca brutalno tukao i „skakavcem" sekao, a zatim ga izbacio u Borskoj ulici kod Banjičkog groblja.

B. G. je zajedno sa roditeljima sinoć bio na VMA, gde su lekari utvrdili da ima veliku posekotinu na levom uhu, dubok ubod na levoj butini i više manjih posekotina po telu i rukama, kao i veliki hematom na leđima.

Nisu mu dali na stadion

O celom slučaju obaveštene su i kriminalistička policija i unutrašnja kontrola policije.

Kako je za Press ispričao sedamnaestogodišnji mladić, on je sa četrnaest drugova krenuo na utakmicu na Banjici, ali ih je policija zaustavila kod benzinske pumpe na Trošarini.

- Rekli su nam da ne možemo da idemo grupno, da je utakmica proglašena za utakmicu visokog rizika i da moramo da idemo „dva po dva" - priča ovaj mladić, i dodaje:

- Dvojica drugova su već otišla i ja sam sa još jednim drugom čekao da nas puste. Prolazilo je vreme, pa sam pitao da li možemo da krenemo jer ćemo zakasniti. Tada mi je policajac rekao: „E, mangupe, ti sada ne možeš da ideš na utakmicu", i oterao me u suprotnom pravcu od stadiona. Mog druga je kolima pokupio neki poznanik, a ja sam stao na stanicu i ušao u autobus broj 50. Vozio sam se jednu stanicu i izašao kod bazena na Banjici. Čim sam izašao, čuo sam škripu guma i povik: „Ti si, mangupe. Pa, gde si pošao? Dođi ovamo!"

Mladić nam je ispričao da su ga dvojica policajaca ubacila u beli policijski kombi i bacila na pod, posle čega je počela desetominutna tortura.

- Ležao sam na stomaku, između nogu policajaca. Čuo sam da jedan policajac viče: „Daj nož! Daj nož." Nisam znao šta hoće i malo sam okrenuo glavu da vidim šta se dešava. Video sam nož „skakavac" sa crvenom drškom. Neko me je zgrabio za kosu i povukao. Policajac je počeo da se dere na mene: „Sad ću oči da ti jedem!" Mislio sam da hoće da me uplaši, ali sam onda osetio kako mi vuče uvo i seče ga - priča uplašeni mladić.

Prestravljeni navijač kaže da je posle toga više puta osetio kako mu nož prislanjaju na leđa i kako ga bockaju.

- Kombi se sve vreme kretao. Ne znam gde su me sve vozili, a onda sam osetio da me je ubo u butinu. Rana je mnogo krvarila, pa sam čuo kako neko pita: „Šta ćemo sad sa njim?", a drugi mu je odgovorio: „Vozi na groblje!" - priča B. G., i dodaje da su ga naglavačke izbacili iz kombija.

- Bacili su me u neki žbun. Onaj policajac koji me je sekao nožem šutnuo me je i viknuo: „Trči! Trči!" Pokušao sam da bežim, ali nisam mogao jer me je noga užasno bolela. Okrenuo sam se i video kako policijski kombi odlazi. Bio sam sav krvav, pa sam otišao na stanicu i autobusom se odvezao kući - prepričava mladić.

Drugovi zapisali tablice

Otac ranjenog mladića Ž. G. kaže da je odmah kada mu je sin ispričao šta mu se desilo obavestio policiju, a onda i sina odveo na VMA da mu zašiju posekotine.

- Ima posekotinu od dva centimetra na levom uhu, ubod u levu butinu i hematom na leđima. Lekari su na telu pronašli i više manjih posekotina - kaže otac izbodenog mladića, i objašnjava da su u bolnicu dolazili inspektori kriminalističke policije, a onda i unutrašnje kontrole, koji su mu rekli da danas sa svim papirima iz bolnice dođe u Policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana i podnese prijavu.

Otac maltretiranog mladića kaže da je neko od sinovljevih drugova video kada je on ubačen u kombi i da je zapisao registarske tablice „marice".

Policija će pokrenuti istragu

Kako nezvanično saznajemo u kriminalističkoj policiji, oni su obavešteni da je jedan navijač Rada izboden i da je za to osumnjičen policajac iz Interventne brigade. Međutim, kako nam je rečeno, pokrenuta je istraga koja će tek utvrditi sve okolnosti povređivanja sedamnaestogodišnjeg B. G., kao i da li se sve odigralo baš onako kako tvrde ovaj mladić i njegovi roditelji.

(M. S.)

Izvor: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/138940/Policija+izbola+navija%C4%8Da!.html
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Pa hajde da uzmemo da je tako. Kada policija koristi noz? Slabo cuo. To da ga izbubetaju, i bace negde to verujem.Ne pokupe oni bilo koga. Znaju oni dobro, vec je taj osacovan.
I sada ide naravno: mladic, roditelj, zabrinuti gradjani, pa se razvije u rodoljublje, patriotizam itd, sve do spomenice i ordena za zasluge.
A mozda je nekome i dokurcilo ono: Noz, Zica, Srebrenica, pa ko veli daj mali da vidis sta je chakija.
Dva santimetra, dok ovo pisemo vec je zaraslo.
Lepo kazem, bich bato i nemoj corke, kazne itd. Samo gore cinis.Em trosis pare, em pravis krimose.
Strah bato: cim te vidi, trk kuci da menja gace.
I sve lepo: mama daj mi ciste gace, a ove operi, jer sam video chika zhandara kako me popreko gleda.
Idem od sada drugim ulicama. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 13:41:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ада,мркли мрак.Нас 4 кренули на неки сплав,десно пандурски ауто ,испред неки црвени голф и са обе стране голфа 2 пандура,један мало сагнут,нешто ради око браве.Ови моји почели грохотом да се смеју:"види их ,чукају голфа".Ја забезекнут,не верујем.
Сплав, где смо се упутили био је затворен,враћамо се после 10 мин кад ова двојица на истом месту праве контролу.Сви напоље,отвори гепек,личне карте-нико нема личну.
Један наш:"Јесте успели да га отворите"?,показујући прстом на голф иза њихових леђа.
Пандур:"ајде,марш,марш улази у кола да вас не видим"!

Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa hajde da uzmemo da je tako. Kada policija koristi noz? Slabo cuo. To da ga izbubetaju, i bace negde to verujem.Ne pokupe oni bilo koga. Znaju oni dobro, vec je taj osacovan.
I sada ide naravno: mladic, roditelj, zabrinuti gradjani, pa se razvije u rodoljublje, patriotizam itd, sve do spomenice i ordena za zasluge.
A mozda je nekome i dokurcilo ono: Noz, Zica, Srebrenica, pa ko veli daj mali da vidis sta je chakija.
Dva santimetra, dok ovo pisemo vec je zaraslo.
Lepo kazem, bich bato i nemoj corke, kazne itd. Samo gore cinis.Em trosis pare, em pravis krimose.
Strah bato: cim te vidi, trk kuci da menja gace.
I sve lepo: mama daj mi ciste gace, a ove operi, jer sam video chika zhandara kako me popreko gleda.
Idem od sada drugim ulicama. Smile Smile Smile

Ma izgleda se klinci navijaci pobili medjusobno, sve govori u korist toga. Em nema svedoka a mali se ukakio pa eto da prebaci na muriju. Inace murija radi sakom i pendrekom, sto bi ga boli nozem dok u medjunavijackim obracunima seva sipka, lanac, noz pa nekad i utoka. Citacemo posle par dana da je mali izmislio sve to i da su ga dokacili drugi navijaci.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.335 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.