Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:28:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16217 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Batinaši nalaze uvek onog koga država ne štiti da se iživljavaju. Nikad neće napasti na narkomane sa Dedinja nego na klince koji idu na utakmicu na Banjici

Pa "klince" sto idu na utakmicu tukce murija po celom svetu. Narkomani sa Dedinja ne idu u grupama od par stotina i demoliraju autobuse i ostali inventar na ulicama. Ko oce da se shora sa murijom, neka ne kuka. Nek se ponosi trofejima

Drago mi je da si stavio policiju u ravan kriminalaca. A vidi se iz tvog izlaganja da je policija i gora od navijaca i huligana.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nije gora vec ista. Vec sam rekao da ne moze svako u "interventnu" jer mu je jedini posao da tuce pendrekom a ne da pise kazne za nevezan pojas. Al kacenje sa njima je na dobrovoljnoj bazi, ko se snjima zakaci pa izvuce deblji kraj, neg ne kuka ako hoce da ispadne faca. Kukaju gore od "antife" na zapadu kad ih murija podprasi.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Nije gora vec ista. Vec sam rekao da ne moze svako u "interventnu" jer mu je jedini posao da tuce pendrekom a ne da pise kazne za nevezan pojas. Al kacenje sa njima je na dobrovoljnoj bazi, ko se snjima zakaci pa izvuce deblji kraj, neg ne kuka ako hoce da ispadne faca. Kukaju gore od "antife" na zapadu kad ih murija podprasi.

Daj kome prosipas pamet. Video sam nerede u: Parizu, Lionu, Atini, Solunu.... nigde se ne ponasaju kao nasi policajci. Nasi sutiraju onesvescenog u glavu. Nigde u svetu policija se ne stavlja u ravan sa demonstrantima i huliganima. Ovauj izbodeni nije imao nikakve veze tog trenutka sa nekim neredima, cisto izivljavanje policajaca.
Smanji malo dozivljaj.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Nenenenenene
Ne tuce policija nacionaliste, nego kila srpstva jako jeftina pa nema da se ofajdi.
Ti ispadi su postali kao kad jedes svaki dan prazan kiseli kupus.Plus toga, nekada je policajac(milicajac) bio sinonim za nepismenog, sada je Akademik za ove klince koji se guraju da izigravaju neke patriJote, nista ne uce, nista ne rade, nemaju neki cilj a neko ih debelo koristi za kojekave propagandne svrhe.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Daj kome prosipas pamet. Video sam nerede u: Parizu, Lionu, Atini, Solunu.... nigde se ne ponasaju kao nasi policajci. Nasi sutiraju onesvescenog u glavu. Nigde u svetu policija se ne stavlja u ravan sa demonstrantima i huliganima. Ovauj izbodeni nije imao nikakve veze tog trenutka sa nekim neredima, cisto izivljavanje policajaca.
Smanji malo dozivljaj.

Pa ako si "video" nerede recimo u Grckoj, tamo je murov rokno klinca iz cistog mira. U Nemackoj nekom matorcu mlaz vode iz smrka razneo oko jer je hteo da zastiti neke klince (osnovce, 10-11 godina) i to na najavljenoj demonstraciji. Isto procureo neki snimak na youtubeu kako su srusili nekog tipa pa panduri iza koji su trcali "dokacili" sa cokulom po faci dok je lezo na zemlji. A za G-8 su ih vatali ko pilice i zatvarali bukvalno u kaveze, nema telefona i advokata i bakraca. Ako mirno blokiraju put, ubace im par provokatora koji bace dve tri flase, kamena i onda krene juris i tu te niko ne pita za zdravlje. U Italiji su cak zgazili tipa namerno kampanjolom.
To ti je samo "demokratska" Evropa, a gde je Amerika i Rusija. Sada mislite eto dosla "demokratija" pa sve mora da bude "demokratski" ko u EU. Otkrivate neke baba Vange i babe demokrate u crnom, eto policija tuce decu. Naravno da tuce, tukla je do sada, tuci ce i u buduce i tu se nece nista menjati, ma koliko se ko trudio. Sada neko celog zivota nije imao frku sa murijom al se nije ni kacio sa njima a ko se kaci, nek se ne zali. Uletis u frku, dobijes pendrek, i bezh te noge, ostane masnica par dana za uspomenu i idemo dalje, ne kukas i ne zalis se ko baba.
Sta mislis, kakvi su to ljudi sto spavaju sa pendrekom. On trenira po ceo dan da bi pendrecio a zakon na njegovoj strani i ne mozes mu nista.
Za ovog momka se nasao "odgovorni" i to je reseno, dobice neku kintu i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Kad pomenu grcku, pa zbog tog klica su bile demonstracije mesecima i neredi...
Preterujes sta se tice evrope i nasilja policije u tim zemljama... ako je tako onda nasi treba da pocnu koriscenje bojeve municije na ulicama. Ne das im licnu kartu i oni metak u glavu.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel 
Preterujes sta se tice evrope i nasilja policije u tim zemljama... ako je tako onda nasi treba da pocnu koriscenje bojeve municije na ulicama. Ne das im licnu kartu i oni metak u glavu.
Daješ ideju, mani se možda neko prati od policije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
Sto se tice nase i policije bilo koje druge zemlje slicnosti i razlike su uvek postojale i postojace. Ako ni zbog ceg drugog onda zato jer ovde Srbi biju Srbe a tamo, primera radi, Francuzi Francuze.
Sto se tice ''pederskih demonstracija'' policija je dobila naredbu da silu primeni samo u krajnjoj nuzdi (izvor je moj prijatelj iz konjicke policije), rezultat - 150 prema 50 u ''korist'' policije.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Daješ ideju, mani se možda neko prati od policije. Smile

Ma meni su oni bezveze pri nekoj glupoj prepirci na ulica, tacnije moj tadasnji drug se prepirao sa nekima na ulici i pri njihovoj spretnoj intervenciji devedesetih polomili su mi vilicu. Na kraju je ispalo da sam se ja tukao sa NN licima pre toga... Tako da imaju oni tim za mastu, nisu im potrebne nase ideje.

Citat
150 prema 50 u ''korist'' policije.
da a koliko je tesko povredjenih demonstranata, a koliko policajaca. I koliko demonstranata nije prijavilo povrede....lecilo se kod babe smiljane...
« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 14:38:42 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Pa bas ne preterujem, prosao sam malo Evropu, zivim tu pa pratim, vidim, znam ponekog ko je izvuko deblji kraj i tako. Spisak nebrojen. Samo jedan primer od pre mozda desetak godina: U Berlinu bila neka placena zurka u nekom hotelu. Sve u redu, sve kulturno (bili neki studenti valjda ekonomije). Upala murija u oklopu, polomili ih, posle se ustanovilo da je neka greska bila po sredi. I sta, dobili nesto publiciteta, malko odstete i to je to. Il da vidis sta Spanci rade. Posto su im sudovi labavi, kad uhapse nekog jedno desetak puta pa ga sud pusti, jedanaesti put ga malko izlome, da poprave pravdu. I sta, opet nikom nista, pao niz stepenice. Opet u Nemackoj, nekog crnca su zavezali za madrac u celiji, i zapalili ga. Kasnije, posle mozda 20 minuta zvali vatrogasce. I sta, covek koga su pretresli i vezali lisicama za madrac je uspeo da podere madrac i da sa rukama zavezanim za ledja zapali madrac i tako izgori. Dobili su ukor jer ga nisu dobro pretresli jer otkud mu eto upaljac, i ukor sto su culi preko zvucnika da vristi pa su iskljucili protivpozarni alarm. Par godina sudjenja i nikom nista, ujeo vuk magare. Nisu u Srbiji ni bolji ni gori nego po Evropi. Sada Amerika, Rusija, Brazil, Turska, e tu je vec zestoko.

Evo ti malo "demokratske" Nemacke:

Uz napomenu da se radilo o mirnim i najavljenim demonstracijama, a oni klinci su bili tu starosti od 10, mozda 12 godina. Onaj tip je hteo da zastiti decu pa je dobio mlaz od smrka za vodu i izgubio oci. Pozadina je bila da je murija tri puta opominjala da se sklone, a klinci su "zauzeli" neku prikolicu sa montaznim ogradama, nisu nista lomili nit gadjali muriju, a kamoli pruzali otpor, mislim, i da su hteli, kako bi.
I sta, malo istraga, malo po medijima se vuklo i posle par nedelja zaboravilo  Smile
Mislim, mozes se ti zahebavati pa stati ispred "oklopljenih" pa ih dzarati, posle ti je djavo kriv. U Srbiji ili bilo gde.  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:28:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.