Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajcu 13 godina robije zbog ubistva Đorđa Zarića  (Pročitano 7416 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
240 godina.

A nadam se da se zajebavas.
A šta si ti mislio da će da dobiju 10 godina i onda njih 10 da podele kaznu,svako po godinu,svako ponaosob dobija kaznu za to delo,kao da je sam uradio,i to je sasvim normalno,i jedini način da budu pravedno kažnjeni.

A i poruka za sledeće junake koji pokušaju slično da urade,mada,nema ih više.

A za pandura,i ovo je malo,jedno 15-20 je realno,a oni što su pretili sudiji,istog momenta otkaz i u pritvor pa na robiju,da se i oni nauče pameti.Radnik u državnoj službi preti sudiji,neverovatno.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Diletant, sta da urade? Koga nema vise? Smile

Neko lezi 40 godina zato sto je ucestvovao u tuci koja je proizvela smrt coveka a neko lezi 13 zato sto je sa 5cm iz pistolja u glavu ustrelio drugu osobu. Vidis nesto cudno u tome?

Mislim ova kazna je kako tako normalna za nase sudstvo i niko nije ni ocekivao vise ali ona kazna navijacima partizana je bolesna u najmanju ruku.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Pa nase sudstvo salje veoma jednostavnu poruku. Zivot gradjanina EU vredi mnogo vise od naseg zivota i policajci su visa rasa pa zbog toga imaju vece privilegije od ostalih gradjana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa nase sudstvo salje veoma jednostavnu poruku. Zivot gradjanina EU vredi mnogo vise od naseg zivota i policajci su visa rasa pa zbog toga imaju vece privilegije od ostalih gradjana.
Otprilike to je poruka... Doduse najbolje je prilagoditi se sistemu i prihvatiti ga  Smile

Oni su navikli da se protiv njih ide glavom kroz zid i od toga su naucili da se brane...
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 13:29:38 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
Štaje sa vama,za svaki zločin mora da se odgovara,ja u tome ne vidim problem,pandur je dobio robiju,mogao je i koju godinu više da dobije,malo je ovo,a i oni što su ubili Tatona su dobili robiju,i ja ne vidim problem u tome,a sad povlačiti paralalu izmedju ta dva brutalna ubistva,to je malo teže,bitno je da niko od njih nije oslobodjen,to bi bila tragedija.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia C5-00
Štaje sa vama,za svaki zločin mora da se odgovara,ja u tome ne vidim problem,pandur je dobio robiju,mogao je i koju godinu više da dobije,malo je ovo,a i oni što su ubili Tatona su dobili robiju,i ja ne vidim problem u tome,a sad povlačiti paralalu izmedju ta dva brutalna ubistva,to je malo teže,bitno je da niko od njih nije oslobodjen,to bi bila tragedija.

"Дај шта даш" принцип?
Тај принцип узети, када се прича о правди, када се прича о закону?

Праведном се не може звати "праведна" осуда једног преступника, или више њих, ако постоје многи који нису праведно осуђени..
Правда, има смисла, само ако је иста за све, у сваком другом случају губи на значају, и прилично лицемерно звучи онај који је у уста узме такву, лицемерну правду...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
I šta sad,znači,neko nije pravedno kažnjen pa ćemo se držati tog principa,zbog tog koji nije pravedno kažnjen i drugi ne treba da budu pravedno kažnjeni nego ćemo svima da dajemo blage kazne. Smile Smile Smile

Ovde će i navijači i panduri da se zamisle sledeći put kad pokušaju nešto slično,i tako i treba da bude,kazne moraju da budu enormno visoke da bi se dozvali u pamet.

I da se razumemo,nemoj nikog da pokušaš da ubiješ i nema šta da se bojiš kazne.Samo lud čovek može da ubije nekoga bez razloga.Stroga kazna za ubisvo nekoga ne postoji,koliko god da ga osudiš,on je bolje prošao nego onaj u grobu.Najpravednija kazna je doživotna robija.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 13:48:53 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Eto osudjen je paqndur, realno , ok.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia C5-00
@diletant
Заболеће те глава од силног урадања у зид, и замутити и овако замућено расуђивање..
Пресуда је свака таква каква јесте, правосуђе независно, нема притисака са стране, судије све неке поштењачине, код нас је бре све по ПС-у...

Ако сам ја кажњен за неку пиздарију онако како ми следује, док је неком прогледано кроз прсте, зато што му је тата главоња, намеђе се питање : "Дал' је моја пресуда преоштра, зато што ми тата није главоња, или је његова преблага, зато што му тата јесте главоња?"

Мислим да се све те дилеме, у поређењу било која два случаја, или осврту на судство у глобалу, могу врло лако решити, па се решењем дилеме добија и решење правог проблема..

Ја сам лицемер ако имам двоје деце, и обоје направе неко.. ма небитно..

Ти причаш о реалном стању, и са истим се мириш, теби је све добро, зато што смо навикнути на то (не кажем да је било где много боље..)

Ја причам само да су званичници, политичари, тужиоци, судије, који врло често на телевизији спомену правду, оном чувеном реченицом "Изведен је пред лице правде", или сличном.. Па, много је воде протекло Дунавом, Дрином и Савом, од кад су такви изгубили право да правду спомињу (ако су га икад и имали), јер она није субјективна, нити је занимају родбинске везе, ни притисци са стране...

« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 13:58:21 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i
I da se razumemo,nemoj nikog da pokušaš da ubiješ i nema šta da se bojiš kazne.Samo lud čovek može da ubije nekoga bez razloga.
Ti stvarno mislis da je iko od onih ljudi hteo da ubije Tatona?Ti ili nisi normalan,ili mediji previse uticu na tebe.
Velika je razlika izmedju ubistva Tatona i ubistva Zarica.Ovaj pandur je zeleo da ubije Zarica,a samo lud covek moze reci da su navijaci zeleli da ubiju Tatona,da im je to bila namera,mogao je jedan covek da uzme pistolj i ubije kao sto je to ovaj pandur uradio.Navijaci su zeleli da prebiju suparnicke navijace i da oduzmu obelezja,kao sto se to svuda po svetu radi (i Grobari su povredjeni u Briselu,jedan covek je oko izgubio,drugi je zamalo nastradao,ali ti i ostali to naravno ne znate  Smile ),i Taton je podlegao povredama.Nikako to ne moze da se poredi sa ovim ubistvom!
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.