Grdi pandur svog sina: • Sine, stvarno mislim da nije u redu da već u petom razredu pušiš! • Da, tata, ali pričao si mi da si i ti počeo da pušiš u petom razredu. • Ma jeste, ali ja sam tada imao 17 godina.
Pandur poslao ženu i decu na more i posle nedelju dana im se pridružuje. Dođe u hotel i navali na ženu. • Ali dragi, deca su u sobi do nas, ne možemo to ovde raditi. • U pravu si, idemo na plažu. Posle pola sata, na pustoj plaži u sumrak, počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zanosu, kraj njih se stvori pandur: • Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mestu! • Uuh, izvinite - reče muž - ovo je bio trenutak slabosti, nismo se videli celu nedelju. Znate, i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu. • U redu, vi ste kolega i vas ću pustiti, ali ovu kurvu hvatam već treći put ove nedelje i kazna joj ovaj put ne gine!
Dva pandura pričaju i jedan kaže drugom: • Jesi li čuo da na Marksu ima ljudi? • Kako si glup - reče drugi - ne kaže se Marks nego Mars, a da ima ljudi to je samo hipotenuza.
Pandur zaustavi vozača i kaže: • Ja tebi četvrti put vičem da ti nešto curi iz kola! Vozač će na to: • A ja tebi opet kažem da je ovo cisterna za pranje puteva!
Rešava policajac ukrštenicu, pa naiđe na pitanje "Metal - četiri slova". Pošto nije znao kako se zove taj metal, upita drugog policajca: • Hej, druže, koji je to metal na četiri slova? Ovaj malo razmisli, pa mu odgovori: • Pa, plek, budalo jedna!
Pobila se dva tipa na ulici. Usred tuče naiđe policajac i razdvoji ih. • Kako se zovete? • Zoran Petrović! - kaže prvi. • Zoran Mihajlović! - kaže drugi. • Sram vas bilo, braća pa se bijete!
Zašto policajac razbija kokošja jaja? Hoće da spase piliće.
Šta pandur kaže kad vidi zmiju na ulici? • Vidi, ispao mi kurac!
Stoje dva policajca ispred ginekološke klinike. Na prozoru institucije je edukativni plakat na kome piše: "Tri najugroženije profesije od sifilisa: 1. Glumci 2. Šoferi 3. Policajci" Pita pandur drugog: • Je li a šta je to sifilis? Kad ono ŠLJAS!!! Opali ga ovaj drugi i drekne: • Budalo, zbog takvih kao što si ti smo na trećem mestu!
Dolazi frajer u policijsku stanicu i počinje na sav glas govoriti kako su policajci glupi. Skupili se svi prisutni policajci oko njega i jedan od njih reče da to nije tačno. • E jeste i ja ću vam to dokazati tako što ću vam postavljati pitanja a vi ćete odgovarati - reče frajer. I tako počne ispitivanje: • Šta je to malo crveno na drvetu? Drotovi se onako zbunjeno pogledaše ali niko ne zna odgovor. • Pa to vam je trešnja - sa smehom će frajer. • Daj nešto lakše! - u glas rekoše drotovi. • OK. Šta su to dva mala crvena na drvetu? Drotovi se opet zbunjeno pogledaše ali opet niko ne zna odgovor. • Pa to su vam dve trešnje. • Daj šta lakše - opet će drotovi. • Evo nešto skroz lagano. Koja životinja vuče konjska kola? Mrtva tišina, kad će neko iz grupe: • Da nisu tri trešnje?
Kada će policajac postati mudar? Kada na mudima istetovira R.
Sede tri pandura u sobi i gledaju prenos utakmice, tek će jedan: • Eh, da nije bilo Nikole Tesle sad bismo utakmicu gledali u mraku!
U policiji primaju nove ljude. Svi moraju da polože ispit. Uđe prvi. Pita ga poručnik: • Koliko su 5 i 5? • Sedam - odgovori ovaj. • 'Ajde povećaj za više od jedan. Ovaj će: • Devet. • A onaj sledeći? • Deset. • Primljen! - izjavljuje poručnik. Dođe sledeći. Pita ga poručnik: • Koliko je 5 i 5? • Devet. • Ma, hajde, malo to povećaj - navaljuje poručnik. • Ma bre, kad kažem devet, onda je devet! • Primljen. Čvrst karakter! - izjavljuje poručnik. I uđe zadnji kandidat. Pita ga poručnik: • Koliko je 5 i 5? • Kako glupo pitanje, pa to je deset! Poručnik reče: • Traži opremu za komandira.
Saobraćajna kontrola. Pandur zaustavlja vozača i pita ga da li mogu da urade ALKO-TEST. Prilikom duvanja pokvari se aparat za alko-test. Pandur kaže da nema problema. Postaviće vozaču par pitanja i ako ne zna da odgovori - koristio je alkohol. Pandur: • Idu dva svetla prema tebi, šta je to? Vozač odgovara: • Pa šta bi moglo drugo da bude nego vozilo. • Jeste ali koje vozilo? BMW, VW, Opel? • E to ne znam. • A sada ide jedno svetlo, šta je to? Vozač odgovara: • Pa motor. • Jeste ali koji motor? Suzuki, Honda, Kawasaki? Vozaču dojadi sve to i pita pandura: • Je l' bre, da li vi znate šta je ovo? Pored puta stoji ženska sa strogim minićem, nema gaćice i ima lakirane čizmice. Pandur: • Pa to je prostitutka. A vozač veli: • Ne pitam te to, već da li je to tvoja žena, ćerka, mama?