Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 12:25:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne pomaže ni skok s mosta  (Pročitano 747 puta)
10. Jul 2007, 08:51:59
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Vlastimir POPOVIĆ, 9. jul 2007

VLADIMIR L.(31), montažer na televiziji je sinoć, nešto pre ponoći, pokušao da montira svoje poslednje trenutke u drami koja se uživo odigravala na Brankovom mostu i ledenoj Savi - skočio je u reku s namerom da se ubije...
Ovako je, pre pet meseci, počeo tekst reporter jednog dnevnog lista, mada niko s mosta nije skočio. Zašto je lagao?
- Nagutao se prljave vode, ali ga to nije sprečilo da trabunja kako smo mu spasili samo telo, a da mu srce ostaje "slomljeno i mrtvo" zbog te devojke Marine - navedene su reči spasilaca M.Z. koji tako nešto nikada nije izjavio.- Samo što ga sam nisam ponovo bacio u Savu!
U tekstu su, inače, jedino akteri označeni tačnim imenima. A ne bi ni nastao da nije bilo tehničkog urednika Nenada Ž, zvanog i Gavran, koji je sve i zakuvao. Nenad je, naime, bio svedok neuzvraćene ljubavi Marine, mlade, lepe i zgodne zubarke prema njegovom prijatelju Vladimiru L. I, čega se dosetio Gavran?
- Pomoći ću ti, brate, u novinama ćemo da objavimo kako si zbog Marine skočio s mosta, da se ubiješ - obrazlagao je Nenad Vladimiru.- Nema ribe koja neće da padne na to. Neće biti nigde objavljeno, nisam moron, ali ću na prelomu da otprintam srednje strane i to odnesem Marini.
- Bez moje slike! - pobunio se Vladimir.
- Znam lika, reportera, koji će da mu ga da po tekstu tako da ćeš i sam poverovati da si skočio!
Da, novinar "mu ga je dao" sa sve srceparajućom izjavom "spasenog" Vladimira.
- Možda sam osuđen na život, da bih duže patio za Marinom - rekao je u reportaži samoubica u pokušaju.
I put do haosa je popločan dobrim namerama, što se videlo dan posle. Jer, dok je Gavran iskazivao genijalnost u "pakovanju" srednjih stranica, tekst sa preloma je "povukla" urednica Internet izdanja ovog lista. Bila je, naime, ubeđena da će reportaža biti i objavljena. Uzgred, bila je dirnuta onim što je pročitala i sve to prokomentarisala:
- Eto, ovakve, životne drame su potrebne našem listu!
Dok reportaža nije skinuta sa Interneta, javilo se više od 70 čitalaca sa komentarima, bukvalno iz celog sveta!
Sandra i Aleksandar iz Švajcarske su poručili Vladimiru:
"...Nije ona vredna toga da ti uništiš svoj život zbog nje. Zapitaj se da li bi ona to zbog tebe uradila?
Miki poručuje: "Vladimire, dajte se trgnite! Tu iza ćoška je sigurno neka Marija, Jelena, Olja. Ko zna kakvu sreću propuštate dok uzalud uzdišete i ginete za tamo nekom Marinom."
Slobodan Zujović reagovao je iz Los Anđelosa:
"...Ne vredi ona da se zbog nje ubijaš, bre, Srbine, puna je Sava drugih "riba" i nije Marina jedina na ušću Save u Dunav..." Đorđe Gajović primećuje da su žene lukave "pa se pretvaraju dok ne postignu cilj, a onda tek pokažu pravo lice". Vladimiru želi da mu se vrati pamet. Vaskrsije Zeljković konstatuje "da se ovde radi o nekoj budali, koja, da je živela sa Marinom jedno vreme, videla bi o kakvoj gluposti je reč."
Mladen Teofilović: "Gospodine Vladimire! Imao si priliku da se zaljubiš i budi ponosan na to, to je dar Božiji." L.A. otkriva: "Znaš, mnogi nikada nisu leteli, a ti jesi. Ako istinski voliš Marinu, onda je pusti da živi svoj život."
Jovan Kostić: "...Pa, ovakve ne treba ni spasavati." Linda zaključuje: "Čist dokaz da je zaljubljenost psihička bolest. Dečko, leči se!"
"Dečka", Vladimira L. dočekali su u firmi uvereni da je zaista skočio s Brankovog mosta. Većina to i sada misli. Još ga gledaju nepoverljivo. Teše ga čim je malo više zabrinut.
Šta je radio Nenad Ž., tehnički urednik, onog, kako bi neki novinari napisali: kobnog dana? Pa, Gavran je odneo otisak srednjih stranica Marini na noge.
- Ma, ludača! - pričao je Nenad reporteru koga je angažovao da izmisli tekst.- Nije se napecala. I to mi je neka devojka. Druge ribe bi poludele od sreće kada bi zbog njih skakali sa mosta. +

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
- Ma, ludača! - pričao je Nenad reporteru koga je angažovao da izmisli tekst.- Nije se napecala. I to mi je neka devojka. Druge ribe bi poludele od sreće kada bi zbog njih skakali sa mosta.
Hahahahahahaha tip je mentol.
Ja znam jos jednog mentola, isao u moju osnovnu, koji je skocio sa 4. sprata zbog ribe i samo slomio nogu. Dobro, za njega smo oduvek znali da je mentol........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa  Smile Ljudi me sve vise iznenadjuju iz dana u dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Slobodan Zujović reagovao je iz Los Anđelosa:
"...Ne vredi ona da se zbog nje ubijaš, bre, Srbine, puna je Sava drugih "riba" i nije Marina jedina na ušću Save u Dunav..."

Амери бре људи умеју да размишљају...
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 17:06:37 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 12:25:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: skok mosta poma

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.