Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajci na internet okacili snimak sexa ispred Arene  (Pročitano 225566 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia 
I mama joj bezobrazna. Gospodjo nista ne brinite i vas cemo da kacimo na forum  Smile

nije mi jasno odakle sad odjednom ovoliko slika kad se devojka povukla u ilegalu
http://www.presspub.info/presspub/portalnews/elizabeta-mitic-prva-zvezda-srbije/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50141
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S24
Ако се уопште уда, удаће се за неку букву која ће заиста да јој уништи живот. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia ispo iz modu
Pa udace se za nekog ko joj je slican...  Smile
Jel ste videli intervju njene keve ?  Smile

Komentari ispod teksta su uglavnom: "vidi se ko ju je vaspitao" Smile

http://www.svet.rs/clanak/snimci-elizabete-m-22-i-milovana-s-24/afera-arena-moja-%C4%87erka-nije-uradila-ni%C5%A1ta-lo%C5%A1e

Да те интервијуе сигурно даје њена кева посебно свету и куриру. А могу да замислим ко пише коментаре, неки женски скрндељи или мушке јајаре. Нормалан човек у чину секса двоје људи не види ништа страшно. Ови што шиште на њих и хоће да их пале на ломачи су класични примери комплексаша.

twice... 'ajde lakse... Smile

У реду шефе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
nesto razmisljam...Elizabeta, ako je suditi po stilu zivota i rezonu do sada...ne vjerujem da se nesto potresa, ne bi trebalo, dojmi mi se kao neko ko moze da svari mnogo toga...ima zeludac za desetku...

i mama je podrzava i sve je okej generalno...

samo nek su zivi i zdravi...cak ih ne dozivljavam ni kao ljude koji remete javni red i mir.
sumnjam da bilo ko se jebe u gluvo doba noci moze da mi remeti javni red i mir.

samo mi je vazno, pomenuse neki, da te famozne svevidece kamere ne vire i u spavace sobe...

cinjenica da neki tamo prasinari iz dosade pregledaju razne snimke...nije mi prijatna...i stvarno poslije ovoga...pametno bi bilo navlaciti tesku draperiju na prozore cim sunce zadje...

ne brine me i ne remeti tudje karanje u gluho doba, vise me brine sto bi mnogi da nam je drustvo kao iz knjige Dzordz Orvela.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Nokia E72
e to se vec desilo u nekom gradu u Srbiji...  Smile
kamere su bile okrenute ka zgradi, tako da su virili ljudima u stanove,
prisluskivali razgovore... neverovatno...
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
moram da priznam da sam akcijao u drvoredu jedno 100m odatle ka Genexu, i to 2x. Da smo znali za fuking kamere, nisam bas siguran da bi bilo nesto dobio. ma, ustvari, siguran sam da bi me odjebala na keca.

jos malo pa necu moci ni u polje kukuruza da odem da jebem na miru jer je neki seljak instalirao kamere da vidi ko ga potkrada. jbm ti tehnologiju, sem vesh masine nista to ne valja... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
e vidi, kukuruz ti je najopasniji za te stvari...

...u kukuruzu mozes i da umres...ja vjerujem da i nagaznih mina na mnogim poljima ima...

tu se vec igras sa zivotom...ne isplati se...
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ma Vojvodjani su flegma bre sta ti je...nema tamo mina... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ne znam ja...ne pada mi na pamet da se kladim na bilo ciju prirodu... Smile

svako iole dobro gazdinstvo ima kamere, zicu sa strujom, krvozedne pse i sto ne bi nagaznu minu? Smile

ja i tehnologija...dva svijeta...ali kada sam vidjela sta i kako zumira kamera kod Arene....aaaaaaaa, vire te i takve kamere i u lonac.... Smile

pa kad tome dodas cinjenicu da su svi isparanoisani...ajd, udji i u kukurus, ako smijes? Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Opasno prezvakana tema... Devojka se kresnula, tj njih dvoje se kresnulo. Da li im je prigustilo, ili su bili pijani, ili je egzibicionizam u pitanju, ili su znali za kamere pa su namerno, zar je vise bitno... Vi koji se zgrazavate, verovatno sexa videli niste, pa vam je cudno, ali evo da vam razjasnim, ovo nije nista cudno, ljudi se jebu... Mozda su izabrali malo cudnu lokaciju, ali to je opet njihova stvar, ne vidim razlog da vi penite oko toga... Dakle, kome se snimak svidja, i pali ga, neka seta kozicu, radi sta god mu je volja, kome se ne svidja, neka sa prijateljima prica sa onim antimoralistima i zverima i spodobama sto se jebu (usput dotaknite temu kako ste dosli na svet), a oni poput mene kojima se cela prica smucila, a od pocetka su vise nego ravnodusni, uzivajte i ne padajte u vatru zbog ovakvih stvari, od pamtiveka, ljude je vise zanimalo sta je u tudjem dupetu, nego u vlastitoj glavi... Laku noc... Sutra se radi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.