Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio psa pred vlasnikom  (Pročitano 4904 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung 111111
Naravno da nije normalno ali isto tako nije tragedija neka u picku materinu da bi moralo da svako malo izvestava o nekom nastradalom psetu.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung SGH-E590
Ovde nije toliko poenta u nastradalom psu, vec u potezu glupog pandura. Ako se nastavi sa tolerisanjem ovakvog ponasanja policije sutra moze da se desi da umesto psa to bude klinac od 13 godina. Jel treba i nasa policija da se ponasa kao americka, pa da pucaju svaki put kada im nesto deluje kao pretnja? Jel treba ovo da se desi da bi se opametili?
« Poslednja izmena: 15. Avg 2014, 01:21:13 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Prazna je to priča,juče je onaj policajac spasio dete od onog mentola.

Poenta je što ovo nije vest.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung SGH-E590
Ovo jeste vest. Policajac je uradio nesto sto nije trebao i treba da bude kaznjen zbog toga kako se nesto slino ne bi ponovilo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja sam fino pitao a sta da je pas upucao policajca kako i onda reagovali
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung GT-S7580

Citat
"Postojala je opasnost da pas ujede policajca, jer imamo saznanje da je pas već napao jednog čoveka"

Кад сте већ имали дојаву, могли сте дојавити полицајцу да не улази у двориште или бар да одложи оружје кад улази, јер је очигледно да је полицајац реаговао у афекту, а не да би глумио силу. Треба признати грешку и то је то.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ja sam fino pitao a sta da je pas upucao policajca kako i onda reagovali

pa policajac bi bio kriv jer je upao na tuđi posed.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony xperia
Pobegao sam traktorom dok je policajac pucao

Tužiću i MUP i policajca koji je u mom dvorištu potegao pištolj i ubio mog psa - kaže za „Blic“ Radovan Ćebić iz Makovišta kod Kosjerića, čijeg je mešanca Sašu u ponedeljak usmrtio policajac.

Iz policije odgovaraju da će se i Ćebić suočiti sa zakonom zato što agresivna životinja nije bila vezana i poručuju da je policajac V. M. postupio ispravno.
Ćebić je, kako kaže, traktorom prevozio maline pa ga je „izgleda neko od komšija prijavio da vozi brzo“.

- Iz poljskog ve-cea sam čuo da se neko raspituje za mene. Izašao sam i video policajca na kapiji. Utom je pas zalajao i potrčao prema njemu. Zapovedao sam mu: „Stani, Sale“, ali on se nije obazirao. Kada je prišao policajcu na dva-tri metra, ovaj je potegao pištolj i dva puta opalio. Dok se moj ljubimac koprcao u samrtnom ropcu, sav uspaničen seo sam na traktor i pobegao - prepričava Radovan.

Napominje da je pas bio težak dva-tri kilograma i da je samo reagovao kao i svaki drugi kada spazi nepoznatog čoveka pred svojom kućom.

Radovanovog brata od strica Radeta Ćebića vest o incidentu zatekla je u Valjevu gde živi.

- Krenuo sam prema Makovištu čim mi je Rade prepričao događaj. Zvao sam policijsku stanicu u Kosjeriću, a dežurni je odgovorio da o tome ništa ne zna. Posle su zvali iz policije i poručili mi da čim dođem u Makovište obezbedim dvorište i da nikom ne dozvolim pristup - govori Rade, i nastavlja:

- Juče se pojavio neki komšija, s kojim Radovan ne govori, proturajući priču ga je Saša ujeo 11. septembra prošle godine - u Radovanovom dvorištu. Navodno, u to vreme moj brat nije bio kod kuće. Šta će taj čovek na Radovanovom imanju kada s njim ne govori.

Policija, doduše nezvanično, opravdava postupak svog pripadnika.

- Policajac je pre nego što je opalio neko vreme uzmicao životinji. Zar je trebalo da dozvoli da ga ujede? Pas je, o tome postoje izjave komšija, bio agresivan i znao je da nasrće na ljude. Ćebić je životinju držao mimo propisa, niti je imala korpu, niti je bila vezana... Nigde pred dvorištem nema upozorenja da je pas opasan - kaže izvor „Blica“ iz policije.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49821
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ни ја не би допустио да ме уједе. Исто би га средио. Кога брига да ли је бијесан или није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
И ја не бих дозволио да ме уједе. Изашао бих из дворишта.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.