Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41039 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu

Још је тужније што ћеш ти разбити например мој ауто па ћу ја са терасе да ти сашијем метак у чело и онда ти оде на онај свет као ''херој'' ја одо на робију, а главни кривци и даље јашу. Која је поента?

a zashto bi ja trebao da razbijem tvoj auto ?  Smile   a to sa sasivanjem bolje nemoj da probash , mogli bi da bude mnogo bolno po tebe  Smile Smile ....

poenta je u sledecem - i vlast i njihovi "kucni ljubimci"   Smile razumeju samo jezik sile . 10 000 ljudi koji mirno protestuju nece postici nishta . 100 ljudi koji bacaju kamenje na policiju ce bar privuci paznju nashih zutih medija ,pa ce se postaviti pitanje shta oni zapravo rade.

ili da budem jasniji - brutalnost rezima i njegove policije prema narodu rezultovace istom takvom brutalnoscu naroda prema policiji i tom rezimu  Smile - prirodni zakon koji se neminovno pokazuje i u ovom slucaju  Smile .

Не буди буквалиста. Обратио сам ти се индиректно, а поента је да у тим тзв. протестима дође којекаква стока само ето да би нешто полупала. Која је поента да 100 идиота прошета паркингом и полупа пар аутомобила од којих ниједан није власништво оних против којих се буне већ су сви у власништву грађана? Кад буду зарадили своје онда то своје и нека лупају боли ме баш к...ц.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6700 classic
da,da..a sta cemo sa 100000 automobila na crnogorske tablice koji se voze na ovlascenje..i koji cekaju preregistraciju.. Smile jbt pa mora da su i oni sumnjivi tipovi...verovatno nose i suskave trenerke.. Smile

Zna se sta cemo, neka ih vrate odakle su ih uzeli. Ovde nece biti dozvoljena preregistracija, sto podrzavam.

Још је тужније што ћеш ти разбити например мој ауто па ћу ја са терасе да ти сашијем метак у чело и онда ти оде на онај свет као ''херој'' ја одо на робију, а главни кривци и даље јашу. Која је поента?

a zashto bi ja trebao da razbijem tvoj auto ?  Smile   a to sa sasivanjem bolje nemoj da probash , mogli bi da bude mnogo bolno po tebe  Smile Smile ....

Ma Twice samo ceka povod da sashije, on je deo judeo zavere koja ubija nevine ljude i predstavlja ih kao kradljivce kola  Smile

ma podrzavam i ja.. Smile
ali nije to poenta..poenta je da po Aneinom misljenju i tih 100000 hiljada crnogoraca su 'verovatno' kriminalci.. Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15
Citat
Па зар босанске табле није имао ауто који су крали?

Pa, jeste... a i sam znas da ako neko vozi na bosanske ili crnogorske tablice, postoji velika sansa da je taj automobil ukraden ili nelegalno "uvezen"...
Zato policija i zaustavlja one koji vozikaju takve automobile...

da,da..a sta cemo sa 100000 automobila na crnogorske tablice koji se voze na ovlascenje..i koji cekaju preregistraciju.. Smile jbt pa mora da su i oni sumnjivi tipovi...verovatno nose i suskave trenerke.. Smile

Pa, junaci... iskesirajte carinu i porez i sve ce biti u redu...
Ta niste grbavi da nemate za to...  Smile

Citat
poenta je da po Aneinom misljenju i tih 100000 hiljada crnogoraca su 'verovatno' kriminalci..

Pa, jesu... nisu platili porez i carinu, a pare od registracije idu u crnogorsku kasu...
Oni zagadjuju moj vazduh, dok ja ako zelim u Cg moram da platim njihovu govnjivu ekolosku taksu u drzavi u kojoj se u "zasticene" reke i dalje baca otpad, a za prolazak kroz plazu ti treba rovokopac da rascisti smece...  Smile
Za to vreme ja moram da izdvajam od svojih prihoda  i placam lecenje i skolovanje Crnogoraca...

Mozda je to tebi OK, ali meni nije... ti ljudi su kriminalci u mojim ocima...
A neko ko vozi A4 na crnogrske tablice sigurn nije sirotinja raja koja nema za namete...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 10:47:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Citat
poenta je da po Aneinom misljenju i tih 100000 hiljada crnogoraca su 'verovatno' kriminalci..
Pa, jesu... nisu platili porez i carinu, a pare od registracije idu u crnogorsku kasu...
Oni zagadjuju moj vazduh, dok ja ako zelim u Cg moram da platim njihovu govnjivu ekolosku taksu u drzavi u kojoj se u "zasticene" reke i dalje baca otpad, a za prolazak kroz plazu ti treba rovokopac da rascisti smece...  Smile
Za to vreme ja moram da izdvajam od svojih prihoda  i placam lecenje i skolovanje Crnogoraca...

Smile Smile Smile
najzad da kazes nesto sto i ja mislim! s tim sto ja u drzavu majmuna ne idem vec 10 god. pa ne znam mozda su nesto i promenili  Smile ne kenjaju vise u moru Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Smile Smile Smile
najzad da kazes nesto sto i ja mislim! s tim sto ja u drzavu majmuna ne idem vec 10 god. pa ne znam mozda su nesto i promenili  Smile ne kenjaju vise u moru Smile

Јок сад су еколошка држава, сва говна су дошла у Србију.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
surova istina. kad nekog cujem u prodavnici da trazi hljeb i mlijeko...      Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
surova istina. kad nekog cujem u prodavnici da trazi hljeb i mlijeko...      Smiley 1

Стварно немам проблем са тим ко је одакле дошао. Сви смо ми Срби, један народ. Многе је мука натерала да дођу или ти сила их је растерала са њихових огњишта или су дошли за бољим животом. Али ми се сере од ових смрадова који су тамо велики црногорци који пљују и серу по свему што је српско, а из својих вукојебина су дошли у Србију да би видели сијалицу и трамвај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
pa dosli su jer je ovde liijeepoo  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6700 classic
e  Anea idi gledaj u sunce..ili tako nesto.. Smile
skrenula si sa teme namerno a poenta je bila da se predoci po kakvim ti kriterijuma ocenjujes ljude.. Smile
naravno da meni nije ok to sto oni voze na crnogorske tablice ja sam njih uzeo kao primer sto ih ima sto hiljada a ti ako tvrdis da su za tebe to svi kriminalci  a podseticu te da je to vecina tvojih sugradjana srpskog a ne crnogorskog porekla ti onda kad vidis interventnu posto ih mnogo gotivis zamoli ih da te odbace na jedno mesto.. Smile
a sto se tice mene ja vozim auto na bg  table teskom mukom zaradjen tako da molim te mene ne svrstavaj u te junake.. Smile
a to sto imam sebi da priustim za nike trenerku i patike i sto cu po tvojim rezonima "ne shvacenih"
umetnika biti kriminalac,sumnjiv  tip ili nesto drugo me uopste ne interesuje..znam ko sam i sta sam.. Smile
ovde je  tema o kriminalnom i bahatom ponasanjui nase policije..a to sto sam ja spomenuo crnogorce uzevsi ih kao banalan primer ti si odmah iskoristila da skrenes sa teme..samo da ne ispadne da ja nesto branim crnogorce,zaista ne..za mene su oni kao bratski narod prestali da postoje onog trenutka kad su postali nezavisna drzava.. Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 18:46:05 od dusan sasic »
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15
Nisam ja skrenula, vec ti ...  uhvatili ste se bosanskih tablica i suskavih trenerki jer vam je to jedini argument protiv moje price... Wink

E, sad... sto te boli istina (kriminalac je onaj ko ne placa porez), to zaista nije moj problem..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.