Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41105 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
И сад ти мени реци да су они дошли на миран протест?

nisam ni rekao da su dosli da mirno protestvuju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
 Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
BTW. I vas dvojica na osnovu novniskih izvestaja mozete da pisete optuznicu... ma... bravo...  Smile Smile Smile Smile
Sta ce nam tuzilastvo i policija...
Ukinite profesionalne sudije, ostavite sudije porotnike...

To sto se na osnovu udzbenika druge godine pravnog fakulteta i novnskih clanaka moze bolje definisati stepen krivice nego sto je to cesto ucini javni tuzilac  ne govori nam kakvi smo ja i jack nego kakvo nam je javno tuzilastvo  Smile

Vala kad vidim sta sve i kako rade i ja se zapitam sta ce nam svi oni i da li vredi u ovoj zemlji biti pravnik .
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 23:27:54 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Полиција је убила тог несретног момка и због тога ја сад треба теби да полупам ауто? Или да ти разбијем прозор од стана?

tuzna je istina da u ovoj drzavi samo nasilje reshava stvari . da se okupilo 10 000 ljudi da mirno protestvuje bilo bi pojeo vuk magarca. ovako ,mozda se neshto i pokrene s mrtve tachke ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
tuzna je istina da u ovoj drzavi samo nasilje reshava stvari
Дај једн пример.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Samsung Galaxy Nexus
primer? kud ces veci primer od ovoga juce ...

kada sam video naslov u novinama (pre nego sto sam procitao pricu)o ovom dogadjaju (da je pandur ubio ovog momka), pomislio sam da je lik potegao pistolj na pandura ili tako nesto.. Kad sam video sliku momka, sve mi je bilo jasno ... Voleo bih da porazgovaram malo stim pandurom samo da pokusam da ga skapiram ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Policajac koji je ubio mladića nije smeo ni da poteže pištolj

Pomenuti pravilnik predviđa upotrebu vatrenog oružja u slučaju kada policajac štiti svoj ili život kolege ili građanina, kod hvatanja na delu naoružanog počinioca krivičnog dela, da bi sprečio bekstvo naoružanog lica s mesta krivičnog dela ili odbio napad na sebe, građane ili objekat. Važno je napomenuti da se za oružjem poseže tek kada se sva druga sredstva prinude iscrpe.
Đorđe Zarić ubijen je, kako je navedeno u saopštenju MUP-a, kada je vratima od automobila gurnuo ruku policajca, a zatim odgurnuo i pištolj, koji je u tom trenutku opalio. Pripadniku Interventne jedinice Miljanu Raičeviću određen je pritvor i protiv njega je pokrenuta istraga.
Zlatko Nikolić, kriminolog u Institutu za kriminološka i sociološka istaživanja, kaže da konačan sud o ovom slučaju treba doneti tek posle detaljne istrage.
- U zavisnosti od situacije, policajac može da upotrebi fizičku silu, a kao poslednje sredstvo prinude može da upotrebi oružje kada su sva druga sredstva iscrpljena, kao što su upotreba fizičke snage, palice ili hemijskih sredstava. Vatreno oružje se koristi u situacijama kada se sprečava ugrožavanje života policajca ili nekog drugog lica, oštećenje objekta ili lica koje policajac čuva. Nakon toga, uvek se podnosi izveštaj o razlozima upotrebe oružja, a na organima je da procene da li je oružje s razlogom upotrebljeno - kaže Nikolić.
Zbog ubistva Zarića preksinoć je stotinak demonstranata protestovalo ulicama Beograda i tom prilikom oštetećena je policijska kućica ispred Vlade Srbije, razbijeni prozori na privatnom stanu u Karađorđevoj ulici i stakla na Mekdonaldsu na Zelenom vencu. Policija je privela 17 osoba, od kojih su 10 maloletnici. U saopštenju policije navedeno je da su demonstranti nosili transparente pogrdne sadržine protiv policije, narušavali javni red i mir, kamenicama gađali pripadnike policije, ometali saobraćaj postavljajući kontejnere na ulice.
Oglasio se i Policijski sindikat Srbije, koji je istakao da su neophodne kadrovske i proceduralne promene u policiji, kako bi bezbednost građana bila poboljšana. I sam ministar Dačić oglasio se rečima da je potrebno „urediti stanje u Interventnoj jedinici“ i najavio skorije kadrovske promene.

Pravilnik određuje uslove potezanja oružja
Član 23 Pravilnika o upotrebi sredstava prinude predviđa uslove za upotrebu službenog oružja: „ Upotrebom vatrenog oružja da se zaštiti život ljudi, u skladu sa zakonom i ovim pravilnikom, smatra se upotreba radi zaštite života jednog ili više lica koje je drugo ili više drugih lica fizički napalo na takav način ili takvim sredstvima, odnosno kada je fizička snaga napadača takva ili broj napadača toliki da postoji neposredna opasnost po život napadnutog ili napadnutih.“

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
BTW. I vas dvojica na osnovu novniskih izvestaja mozete da pisete optuznicu... ma... bravo...  Smile Smile Smile Smile
Sta ce nam tuzilastvo i policija...
Ukinite profesionalne sudije, ostavite sudije porotnike...

To sto se na osnovu udzbenika druge godine pravnog fakulteta i novnskih clanaka moze bolje definisati stepen krivice nego sto je to cesto ucini javni tuzilac  ne govori nam kakvi smo ja i jack nego kakvo nam je javno tuzilastvo  Smile

Vala kad vidim sta sve i kako rade i ja se zapitam sta ce nam svi oni i da li vredi u ovoj zemlji biti pravnik .

Sam si rekao da ne znas kakva je sudska praksa... a novine tesko da prenose istinu...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Elem, nakon svega, moj utisak kao običnog gradjanina..."pojeo vuk magarca..." Smile Pazite se dobro kada izadjete na ulicu,pogotovo od policajca, da ga slučajno  mrko ne pogledate, možda mu se učinite sumnjivim... Smile
Par dana nakon ubistva, prateći medije ali i reakciju državnih organa, utisak je da se pobesnelom ubici policajcu u medijima,javnosti polako sklapa,stvara alibi...u toj više nego očiglednoj nečasnoj i jako prozirnoj raboti, svojim pisanjem najviše prednjače kao dnevni list "večernje novosti" kao svima nam dobro poznati nezvanični bilten policije...šta sve nismo bili u prilici da pročitamo prethodnih dana i to naravno sve u svrhu "peglanja" imidža policajca-ubice. Smile
Najpre je MUP u svom sramnom saopštenju, dan nakon ubistva izašao sa informacijom, tezom, da je pištolj opalio, jer su po "novostima" "hrabrog policajca na zadatku primernog i više puta nagradjivanog", zakačila vrata automobila te eto desilo se,sam pištolj opalio...onda nam te iste "novosti" dan kasnije stidljivo najavljuju kako ce se raditi DNK pištolja, kako bi se eventualno pronašli tragovi pokojnika, kojii je pokušao da "skloni" pištolj, da bismo na kraju došli do izjave psihopate ubice-policajca, kako je ovaj nesrećni mladić pokušao da mu otme pištolj. Kada svemu tome pomenuti dnevni list doda ( a zna se po čijem nalogu i instrukcijama) da se radi o primerenom policajcu, sportisti,najboljem u svojoj klasi (kakvi li su ostali  Smile) da je samo nekoliko dana pre, iz automobila iste marke,čak i boje  Smile ??? u kakvom se nalazio ubijeni maldić iz pokreta pucano na policiju  Smile Smile onda je više nego jasno, da se radi na preparaciji javnog mnenja i stvaranju alibija ubici.Nadzire se očigledna namera....uopšte me ne bi iznenadilo da "pronadju " DNK ubijenog maldića na pištolju...A Lepo naš narod kaže : Vrana vrani očiju ne vadi !
Prema tome,žao mi je što to moram da napišem, ali  ja policiji, njihovoj "istrazi" apsolutno NE VERUJEM   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 09:04:27 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Naravno,i u ovom kao i u svim dosadasnjim slucajevima vuk ce pojesti magarca,stvar ce da se stisa,i zivot ide dalje....vest ce polako da prelazi na zadnje strane i da nestane...ostaje samo unesrecena porodica tog momka i jedan pandur koji ce posle nekog vremena da bude poslat u neku vukojebinu das ne bode oci ljudima i to je to...pravda u Srbiji Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.