Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 40882 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Proci ce sa 5-6 godina i to je to,kao i svaki pandur koji ubije nekog..a ovde nema ozbiljne opozicije koja je u stanju da povede proteste zbog toga tako da...Srbija-zandarska drzava.Sluge rezima ste,branite bogate-bijete narod za male pare,stitite lopove!!!

Citat
ja ne provociram ..
.. samo dovodite do apsurda ..
.. ovaj nesrecni slucaj ..
.. tako je kako je ..
.. pouka ...
.. cuti i plivaj ..

jbg nije hteo da ga ubije ,nek oslobode decka bolje,treba svi da cutimo i da plivamo jer da...zbog takvih kao ti nam propada zemlja.

« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 14:01:39 od Ushzaninje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Anea
pa ni ti nemas pravo (narocito kao moderator) da pljujes po zrtvama, pa ipak to radis.
to sto sam vas nazvao ulicarke je mnogo, mnogo blaze..
moze se i povuci neka paralela... samo sto ti imas mnogo manje vlasti i ovlascenja od "policajaca"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e51
Na osnovu cega si sigurna da nije namerno pucao i kazes da se takve stvari prosto ne desavaju!?!Pa nije ovo bajka,ovo je surova realnost!!!

Други полицајац је ударио Филипа песницом у главу и оборио га је на земљу, а минут касније он је зачуо пуцањ. Кад је устао, видео је Ђорђа како лежи са рупом од метка на слепоочници. Стајала сам шокирана поред Ђорђевог тела, а један од полицајаца из интервентне ми је пришао и рекао:“Ја пуцам у стомак, а колега у главу“ - испричала је кроз плач Јована.

I tako...

nasa policija?!?!?!? ma neeeeeeeeeeeee, ne bi to oni uradili, to zvuci prosto nemoguce... naime, ovo sto je Jovana, inace devojka poginulog rekla je istina, sta cemo sa tim??? sta treba uraditi sa ovim sto je rekao "ja pucam u stomak, a kolega u glavu"?!?!?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy

Citat
ja ne provociram ..
.. samo dovodite do apsurda ..
.. ovaj nesrecni slucaj ..
.. tako je kako je ..
.. pouka ...
.. cuti i plivaj ..

jbg nije hteo da ga ubije ,nek oslobode decka bolje,treba svi da cutimo i da plivamo jer da...zbog takvih kao ti nam propada zemlja.

.. naravno ..
.. zbog onih sto ne piju i ne prolaze kroz crveno ..
.. idi bre mnogo slusas cecu ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
 Smile Smile Smile nisam to ni procitao

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5b4pr
taj dečko nije ubijen "kao pas". sigurna sam da je u pitanju nesrećan slućaj. ne ubija se čovek tek tako, i najtupaviji policajac to ne bi uradio. nemojte od policajca praviti zločinca unapred. čovek je napravio grešku, ogromnu grešku. upropastio je dve porodice ali sam sigurna da mu to nije bila namera. sve i da jeste, ne smemo generalizovati, nisu svi policajci zločinačka stoka koju treba pohapsiti ili šta već beše neko gore napisao.
ponoviću i hiljadu puta, sigurna sam da čovek nije namerno ubio nesretnog dečka. u svakom slučaju je pogrešio što je potezao oružije ali sigurno nije tek tako zaustavio vozilo i pucao nekome u glavu. takve se stvari prosto ne dešavaju. ne u Srbiji u kojoj ja živim i ne među ljudima koje ja poznajem.

neko je pomenuo Rimnjane  Smile

Ja sam pomenuo..... Smile...da se razumemo, nemam pik na tebe Smile, nego mi tvoje poruke daju lep povod...za moje.......šlagvort, što bi mi u Srbiji rekli... Smile
Dakle, prateći tvoju logiku i "ja sam siguran" da ni onaj ko prolazi na crveno ne radi to tek tako.......pa zašto bi ga onda uopšte i kažnjavali......pogrešio.....šta ćemo......  Smile

Isto tako...ako se sećate pre par godina su ti "fini momci" iz interventne u Zemunu na putu za Novi Sad, blizu Altine, prošli kroz crveno, bez upaljenih sirena i rotacije i na mestu ubili celu porodicu, žena, muž i dete.....opet po tvojoj logici, a na žalost to je bila i logika onih koji su im sudili...nisu namerno to uradili.....pa im oprostiše.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
naravno ..
.. zbog onih sto ne piju i ne prolaze kroz crveno ..
.. idi bre mnogo slusas cecu ..  Smile

siminovac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

ponoviću i hiljadu puta, sigurna sam da čovek nije namerno ubio nesretnog dečka. u svakom slučaju je pogrešio što je potezao oružije ali sigurno nije tek tako zaustavio vozilo i pucao nekome u glavu. takve se stvari prosto ne dešavaju. ne u Srbiji u kojoj ja živim i ne među ljudima koje ja poznajem.

neko je pomenuo Rimnjane  Smile

Pre dve godine u Novom Sadu ispred kluba RST,oficir Žandarmerije, hladnokrvno je, prislonivši službeni pištolj na slepoočnicu, ubio 23-godišnjeg studenta iz Novog sada. Razlog ? Ličio mu na nekoga, tj na radnika obezbedjenja noćnog kluba,  sa kojim se prethodno sukobio, pošto mu je ovaj zabranio da u alkoholisanom stanju udje u klub. Žandarm se nakon ubistva mirno odšetao, narednih 5-6 dana, dok nije uhapšen, redovno dolazio na posao i vršio dužnosti.Jedini komentar mu bio..jbg. greška !
 Kasnije u istrazi se ispostavilo, da je taj isti pripadnik policije, tamo neke 93-94  svojom krivicom,već usmrtio dvoje ljudi u saobraćaju za koje nikada nije odgovarao. Tokom sudjenja za ubistvo, na ključnog svedoka optužbe, radnika obezbedjenja, sa kojim je žandarm sukobio, i zbog kojeg je greškom hladnokrvno likvidirao tog nesrećnog maldića, pucano je iz automobila u pokretu, teško je ranjen...počinioci naravno nisu nikada otkriveni iako je Novi Sad jedan od retkih gradova u Srbijei koji je "opasan" video nadzorom.  Koliko znam, isti, još uvek nije pravosnažno presudjen...u prvom stepenu, dobio nešto simbolično...
Očigledno da ne živimo u istoj Srbiji  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 14:07:56 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anea, nemoj da ih ugnjetavaš, pusti kere neka laju a vetar će da nosi  Smile

"sta treba uraditi sa ovim sto je rekao "ja pucam u stomak, a kolega u glavu"?!?!?!?" neko reče
vi nećete ništa uraditi i ne možete ništa uraditi. šteta je već učinjena. ogromna šteta. nemojte sebi da činite još veću štetu tako što ćete mrzeti ljude tek tako.
fabio, ne živimo u istoj Srbiji.
djooka, kaže se Rimljani.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
nemojte sebi da činite još veću štetu tako što ćete mrzeti ljude tek tako.

pa ne mrzimo ih mi tek tako,od kad znam za sebe ja gledam kako policija bije obican narod,nije to tek tako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.