Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Полицајац убијен приликом пљачке златаре  (Pročitano 3908 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Eto povoda da se izadje na ulice i trazi povecanje plata...

Steta samo sto se to opet radi preko necijeg lesa...
Pa i semafor se izgradi isključivo kada neko pogine. X primera...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Знам како је мени било док су ми ћалета држали ко таоца везаног у вцу пре пар година. Све се на срећу добро завршило, а ментоле не знам ни да ли су икада ухватили.

Ово је страшно, боље да их је пустио, сачекао појачање или било шта друго а не овако главу да остави.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Kukavac, platio je glavom što je radio svoj posao ..

A inače cijena zlata je strahovito skočila,mogu fine pare da se uzmu,svi živi na svaka 2 metra otkupljuju zlato

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple 13pro
neka mu je laka zemlja...

jeste stvarno skocila cena i to bas mnogo...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
Zašto ginu policajci: Banditima na nišan bez pancira i obuke

Policajac Miroslav Stamenković (27), koji se 14. decembra hrabro suprotstavio trojici razbojnika prilikom pljačke zlatare „Unca“ u Vlasotinu, danas bi verovatno bio živ da je imao zaštitnu opremu obaveznu u takvim akcijama - šlem, pancir i pušku, ali i adekvatnu obuku koje mu Ministarstvo unutrašnjih poslova nije obezbedilo.

Policajci već osam godina ne stižu da pohađaju standardnu fizičku obuku jer ih nema dovoljno ni za svakodnevne obaveze, tvrde policijski sindikati i ukazuju na to da njih oko 60 odsto nije adekvatno opremljeno. Stoga, kažu, ne čude tragedije poput poslednje u Vlasotincu, jer policajci nasuprot kriminalcima bivaju glineni golubovi.

Predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Momčilo Vidojević kaže za „Blic“ da, osim što policajci nemaju odgovarajuću opremu na terenu, nema ni odgovarajućeg pravilnika koji propisuje zaštitu zaposlenih u policiji.

- Nema dovoljno policajaca na terenu, ali što je još gore - nema ni obuke. Mladi policajac koji radi na terenu u malom mestu u Srbiji i ne učestvuje svakog dana u sukobu s razbojnicima ne može da reaguje na pravi način. Zato služi specijalna fizička obuka koja je ukinuta 2004, pa je jedino što kolega na terenu primenjuje ono što je naučio u školi - objašnjava Vidojević, ukazujući na to šta sve policajac mora da odluči u sekundi i da je vrlo teško uspostaviti šablon i propisanu reakciju u urgentnim situacijama.

Prema podacima policijskih sindikata, trenutno 60 odsto policajaca nije adekvatno opremljeno. Svaka policijska patrola bi u svom automobilu morala da ima šlem, teški pancir i automatske puške.

Dragan Žebeljan iz Sindikata srpske policije kaže da policajac u Srbiji mora da zaduži ličnu opremu, lake pancirne prsluke, a da sve ostalo uzima iz automobila prilikom intervencije.

Osim obuke, tvrdi on, ne postoji plan postupanja u opasnim situacijama, bitan dokument koji bi pod hitno trebalo doneti. Trenutno postoje samo propisane radnje koje se uče u školama o upozorenju razbojniku i upotrebi prinude. Ništa nije učinjeno po pitanju plana obuke i postupanja u opasnim situacijama. Neko mora da preuzme odgovornost zbog toga što policajci ginu jer nemaju opremu i nisu dovoljno obučeni - kaže Žebeljan.

Policajci poginuli na dužnosti 2009-2012.
1. Vladimir Grandić, april 2009.
- Poginuo u sukobu s pljačkašima u Zrenjaninu
2. Branko Simić, septembar 2009. - Pokosio ga automobil tokom kontrole saobraćaja
3. Željko Zečević, mart 2010.
- Uhapšeni oteo pištolj Zečeviću i pucao mu u vrat
4. Jovica Simić, maj 2010.
- Poginuo u eksploziji mine na poligonu Žandarmerije na Goču
5. Predrag Jaćović, jul 2011.
- Ubijen iz nehata u Policijskoj stanici Zmajevo kod Vrbasa
6. Aleksandar Rkman, jul 2011.
- Poginuo u sukobu sa osuđivanim kriminalcem
7. Slobodan Cvetić, oktobar 2011. - Stradao u obračunu s pljačkašima Komercijalne banke
8. Siniša Hrnjez, oktobar 2011.
- Ubijen prilikom intervencije u Ledincima kod Novog Sada
9. Miroslav Stamenković, decembar 2012. u Vlasotincu

Posthumno odlikovanje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je juče ukaz o dodeli odlikovanja - Zlatne medalje za hrabrost Miloš Obilić policajcu Miroslavu Z. Stamenkoviću, posthumno, za ispoljenu hrabrost i delo ličnog herojstva. Istovremeno, premijer Srbije Ivica Dačić ukazao je na to da se zaštiti policajaca mora posvetiti maksimalna pažnja, a da prioritet mora biti nabavka zaštitne opreme kako bi se smanjila mogućnost tragičnih događaja.

Izvor
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
s druge strane kad bi vršili procenu koji policajac može da nosi oružje ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
пљачкаши су наравно црногорски шљам и полусвет
« Poslednja izmena: 18. Dec 2012, 22:35:38 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
У МУПу никад више запослених, а на улицама никад мање позорника. Опрема пандура данас и милиционара пре педесет година се веома мало разликује. А лоповски шљам данас никад бахатији. Зато је битно да су купљени џипови и пежои, иако су шљаку одрађивали ваљано и кечеви и флориде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 111111
"Ja sam policija! I ovde sam da vas uhapsim. Prekrsili ste zakon. Ja nisam pisao zakon. Mozda se cak i ne slazem sa zakonom, ali cu ga sprovesti silom. Bez obzira kako se izjasnite, dodvoravate, molite ili izazivate moja saosecanja, nista sto uradite me nece spreciti da vas stavim u celicni kavez sa resetkama. Ako bezite, ja cu vas juriti! Ako me udarite, ja cu uzvratiti! Ako pucate na mene, ja cu pucati na vas! Po sili zakona, nisam u mogucnosti da odem. Ja sam posledica. Ja sam neplaceni racun! Ja sam sudbina sa znackom i pistoljem! Iza moje znacke je srce poput tvog! Ja krvarim! Ja mislim! Ja volim! I da, ja mogu biti ubijen! I mada sam samo covek...imam na hiljade brace koji su poput mene. Oni ce poloziti svoje zivote za mene, i ja za njih! Mi zajedno bdimo. Tanka plava linija! Stitimo plen od grabljivaca! Dobre od losih! Heroji nikad ne umiru! "

Mnogo bre mlad u picku materinu..Jebem ti univerzum.Kakva stoka zivi i po sto godina srecno i dugovcno..

tuzno..za plakati
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Hebi ga, tako stoji u opisu radnog mesta  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.