Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pola Srbije vozi “veterane“  (Pročitano 3708 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 6630
kada procitam da je najvise novih vozila marke zastava smrkne mi se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 6630
bas me interesuje neko istrazivanje za Beograd, posto je u Beogradu vozni park poprilicno poboljsan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i
Kog nemca?

Moze da se uzme golf 2 koji je mnogo bolji od yugica.

Isto tako koji mentalac kupuje Daciju (oko 7500 - 8000 evra) kada moze da se uzme nesto polovno mnogo
bolje. Jeste da ovi ljudi uzimaju daciju na lizing ali bolje pristedeti neki evric i uzeto plovno ali mogo bolje.
A kakav golf 2 moze da se kupi kod nas za 1500 evra???
A sto se tice dacie, uzimaju ljudi koji verovatno nece da menjaju auto u narednih deset godina, jer su i prethodni vozili toliko, a novo je ipak novo, garancija + si siguran sta si kupio, polovan auto je macka u dzaku, a za nekog prosecnog vozaca dacia uopste nije los izbor...A ko uzme auto na kredit ili lizing, otplacuje ga mesecno 100ak evrica 6-7 godina jer nije lako pristedeti neki evric u danasnje vreme, i skupiti 7-8000 evra
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Krševi će nas ugušiti

U svetskom saobraćaju danas učestvuje 700 miliona automobila. Godišnje se proizvede između 50 i 70 miliona vozila, koji, bez obzira na savremena tehnološka rešenja, imaju određeni negativni uticaj na prirodu i čovekovu okolinu.

Emisija štetnih gasova koju emituju eutomobili zavisi od tehnologije proizvodnje, modela, starosti vozila, pređenih kilometara, vrste benzina koji se koristi...

Tako vozila proizvedena posle 2000. godine emituju znatno manje gasova u odnosu na ona koja su proizvedena osamdesetih godina prošlog veka, a upotreba bezolovnog benzina je jedan od uslova za čistiju životnu sredinu, kao i za zdravlje populacije.

"Benzin koji sadrži olovo možete da kupite još samo u Srbiji. Najveći deo olova se zadržava u našem organizmu, a posebno je poguban po organizam dece", rekao je pomoćnik ministra zaštite životne sredine Srbije, Đorđe Jovanović, na skupu "Drumski transport i aerozagađenje od vozila“, koji su organizovali Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i Beogradski sajam.

"Na pumpama, gde se vozila zaustavljaju i gde dolazi do isparenja goriva, curenja, skladištenja... koncentracija olova u prašini je 120 puta veća od dozvoljene. Olovo je pronađeno i na radnim stolovima zaposlenih na pumpama, u kabinama autocisterni", rekao je Jovanović.

"Da bi jedno vozilo moglo da učestvuje na međunarodnom tržištu ono mora da zadovolji sve internacionalne ekološke zakonske propise koji se postavljaju. Ovi zahtevi se odnose na emisiju nepoželjnih komponenata u izduvnim gasovima vozila u saobraćaju, emisiju parkiranog vozila, emisiju vozila pri punjenju na benzinskim pumpama, kontrolu emisije u vozilu, buku vozila i reciklažu automobila na kraju njegovog veka", rekao je prof. dr Dušan Gruden.

Tako u Štutgartu, kaže Gruden, svako vozilo mora da poseduje određenu plaketu o standardu izduvnih gasova i bez nje ne može da uđe u grad. I u Hrvatska se, takodje, vodi računa o zaštit životne sredine, pa tako prilikom svake registracije vozilo obavezno "polaže" takozvani eko test.

Medjutim, mi smo još daleko od toga. Prema podacima iz 2006, u Srbiji je registrovano 1.488.714 putničkih vozila. Prosečna starost putničkih vozila je 16, a teretnih 14 godina. Manje od jedan odsto vozila su nova, oko 90 odsto starijih je od šest godina, a 35 odsto od 19 godina.

Izvor: http://mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=92683

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Jedino sto se ovde ne spominje koliko zagadjuju raznorazne elktrane, fabrike vestackog djubriva i ostalo, transport zagadjuje sa 15ak odsto.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 16:22:54 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung i8510 innov8
Pa ako cesh tako da gledash nishta se nece reshiti...

Morash od necheg da pochnesh da bi uradio neshto... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
nek onda pocnu od Panceva...
a mislim da ovo pokazuje stanje u Srbiji sto se tice voznog parka...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

parking....jpg
(463.72 KB, 1600x1200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pa ako cesh tako da gledash nishta se nece reshiti...

Morash od necheg da pochnesh da bi uradio neshto... Smile
Ma slazem se potpuno, ali se treba krenuti od pocetka, a ne od kraja.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Pa standard nam  je takav   Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6680
auuuu dachiaaaaa auuuuuuuuuuu  Smile  vozio i rekao vise nikad  Smile za 8000 npr pezo 307 2001 god, alfa 147 2002 god..... da ne pricam npr o corsi 2002 za 6900 u fullu i jos je to jaka cena!!! i onda mi kazu kupi dachiu?! nikad!!!  Smile

ja sam imao 3500 i za to sam kupio mazdu 323, 1.4 1997 god ima sve sto treba sem klime, znaci cb, dva airbag-a, servo, siber, abs... i to je mnogo bolje od dosta jugica, golfova, opela za te pare  Smile

iskreno nov auto je za ljude koji mogu da uzmu na lizing i koji imaju firmicu koja zaradjuje solidno tako da rata od nekih 300 eura ne predstavlja neki veliki trosak dok fizicko lice ako uzme nov auto cim izadje iz salona gubi 1000-2000 eura dok na polovnjaku ako mu se ne svidja i posle mesec dana moze da trazi pare koje je dao  Smile posle godinu dana nov auto gubi 30% od cene  Smile

radim 18 meseci na auto placu i najvise se traze polovnjaci od 5000 - 10000 i to ide vecinom za kesh, nekih 70% dok vece cene idu na lizing i kredit i moj savet je ne ulaziti u velike kredite za auto jer nije samo rata opterecenje, tu su servisi, delovi, gorivo tako da ta rata sa nekih 150 eura mesecno skoci na nekih 300 eura a priznajmo to je puno za vecinu stanovnika Srbije  Smile
IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.