Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj samoubistva na Gazeli (malodusnost gradjana)  (Pročitano 23370 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
А шта је он, глас са неба који је дошао да их подсети на њихове грехе?
Tako nekako

Citat
Браниш будалу, јер му је нешто као лоше кренуло у животу и доводиш у питање морал и понашање целог друштва, уплићеш Косово и ко зна шта још.
Ево оавако.Нас у глобали боли уво за тај народ на пример на КиМ и ништа нерадимо да им помогнемо...А сад кад је нас на тренутак задесила колико толико слична ситуација онда се питамо зашто нам се дешава...Ето зашто.....

Citat
Он није самоубица, већ један фолер, који је хтео да привуче пажњу и као што већ рекох пренесе своје фрустрације на друге.
Добро нека је и хтео да пренесе фрустрације и нека је можда хтео да скрене пажњу али се поставља питање зашто је он то хтео да уарди.Добро болестан је човек е сад ако је он болестан да ли се према некоме ко је болестан опходи као што ви то радите?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Citat
А шта је он, глас са неба који је дошао да их подсети на њихове грехе?
Tako nekako

Мишљење тебе једног, са којим ће се ретко ко сложити.

Citat
Браниш будалу, јер му је нешто као лоше кренуло у животу и доводиш у питање морал и понашање целог друштва, уплићеш Косово и ко зна шта још.
Ево оавако.Нас у глобали боли уво за тај народ на пример на КиМ и ништа нерадимо да им помогнемо...А сад кад је нас на тренутак задесила колико толико слична ситуација онда се питамо зашто нам се дешава...Ето зашто.....

Поредити овај случај, са неким нашим нечињењем на Косову је прилично смешно.

На крају крајева ми смо покушали да помогнемо људима доле и мало је рећи да нам није успело.

Овако се једино може послати нешто помоћи Србима доле, да би наставили да животаре, али питање је кад ће и они сами дићи руке и доћи овамо.

Citat
Он није самоубица, већ један фолер, који је хтео да привуче пажњу и као што већ рекох пренесе своје фрустрације на друге.
Добро нека је и хтео да пренесе фрустрације и нека је можда хтео да скрене пажњу али се поставља питање зашто је он то хтео да уарди.Добро болестан је човек е сад ако је он болестан да ли се према некоме ко је болестан опходи као што ви то радите?

Бавиш се узроком, а узрок је овде крајње небитан.

Мене оџепари Циган у аутобусу и ако би се понашао попут тебе, сео бих на празно место, заузео религијско-филозофски став и сатим размишљао шта је заправо навело Ганција да ме покраде, све док не би ушла контрола да ме избаци из баса, јер паре за карту немам (отете).

Па ако би још ушао у расправу са њима, све би личио на овај разговор овде. Smile Сви би ме питали зашто га нисам пробао ухватити, а ја би и даље тражио неки невидљиви узрок.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 02:38:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
све док не би ушла контрола да ме избаци из баса, јер паре за карту немам (отете).
Карту купујеш пре уласка или на самом уласку у аутобус свакако пре него ли те неко оџепари... Smile

Citat
Па ако би још ушао у расправу са њима, све би личио на овај разговор овде.  Сви би ме питали зашто га нисам пробао ухватити, а ја би и даље тражио неки невидљиви узрок.
Свакако би...Јер ово на шта ја покушавам да укажем је управо ово што си ти рекао

Citat
Мишљење тебе једног, са којим ће се ретко ко сложити.
Ја и нетражим да се неко самном слаже,ја само кажем шта мислим...

Citat
али питање је кад ће и они сами дићи руке и доћи овамо.
Неће доћи овде ако се нешто предузме али о томе има тема....Е ако они и стварно дођу овде онда очекујмо још оваквих ствари или још горих...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Citat
Па ако би још ушао у расправу са њима, све би личио на овај разговор овде.  Сви би ме питали зашто га нисам пробао ухватити, а ја би и даље тражио неки невидљиви узрок.
Свакако би...Јер ово на шта ја покушавам да укажем је управо ово што си ти рекао

Да и то је крајње бесмислено. Некад се узроцима ни не треба превише бавити, јер могу бити крајње очигледни. А како год било, узрок некад не може оправдати дела, тј последице које они остављају.

Његовим узроком се свакако не бих бавио. Какав год да је није довољно добар, да другим људима прави проблем.

Као што се не бих бавио ни разлозима џепароша. Цигани воле да краду. То им је у крви. Не тиче ме се зашто.

Citat
али питање је кад ће и они сами дићи руке и доћи овамо.
Неће доћи овде ако се нешто предузме али о томе има тема....Е ако они и стварно дођу овде онда очекујмо још оваквих ствари или још горих...

Па делу њих, из оних најугроженијих енклава, је свакако паметније да дођу, него да живе у онаквој беди. Никаква будућност их не чека доле.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 03:10:16 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Citat
Нема шта а да ту не разумем. Браниш будалу, јер му је нешто као лоше кренуло у животу и доводиш у питање морал и понашање целог друштва, уплићеш Косово и ко зна шта још. Да морал у друштву нам јесте мало сјебан, да узеше нам Шиптари Косово и то нема никакве везе са овом будалом, који је решио да своје фрустрације пренесе на друге људе, нити га правда на било који начин

Naravno da Kosovo (rati\izbeglistvo) nemaju veze sa ovim, ali je to hebeno dobar izgovor...

Zasto nisi napisao domaci? Zbog Kosova...
Zasto ne znas da vezes pertle? Zbog Kosova...
Zasto ne radis, vec po citav dan sedis kod kuce i duva? Zbog Kosova...
Zasto si ubio majku i oca? Zbog Kosova...
I tako dalje...

To je rezon koji je serviran u prethodnih 40 godina, a kulminaciju je doziveo 90-ih..
"Znate... nema para za bolnice, jer je kriza\rat\izbeglice\uzimaju na Kosovo\Crnu Goru, a to sto se Marko Milosevic i deca drugih budza valjaju u parama je zbog toga sto su oni nosili gajbice... "

Ljudi su zombiji koji ne prihvataju sopstvenu odgovornost za sopstveni zivot i postupke, vec traze da im drzava nadje instant resenje, a drzava ih sistematski zaglupljuje...

Kada bi svako uzeo svoj zivot u svoje ruke, umesto da visi sa drzavnih jasala, sve bi bilo drugacije...
Ovako... ja nisam kriv, kriva je drzava... ja nemam da jedem jer mi ne da drzava.... ja sam kecam pola grada jer je za to kriva drzava...  Smile

Citat
Па делу њих, из оних најугроженијих енклава, је свакако паметније да дођу, него да живе у онаквој беди. Никаква будућност их не чека доле.

Plus sto nema vise drzave koja ce da ih finansira kao sto je radila prethodnih 50 godina...

(Progutajte tu gorku pilulu vec jednom... koliko je para otislo u nerazvijene oblasti (KiM, CG, BiH, Makedonija), mogli smo da otkupimo parce Evrope i napravimo jos jednu drzavu)
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 08:39:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
I tako dalje...
А зашто не идемо обрнуто....Зашто не идемо на то да је све то позитривно...Анеа личиш ми на милену дравић из филма Косовски Бој.... Smile

Citat
Ovako... ja nisam kriv, kriva je drzava... ja nemam da jedem jer mi ne da drzava.... ja sam kecam pola grada jer je za to kriva drzava...
Јадна наша држава.Стварно ми их жао...

Citat
(Progutajte tu gorku pilulu vec jednom... koliko je para otislo u nerazvijene oblasti (KiM, CG, BiH, Makedonija), mogli smo da otkupimo parce Evrope i napravimo jos jednu drzavu)
Одлично...То је држава и хтела да направи.Мржњу међу народом и то је колико видим и успела.То се сад ради и са Војводином...Ми друге људе почињемо да мрзимо зато што нам "урожавају прво на боживот"...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
I tako dalje...
А зашто не идемо обрнуто....Зашто не идемо на то да је све то позитривно...Анеа личиш ми на милену дравић из филма Косовски Бој.... Smile

Citat
Ovako... ja nisam kriv, kriva je drzava... ja nemam da jedem jer mi ne da drzava.... ja sam kecam pola grada jer je za to kriva drzava...
Јадна наша држава.Стварно ми их жао...

Citat
Одлично...То је држава и хтела да направи.Мржњу међу народом и то је колико видим и успела.То се сад ради и са Војводином...Ми друге људе почињемо да мрзимо зато што нам "урожавају прво на боживот"...

Citat
Kada bi svako uzeo svoj zivot u svoje ruke, umesto da visi sa drzavnih jasala, sve bi bilo drugacije...
Како то да се сви буне што тај дечко није у томе тренутку мислио на људе на мосту а са друге стране ни ми немислимо на друге...По мени се нама само вратило оно што другима дајемо....Какви смо ми према другима такви су они према  нама....
Лако је показивати у друге и говорити како су овакви и онакви и гледати кави су други према нама а јако тешко видети какви смо ми према другима....Размислите о томе мало...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Eto, opet drzava kriva...
A onima koji su uzimali socijalnu pomoc (a neki kazu - jos uvek uzimaju), nije bilo tesko...  Smile

Inace, kao osoba ciji je deo porodice proveo 4 godine u ratnom stanju, u gradu,  bez struje i vode, mogu da kazem  - izgleda da su neki delovi Srbije prava pustinja cim ljudi ne znaju da izbuse bunar i zaseju njivu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Eto, opet drzava kriva...
A onima koji su uzimali socijalnu pomoc (a neki kazu - jos uvek uzimaju), nije bilo tesko..
сналази се народ...Ко како  уме...Знам ја добро шта се ради и на то указујем на пад морала..Тај који то ради сличан је овима којису на мосту,саможив и безосећајан...

По твоме анеа онда смо могли да оставимо Слобу на валсти...Само је требало да се човек тада снађе а не да чекамо да се нешто у држави мења... Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 09:58:35 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Jel' smem ja nesto da ti kazem... posto mi je zaista malo muka od tog visoko moralnog stava...
Bilo je ratova i pre Kosova, bilo je bede i pre Kosova, ali izgleda da je gro ljudi bolela zadnjica za to...

Tako da... moj zivot ne pocinje i ne zavrsava se sa Kosovom... moj zavicaj je tamo negde preko...  Smile

I zasita bi bilo lepo da prestanes da se prenemazes... ovo nije tema o Kosovu... njih ima jedno 50...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 10:08:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.